Черен петък 2025 - тема 2

• 80 221
  • 940
  •   1
Отговори
# 45
Дали се очакват други намаления в Технополис?

# 46
Да докладвам последно за моя Черен петък.  Емаг - поръчах по отделно 2 ютии за подарък. Визията на кутиите и на двете е все едно са извадени от боклука.  Писах си с  бота, но ми предложи да ти върна и да поръчам отново.  Но цената вече е с по 100 лв отгоре. Затова ще изчакам Амазон и ако си взема от там тези ще им ги върна. Другите две поръчки от там са козметични продукти и някакви дребни джажи на мъжа ми. Технополис преди малко ми потвърдиха, че прословутите прибори са готови за взимане.  Надявам се там всичко да е наред.  От Аквафор взех филтри за каната на добра цена.  От Газиро също съм доволна. Поръчах машина с 3 цилиндъра. Комплект тенджери от WMF с ненагряващи се дръжки .
Остава само да избера портативна кафемашина за пътуване.

# 47
Някой да е засичал слуайно чанти Vera кога ще имат черен петък, миналата година не помня кога беше 🙄

# 48
Ще чакам да кажете за кико тук, щото иначе хич път към мол нямам...

# 49
И моят отзив от копринените калъфки на Златна рибка - най-доброто качество, което съм ползвала, имам 3 от различни места и определено тамошната е най-сполучлива. Добре ме подсещате да си взема пак, ако ги намалят.

# 50
  • Варна
Мина ли в Айко черния петък?

# 51
  • ново
Копринените калъфки на Зара хоум също са много хубави.
Аз търся мултифункционално устройство - принтер, скенер и копир. На намаленията до момента не видях нищо изкушаващо.
И за мебели се оглеждам 🙂 Поръчах една част от испански сайт, оказаха се по-намалени от предлаганите в България.

# 52
Дъглас имат ли ЧП във физическите магазини?

# 53
Аз също търся мфу или само принтер, но нищо на оферта и аз не намирам. Свиркай, ако мернеш нещо и аз ще пиша!

Копринените калъфки на Зара хоум също са много хубави.
Аз търся мултифункционално устройство - принтер, скенер и копир. На намаленията до момента не видях нищо изкушаващо.
И за мебели се оглеждам 🙂 Поръчах една част от испански сайт, оказаха се по-намалени от предлаганите в България.

# 54
  • София
Амазон.де не е ли в четвъртък?

# 55
# 56
  • Beyond the stars
Мина ли в Айко черния петък?

В момента върви една доста досадна реклама, 20% мисля до края на седмицата.

# 57
Дали се очакват други намаления в Технополис?
О, да!

# 58
Пандора кога се очаква

# 59
Поръчах едни Пуми от Спорт депо за 80 лв. Дано на живо да ми харесат. 😄

Общи условия

Активация на акаунт