Черен петък 2025 - тема 2

• 64 398
  • 845
  •   5
Отговори
# 825
Нямам мейл такъв, но и нямам отдавна абв. Тези с абв поща, проверете си логин историята, гарантирам, че от доста време се опитват да ви хакнат мейла и ще видите опити за влизане от цял свят по няколко пъти на ден всеки ден Grinning

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 16:46 от InYan238

# 826
Обаче не са Български пощи, а измамници, които искат да ги копират.

# 827
Понеже изтича скоро сделката Wink моля за помощ искам да купя киндъл днес са на добро намаление или не?
Кой модел бихте ми препоръчали?
Искам го за човек който чете като луд и не се издъежа финасово на книгите та да го прехвърля към киндълите
Помагайте...

https://www.amazon.de/-/en/b/?node=5157844031&ref_=mars_byline_e … ae99-355ff3f92ac3

# 828
Да оказахте се права проверих си историята много пъти опити за влизане от много различни места по света ... 
Нямам мейл такъв, но и нямам отдавна абв. Тези с абв поща, проверете си логин историята, гарантирам, че от доста време се опитват да ви хакнат мейла и ще видите опити за влизане от цял свят по няколко пъти на ден всеки ден Grinning

# 829
Понеже изтича скоро сделката Wink моля за помощ искам да купя киндъл днес са на добро намаление или не?
Искам го за човек който чете като луд и не се издъежа финасово на книгите та да го прехвърля към киндълите
Помагайте...

https://www.amazon.de/-/en/b/?node=5157844031&ref_=mars_byline_e … ae99-355ff3f92ac3

Аз препоръчвам Paperwhite, но ако досега човекът не е имал електронен четец, ще му хареса дори и базовият Киндъл.

# 830
Ползвам gmail и често получавам фишинг имейли, та не мисля че те са защитени против такива.

# 831
То зависи и къде си оставяте имейла. Не казвам, че не е невъзможно фишинг имейл да се прокрадне, но са далеч по-малко, за разлика от абв.

# 832
Еми имат ми го от мобилния оператор, Софийска вода и разни други подобни, от които също изтича информация. А и НАП, те са известни с това. Joy
Предният ти пост ми се стори категоричен  че едва ли не в gmail, няма как да стане, за това и писах. Иначе не споря, че в абв е в пъти по-голям шанса да получиш фишинг мейл.

# 833
То сигурно има как, но шанса при тях е по-малък. В абв са като въшки 😃 Аз в gmail не се сещам да съм имала такива мейли. И дори да съм имала, явно са били пренебрежително малко, за да не ги запомня.

# 834
Аз за това се откзах от тази поща, на Мм успяха да я хакнат, един ден просто не можа да се логне и до там

Да оказахте се права проверих си историята много пъти опити за влизане от много различни места по света ... 

# 835
  • София
Ползвам само Gmail от почти началото му - вече 20 години са това. Нямам и не съм имал фишинг, а всички изброени ( мобилни оператори, Софийска вода, НАП но и Фейсбук, Топлофикация, Booking, Столична община, ЦГМ, БДЖ, различни европейски жп оператори, Лидл, DM, авиокомпании, този форум, други форуми и приложения за чат, банки, Технополис, ЕМаг и десетки, десетки други ) разполагат с единствения ми и официален мейл.
Също мисля, че не многото с достъп до него, а определени с достъп до него, са причината.

Та, както и при пазаруване покрай ЧП, така и изобщо, просто трябва внимание и разумно поведение.

# 836
Също мисля, че не многото с достъп до него, а определени с достъп до него, са причината.

Е, те това е. По точно не можах да го кажа.

# 837
https://bonjour.bg/?gad_source=1&gad_campaignid=23061325567&gbra … yVARoClRoQAvD_BwE

Има хубава оферта - безплатната доставка е на много ниска сума, но и чантата подарък си е също плюс. Поръчах си основно душ гелове, моливи за очи и червило.

От началото на черните петъци съм с едно на ум за всякакви мейли и телефонни позвънявания от непознати номера. Поначало покрай празниците зачестяват всякакви опити за измами.

# 838
Помагайте...

pinko, аз за себе си взех обикновен Киндъл за 95€. Имах такъв от 2014, който изкара 10 години и е време за нов.

# 839
В последния час от амазон направих поръчка. Тъй като следя продуктите от началото на черния им петък, в последния час цените варираха с по 2-3 евро, а също и някои продукти започнаха да изчезват и да се появяват.

Така изпуснах делукс нинджата за сладолед, не ми беше важна, те често я пускат на промоция.

Иначе се отчетох с два тигана на wmf - грил и нормален (и сега са намалени, но малко по-скъпи), миксер на wmf, сешоар с приставки на shark (беше на доста изгодна цена и спрямо бг сайтовете), тенджери, но не на Wmf, че много голяма ми идваше бройката.

Като цяло тази година гледах да не пазарувам каквото видя, направих малка поръка от Зара с базови дрехи (така или иначе предстои коледно намаление), от златна рибна само един сет шампоан и балсам, миналата година бях поръчала за една година напред и нямаше смисъл. И от комсед играчки за децата + столче за кола за детето, ама там не направих най-добрата сделка, малко се минах. 😄 + 2-3 книжки от оринджа, когато имаха 20%, че те и детските четива вече имат едни цениии…

Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт