Черен петък 2025 - тема 2

• 80 026
  • 940
  •   1
Отговори
# 765
Някой беше питал за качеството на WMF.
Слагам в скрит текст, който няма интерес.
Скрит текст:
Тази касерола я имам от 2/3 години и я ползвам всеки ден по няколко пъти, за да топля храната на детето (не одобряваме микровълновите). Мисля, че изглежда като нова. Единственото е, че си пазя посудата и не бъркам метал в метал, а използвам дървена лъжица за разбъркване.

# 766
сефора-парадайс беше ОГРОМНА лудница по обед, 25% на всичко си е.

Аз спокойничко си напазарувах от английската Сефора, имат мнооооого по-добри намаления.
Fenti -30%, tarte -50%, `напазарувах за 200лири и ми дадоха подарък на стойност 210лири, освен това кеш бек в размер на 37лири.
От какъв зор да ходя да се бутам в МОЛа Mr. Green

Това червило в нашата Сефора е 52лв.
https://www.sephora.co.uk/p/tarte-maracuja-juicy-lip-vinyl-high- … ne-lip-gloss-2-7g

Кеш бека с кой сайт?

# 767
Отчетох се с поръчка в Ориндж, като за книжарница добро намаление направиха.

# 768
  • 1st floor

хубави туристически раници някой да посъветва къде да гледам - или на общите сайтове за спорт вероятно? хич не се ориентирам в този стил, а търся за подарък.
Имала съм много туристически раници - Ташев, декатлонски, но най-хубавите ми раници са на Osprey. Купувам си ги от Спорт Депо, когато ги намалят хубаво. Имат много хубави колани на гърдите и кръста, имат и дамски и мъжки модели. Носила съм по цял ден 12+ кг с денивелация над 1700 и не съм усещала напрежние в кръста или тежест на раменете както с други раници. Добре е да се пробват в магазина. Аз лично си слагам и гирички вътре, за да усетя коя е моята. Simple Smile

А по темата - преди час-два случайно Laughing пак гледах нещо на сайта им и забелязах, че са пусанли допълнително 10% отстъпка за онлайн поръчки с код, почти за всичко. Сега се чудя дали да не поръчам някое яке за ММ.

Иначе днес се възползвах от -25 на всичко в новия магазин на Бриколаж до ХО Парк. Поръчах си щори за всички прозорци, че бяха стари и за смяна (важат и за поръчки тези проценти). Забърсах и разни коледни неща, саксии и се чудех дълго на едни пердета...но ще ги мисля и утре. А по пътя към нас се сетих, че и огледалото в банята искам да сменя...

От Юск пък пуснах онлайн поръчка, докато бях в самия магазин. Занесох си нещата на касата, за да не чакам служител да се освободи и да ги събира и директно си казах, че са за онлайн поръчката ми. Нямаше драма и веднага си платих и си взех нещата с -15%. А и така си ги избарх лично, че доста от стоките им имат разни дефекти, които ме дразнят.

# 769
Ее, не знаех, че Бриколаж правят намаления сега... И на мен ми трябват саксии - старите ми са станали трошливи и трябва да започна да ги подменям.

Скрит текст:
Но пък днес ходих до Лидл и беше много дъждовно и пренаселено - ужасно време човек да е навън, сигурно нямаше да ми хареса да обикалям и другите магазини...

# 770
  • 1st floor
Ние бяхме там в десет и беше ОК. На излизане вече паркингът беше пълен.
Намалението в Бриколаж е САМО за новия магазин до ХО Парк. До утре има -25% на всичко без намалените неща.

# 771
Май изпуснах добрите намаления на телефони, но сега намерих време да прегледам сайтовете и не виждам нищо с прилични отстъпки. Моля за инфо, ако видите някъде оферти за смартфони до 500-600 лв., като въобще не държа на марка.
Аз съм с такъв. Страхотни снимки прави, много съм доволна от марката
Скрит текст:

# 772
  • There I was on a July morning
Здравейте, да питам поръчалите от аптека Гален сега около Черния петък - за колко време получихте пратките си? За София се интересувам и дали, ако се поръча до офис на куриер получаването е по-бързо?

# 773
На Зара свършиха ли промоциите, черен петък и т.н.

# 774
  • София
Аз съм разочарована от емаг.

3 поръчки, бяха заредени в сряда в един бокс, отивам в сутринта да си ги взема и познайте, пратките върнати на подателя. Срока за взимане им е 24ч., но никъде не е упоменато!

Сега се чудя дали да не сезирам КЗП.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:03 от nad_tab

# 775
  • Melmak
Здравейте, да питам поръчалите от аптека Гален сега около Черния петък - за колко време получихте пратките си? За София се интересувам и дали, ако се поръча до офис на куриер получаването е по-бързо?

За 3 дни дойде до офис на Спиди.

# 776
  • София
сефора-парадайс беше ОГРОМНА лудница по обед, 25% на всичко си е.
Аз спокойничко си напазарувах от английската Сефора, имат мнооооого по-добри намаления.
Fenti -30%, tarte -50%, `напазарувах за 200лири и ми дадоха подарък на стойност 210лири, освен това кеш бек в размер на 37лири.
От какъв зор да ходя да се бутам в МОЛа Mr. Green
Кеш бека с кой сайт?
https://quidco.com/raf/4484963/

Днес е малък кеш бека, вчера беше 20 лири за покупки над 100 лири и 10% от покупката.

# 777
Аз съм разочарована от емаг.

3 поръчки, бяха заредени в сряда в един бокс, отивам в сутринта да си ги взема и познайте, пратките върнати на подателя. Срока за взимане им е 24ч., но никъде не е упоменато!

Сега се чудя дали да не сезирам КЗП.
Яено нещо са бъгнали. Колега беше поръчал памперси и също ги бяха върнали, много ядосан беше. Бяха дошли в петък вечерта или събота сутринта и имаше 36 или 48 часа да ги вземе. В срок е отишъл и са ги върнали обратно.

# 778
Аз имам приложението, изписа ми известие, че заради ЧП срокът за вземане на пратки от Изибокс е намален на 36 часа (ден и половина считано от зареждането в кутията) вместо стандартните 72 часа.
 И понеже кутията е в Кауфланд, реално не са 36 часа, а са 24 часа. Понеже пратката я заредиха в 22 часа, а магазинът не работи. Куриерът не знам как е влязъл, но клиентите имат достъп само в работното време на Кауфланд, та пратката можеше да се вземе чак на сутринта.

# 779
И с box now положението е тука има, тука няма. Чаках пратка и днес получих съобщение, че е дошла, но в съседен квартал, защото двете локации в нашия квартал били пълни и били недостъпни. Наложи се да ходя с колата в дъжда, вместо на съседната улица.

Общи условия

Активация на акаунт