Черен петък 2025 - тема 2

• 80 002
  • 940
  •   1
Отговори
# 750
Брей, сутринта поръчах от Ориндж и в 18 часа съм получила имейл, че е изпратена.

Скрит текст:
И аз предпочитам пазаруването онлайн. Ако можех да пазарувам и в Лидл онлайн, щях да го правя (не е същото, като да се поръча на фирма да ми напазарува, защото не мога да съм сигурна кое е налично и кое не - искам да виждам седмичните промоции и новите неща, не мога да изброявам наизуст и не се интересувам само от основни артикули).
Надявах се да се позабавят, за да може да дойде заедно с мочитата, но явно ще трябва да ходя два пъти до офиса на Еконт.
Скрит текст:
Мнението ми за НМ, е че са горе-долу същите като Уайкики, но с по-големи претенции. Тъй като многократно ми се е случвало в миналото да вляза в магазина им и да не харесам абсолютно нищо (помня цели колекции с някакви неща като от 80-те години, в грозни цветове), престанах да ходя.

# 751
Някой от вас случайно да знае къде мога да проверя, ако не е късно вече, за комплект хубави чинии за хранене?

# 752
Споделете,ако сте попаднали на оптики с обявен черен петък.Трябват ми диоптрични очила.
Видях че optic gallery имат, но сигурно е вече късно. Те са в Софарма тауърс и не знам дали работят през уикенда.

# 753
В парадайс се ходи само и единствено с метрото. Освен ако нямате някаква тежка покупка като за кола, което е рядък случай. Просто не си струва при метро под мола да влизате с кола.
Искам да се оплача от Технополис. Уж доставят с бокс нау, ама не съвсем. Стока извън ЧП ще я взема чак в понеделник, а си бях направила планове да е при мен вчера. Нито има инфо с кой куриер са я пратили, нито са обновени данните в профила ми за тази поръчка. Честно, не знам в 2025 как може такава липса на организация.

# 754
Е, ходи се с метро, ако имаш метро в близост. Иначе си да.

# 755
  • Пловдив
Аз за поредна година съм супер доволна от Арте. Колкото и да ги плюете как се случвали резервациите, те направиха най-добрият ЧП, с най-добри цени и гъвкави условия. Всички други от подобен висок клас не могат да им се намажат.
Те много ясно си написаха условията за резервация и пак има неразбрали, които ходят да запазват на сайта им и после ги плюят, че нямало стаи. Снощи им писах в 00ч и след половин час ми потвърдиха. Днес наобяд направих още една резервация и пак след половин час ми отговориха. За поредна година са топ относно промоциите - няма надуване на цени, няма неизгодни политики, а си направиха един реален черен петък.
Досега няколко години резервирах и в Санте, но тази година цените са им с 200лв нагоре за две нощувки и изобщо не ми е изгодно.

# 756
На Арте спа-то не отговаря на капацитета, /също четох, че басейна вътре е хладен и реално имало едно топло "топило"/, иначе е тузарски. Мислех да им пиша, но ще ги пропусна. Избрахме друг.

# 757
-25 процента на всичко в ancestral superfoods
Здравословни граноли, супер храни за имунитет , детокс хормонален баланс.
От скоро ми излизат много техни реклами, гранолите са наистина хубави

# 758
Fenti тук на 25% бива, но напр едно червило на герлен тук е 75лв, а в немската сефора - 50 Simple Smile
Немската не става ли и тя, не съм я пр9бвслс, само гледах. Иначе аз след брекзит пазарувам основнo от Германия - и аз с ggbg, 3лв/кг

# 759
  • Пловдив
На Арте спа-то не отговаря на капацитета, /също четох, че басейна вътре е хладен и реално имало едно топло "топило"/, иначе е тузарски. Мислех да им пиша, но ще ги пропусна. Избрахме друг.
Да, вътрешният басейн не е голям, но пък изобщо не е хладен. Даже е доста топъл. Повече от 10-15мин не издържам, а в други спа хотели стоя по половин час.

# 760
В мол Парадайс е ужас в момента.
В магазините за дрехи е потресаващо. Космически цени за кофти материи. В Зара всичко е омазано с фон дьо тен, то и да искам да купя нещо, няма как да стане.
В Боди шоп пък нямаше наличност на комплекта, който търся, та онлайн ще поръчам.
ХМ е станал “премиум” магазин - дънки по 100 лева, якета 164.90..
Преди 3 години пуловер нс редовна цена в България 50 лв. се предлагаше в Англия за 5 паунда намален 😁, явно по друг валутен курс работеха
.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 00:20 от brumm

# 761
А Масимо Дути - чорапи по 60 лв. ?!?!?

# 762
Не зная дали е споменавано. Издателство Пан имат до -35%.

# 763
А Масимо Дути - чорапи по 60 лв. ?!?!?
Тия са скъпарски и са си качествени. Виж, в Зара чорапи премиум некси не го приемам.

# 764
Май изпуснах добрите намаления на телефони, но сега намерих време да прегледам сайтовете и не виждам нищо с прилични отстъпки. Моля за инфо, ако видите някъде оферти за смартфони до 500-600 лв., като въобще не държа на марка.

Общи условия

Активация на акаунт