Черен петък 2025 - тема 2

• 80 018
  • 940
  •   1
Отговори
# 720
Странно е, ме не е посочено коя седмица е тази черна седмица, даже е леко незаконно. Трябва да е упоменато от кога до кога е, какви намаления, такива неща.

Аз го тълкувам, че е за текущата седмица. Минавам, влизам, ако ми хареса нещо - купувам. Не знаех, че е незаконно да няма обявен срок и какво е намалението.

# 721
Аз преди не съм обръщала внимание точно за ЧП дали имат, но влизам понякога и постоянно имат намаления някакви. Момичетата казаха, че не правят класически ЧП.
С такава категоричност го казахте, че реших, че работите там. А то какво било...

# 722
Зора са пуснали черен уикенд в момента

# 723
За феновете на концерти - Candle Light имат 20-30% намаление на билетите. Отдавна ги заглеждам и сега взех за за подарък. https://feverup.com/bg/sofia-bulgaria/candlelight?cp_landing=cit … -asAmFfdMgO7FAihA

# 724
Аз преди не съм обръщала внимание точно за ЧП дали имат, но влизам понякога и постоянно имат намаления някакви. Момичетата казаха, че не правят класически ЧП.
С такава категоричност го казахте, че реших, че работите там. А то какво било...
Конкретно за Зара се пусна многократно кога прави ЧП и че хоум не прави през 2025. Уточних, че лично аз не съм обръщала внимание конкретно за миналите години. За тази година беше ясно.

# 725
  • 🌊
Някой беше питал за Лъш. Накратко няма да има, нашироко:
Скрит текст:
В Lush никога не сме се страхували да вървим по свой път – Черният петък не е изключение.
И тази година, както винаги, оставаме верни на принципите си и няма да предлагаме намаления за Черния петък.

ЗАЩО?
Нашата политика за етично снабдяване на суровини означава не само, че използваме висококачествени съставки, а и че те се произвеждат по отговорен и устойчив начин. Lush има много сериозен ангажимент към общностите и областите, от които купуваме нашите съставки.
Чрез закупуване директно от производители (фермери, култиватори и преработватели) ние сме в състояние да подкрепим и подпомогнем финансирането на някои наистина стойностни и напредничави проекти по целия свят, което ни кара да се чувстваме горди.

Поддържаме еднакви цени през цялата година, защото отказваме да играем нечестната игра – първо да ги завишаваме, за да изглеждат по-късно „изгодни“.

# 726
Ми кой ви кара да ги завишавате? Сложете отстъпка на тези цени. Нямаме против 😂

# 727
  • ново
Днес не беше ли ЧП за Зара Хоум? Няма нищо на сайта...
В НМ има 25% при покупки над 140 лв и 20% при покупки над 50 лв.
Скрит текст:
Общо взето слаба работа, малко съм разочарована.
Zara home нямат черен петък!

# 728
сефора-парадайс беше ОГРОМНА лудница по обед, 25% на всичко си е.

# 729
Незаконно е да ..да няма обявено дати ,срокове и за какво се отнася както и цени не само за конкретния постер говоря ,сайтове и т.н ..тук случая си плачат за глобичка ...

# 730
Незаконно е да ..да няма обявено дати ,срокове и за какво се отнася както и цени не само за конкретния постер говоря ,сайтове и т.н ..тук случая си плачат за глобичка ...

Подайте жалба в КЗП.
Аз изобщо не забелязвам такива неща. Даже не гледам % и стара цена. Важното е новата цена да ме устройва и да мога да я платя.

# 731
  • София
сефора-парадайс беше ОГРОМНА лудница по обед, 25% на всичко си е.

Аз спокойничко си напазарувах от английската Сефора, имат мнооооого по-добри намаления.
Fenti -30%, tarte -50%, `напазарувах за 200лири и ми дадоха подарък на стойност 210лири, освен това кеш бек в размер на 37лири.
От какъв зор да ходя да се бутам в МОЛа Mr. Green

Това червило в нашата Сефора е 52лв.
https://www.sephora.co.uk/p/tarte-maracuja-juicy-lip-vinyl-high- … ne-lip-gloss-2-7g

# 732
Може ли да се правят онлайн поръчки в Сефора?

# 733
От английската. За съжаление няма сайт, който да оперира в България за Сефора.

# 734
От английската. За съжаление няма сайт, който да оперира в България за Сефора.

а от английската доставят ли в България?

Общи условия

Активация на акаунт