Черен петък 2025 - тема 2

• 80 027
  • 940
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз взех билети за Музея на илюзиите с 30% отстъпка - https://museumofillusions.bg/tickets/gift/

# 736
Директно не знам. Не съм поръчвала. С превозвач е другия вариант.

Над_таб е ужасна, влезнах да ровя 😂

# 737
  • София
Може ли да се правят онлайн поръчки в Сефора?

Да с превозвач, аз използвам ggbg, 5лв. на колограм е всичко, което доплащам, тъй като са ми леки продуктите, няма да е повече от 10лв.

Може и директно до БГ, безплатна е доставката, но не съм наясно, колко ще се оскъпи и освен ДДС, дали не се плаща още нещо.

Директно не знам. Не съм поръчвала. С превозвач е другия вариант.

Над_таб е ужасна, влезнах да ровя 😂

Винаги насреша за глупости Mr. Green
Не забравяй кешбек-а. Днес има 20 лири от изхарчени 100, реално трябва да са 120, че махат ДДСто и освен това 10% отстъпка за стари и 20 или 30% за нови клиенти. На мен ми върнаха 37лири при изхарчрни 200.
https://quidco.com/raf/4484963/

# 738

Видях другите коментари, които имаше за Теодор, но аз твърдо съм против твърдението, че дрехите им са некачествени. Моят приятел пазарува доста често от там всякакви дрехи с изключение на костюми и много официални панталони и ризи и всичко е супер според мен (и него, имайки предвид това, че обича наистина хубави дрехи)

# 739
Сутринта бях в The Mall, не е нещо кой знае какво, но намаления се намират на някои магазини. Беше спокойно.

# 740
Dates.bg имат намаления за ЧП.
Поръчах си няколко вкуса мочи - не съм яла от много отдавна.

# 741

Видях другите коментари, които имаше за Теодор, но аз твърдо съм против твърдението, че дрехите им са некачествени. Моят приятел пазарува доста често от там всякакви дрехи с изключение на костюми и много официални панталони и ризи и всичко е супер според мен (и него, имайки предвид това, че обича наистина хубави дрехи)
Конкретно пуловерите от година на година занижават качеството. ММ има от преди 3-4-5години, не са мръднали. Последните две стават на топчета почти веднага. Това е нашият опит. Може другите неща да са хубави.

# 742
  • София
Дамски качествени есенни обувки ми трябват. В темата не можах от стр. 38 насам да намеря информация. Моля, помогнете на един неосведомен човек Simple Smile

# 743
  • ново
Грация

# 744
Аз взех билети за Музея на илюзиите с 30% отстъпка - https://museumofillusions.bg/tickets/gift/
И аз така бях взела преди 2г, но не се впечатлихме. Добре, че бяха с отстъпка. Дано на вас ви хареса.

# 745
В мол Парадайс е ужас в момента.
В магазините за дрехи е потресаващо. Космически цени за кофти материи. В Зара всичко е омазано с фон дьо тен, то и да искам да купя нещо, няма как да стане.
В Боди шоп пък нямаше наличност на комплекта, който търся, та онлайн ще поръчам.
ХМ е станал “премиум” магазин - дънки по 100 лева, якета 164.90..

# 746
На нас ни хареса много в Музея на илюзиите. Бяхме с деца на 5 и 2 години и на тях им хареса също. Имаме много хубави снимки оттам. Чудя се дали да не взема пак билети Grinning

А към 10:00 дали е по-спокойно по моловете? Моят мъж, който не стъпва в мол, защото не му понасят тълпи, ароматизатори, музика и светлини, е решил, че трябва да си купи дънки Scream Мислехме да съчетаем и с кино с децата, но след горното мнение май се се поотказвам.

# 747
  • София
Принципно с отварянето на магазините е най-спокойно. Делничните сутрини най-вече.

# 748
Днес бях в мол Сердика- отидох следобед, спрях извън мола, заради лудницата, но се изненадах, че нямаше тълпи вътре, нито задръстване от коли около мола. Направо беше празен мола, за Черен петък 😳 Леко раздвижване имаше малко след 18ч., но не беше страшно и даже навън нямаше стълпотворение и трафик от коли. Други години какво чудо е било...А в Парадайс не припарвам и аз вече, толкова народ и коли не желая да си причинявам.
В Сердика в Зара имаше хора, но не и лудница. Въпреки това пробните бяха пълни с дрехи, а персонала гонеше по брой клиентите. Чудя се защо не се оправяха с пробните. Цените вече навсякъде са фрапиращи...мислех си, че заради това е толкова празно на Черен петък. Излязох само със скромна покупка- декоративна козметика и книжка. Можех и без гримовете, даже се оказа, че ми се дублират някои, ама 🫣
Смятам, че към 10ч. сутринта е идеалното време- тъкмо отварят магазините- празни, подредени и тихи са все още 😁

# 749
Мол Парадайз ми е най-ужасния мол. Сякаш няма друг. Един път предколедно така се забих с колата вътре, че ни напред, ни назад. Винаги предпочитам покупките онлайн. Много по-спокойно ми е. В мола ходя, когато трябва да купя нещо за вчера 😃 Иначе и на мен ми направи впечатление колко е станало скъпо в ХМ. То дънки за тия пари мога да намеря по сайтовете на промоция на по-скъпи марки.

Общи условия

Активация на акаунт