Черен петък 2025 - тема 2

• 79 988
  • 940
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Знаете ли до кога важи офертата? До кога може да я заявиш ?
Apple TV правят промоция за Черен петък за абонамент за 8.99 лв на месец за 6 месеца и след това за 17.99 лв.
Мисля, че е до днес. Не четох внимателно, но беше нещо в стил Последен шанс 🤔. Веднага се възползвах 😀, че ми беше свършил безплатния месец, а имат наистина добри продукции, които за разлика от Нетфликс са с български субтитри.

# 796
Някой от вас случайно да знае къде мога да проверя, ако не е късно вече, за комплект хубави чинии за хранене?
Виж в duka,има хубави и качествени неща,Днес има 35% отстъпки.На коледни неща по-голями отстъпки.

# 797
Здравейте, да питам поръчалите от аптека Гален сега около Черния петък - за колко време получихте пратките си? За София се интересувам и дали, ако се поръча до офис на куриер получаването е по-бързо?

Аз чаках моята пратка 5дни.То на сайта пише,че пратките ще се забавят.

# 798
  • София
Някой ако е купил добре намален телевизор, може ли да сподели линк!
Нямам идея какъв да избера. Трябва ми за гледане на YouTube от 3 метра разстояние?

# 799
Благодаря ви момичета!
Вчера дъщеря ми си хареса едни боти на Ласоцки, но от нейния р-р имаше само един чифт в магазина и сега се чудя, ако ги поръчам през сайта дали няма да ми пратят този чифт, ако ги поръчам с получаване в магазин. Затова ми беше и питането, ако ги поръчам до офис, мога ли после да върна в магазин, ако липсва опция за преглед. Мислих и от Модиво или Обувки, но на техните сайтове изрично пише, че са без преглед, а и за Модиво съм сигурна, че само по банков път се плаща, но май и за Обувки беше така

# 800
Аз пък получих имейл от sameday?! Че ще ми доставят пратката, да де ама аз не мога да разбера от кой магазин е тази пратка, защото поръчвах от няколко и номера на пратката, няма такъв също..

# 801
и аз получих такъв мейл
а нямах нищо поръчано въобще да чакам, освен от iherb
2 дена след това дойде ссъс Спиди тази пратка

не знам спам ли е , някакъв бъг в системата ли имат, само веднъж съм "работила" с тях

# 802
Аз се притесних да не е някакъв вирус , знам ли хаха

# 803
# 804
Здравейте, кой беше кодът за първа поръчка през приложението на Амазон? Скоро го писахте, но не можах да го намеря. 😳
Благодаря ви!

# 805
  • Пловдив
Здравейте, кой беше кодът за първа поръчка през приложението на Амазон? Скоро го писахте, но не можах да го намеря. 😳
Благодаря ви!

Enjoy10 мисля,че беше

# 806
  • Beyond the stars
Предупреждавам, понеже получих доста странен мейл с линк от Еконт да извърша плащане за пратка. Чакам такава от Еконт с наложен платеж и тъкмо мислех днес да звъння на революция, че като съм поръчала с наложен, искам да е с наложен и се загледах, че е изпратен мейлът от econt.notifications@nova.com . Което не ми прилича твърде на Еконт, ама пак ще им звънна да проверят.Та да имате едно наум, че в тази лудница на пратки и плащния, човек става по-малко внимателен.

# 807
И аз получих такъм имейл. Не е от Еконт. Аз пратките си ги следя през приложението:)

# 808
Явно пак са сехвана ли за тази схема измамниците. Отдавна не са ми пращали такива. Аз освен имейли в един период получавах и СМС съобщения и не само от "еконт", а и от "спиди" и още някоя от по-малките

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 10:25 от call3

# 809
Еконт имат приложение и от там може да се плаща. Но да, хубаво сте видели изпращача на имейла. Няма какво да им звъните. Измама е.

Общи условия

Активация на акаунт