Черен петък 2025 - тема 2

• 80 191
  • 940
  •   1
Отговори
# 120
Гален извън промоции съм ги чакала по над седмица, сега с намаления представям си колко са зле...
Не знам куриерът ли им е проблемен, те ли не се организират, но доставката им (при мен) винаги е била мнооооогоооо баааавнааа.

# 121
Аз за първи път поръчвам и няма да повторя.
Не ме притеснява, че даден продукт е изчерпан, случва се, притеснителното е, че 10 дни никой не намира 15 секунди да ми каже или напише - през тези 10 дни продуктът е наличен, в момента също дава в сайта, че е налично, всъщност са няколко продукта.
Не е коректно, не си уважават клиентите.

# 122
  • Beyond the stars
Да и при мен са звъннели с питане за липсващ продукт извън кампанията. Доста често поръчвам, въпреки че имам наблизо, но обикновено е ад на място вечер и ми е по-удобно онлайн. Никога не съм имала проблем, макс до 3 дни са ми идвали нещата, а цените им са доста конкуретни.

MrBricolage са обявили 25% на всичко за новия магазин в XOpark 27.11-30.11.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 21:07 от Вълшебство

# 123
Да и при мен са звъннели с питане за липсващ продукт извън кампанията. Доста често поръчвам, въпреки че имам наблизо, но обикновено е ад на място вечер и ми е по-удобно онлайн. Никога не съм имала проблем, макс до 3 дни са ми идвали нещата, а цените им са доста конкуретни.

Ок, не твърдя обратното, казвам, че ако не са способни да си организират ЧП е по-добре да не го правят, защото не е ок, НЕ Е ОК, 10 дни да не ме уведомят, че няма продукти.
Никой 10 дни не ми е звънял за липсващи продукти - не 3 дни , а цели 10 дни. И не 1 липсващ продукт, а всички продукти от поръчката.
Да виждам аз и в момента, че в сайта ги дава като налични.
Не става въпрос за вашите впечатления до момента, а какво се случва сега.
Опитвам се да предпазя други от неприятно преживяване.
След ЧП може пак да си влязат в режим и да са точни, но сега не са и го казвам с чиста съвест.
Който иска да вземе предвид моето преживяване.

# 124
Аз съм много доволна от Гален, бързи, коректни и с много изгодни цени. Никакъв проблем не съм имала с тях.

# 125
  • България
Бях спряла поръчките от Гален, защото ми липсваше един продукт.
Изпратиха го, но без извинение, сякаш ей така от тях да мине.
Обаче откакто Озон спряха БД със Спиди пак започнах да поръчвам.
Този месец чаках повече от 10 дни поръчката си, получих мейл за липсващ продукт и ми върнаха парите по сметката. Не ми звъняха, можеше да заместя с друг цвят.
Вече винаги ползвам опцията за преглед и мислех, че само аз съм изтеглила късата клечка.
Преди няколко дни моя позната изгоря с няколко липсващи продукта, звъни, пише, засега няма резултат.
Май вече няма да им плащам предварително, отварям, ако всичко е наред, плащам.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 21:27 от МоарейнД (от книгата)

# 126
Тъкмо днес пуснах поръчка на Гален. През септември последно поръчвах лекарства за децата, предстоеше ни пътуване. 5 дни и не ги доставиха, звънях, писах, звънях ... Никой ... И накрая писмено се отказах от поръчката, а тя дойде в деня след като заминахме. В кварталната аптека сметката ми беше поне +10 лв. обаче.

# 127
Аз бих сезирала КЗП с документи и скрийншотове и ще вдигна Гален на балон по телефона и имейла. Продуктите са налични, точка. Не ме интересува как ще ги доставят, щом са налични.

# 128
  • Beyond the stars

Ок, не твърдя обратното, казвам, че ако не са способни да си организират ЧП е по-добре да не го правят, защото не е ок, НЕ Е ОК, 10 дни да не ме уведомят, че няма продукти.
Никой 10 дни не ми е звънял за липсващи продукти - не 3 дни , а цели 10 дни. И не 1 липсващ продукт, а всички продукти от поръчката.
Да виждам аз и в момента, че в сайта ги дава като налични.
Не става въпрос за вашите впечатления до момента, а какво се случва сега.
Опитвам се да предпазя други от неприятно преживяване.
След ЧП може пак да си влязат в режим и да са точни, но сега не са и го казвам с чиста съвест.
Който иска да вземе предвид моето преживяване.

Не знам защо възприемате като контрапункт или опониране. Не твърдя, че нещо от описаното е ок.
Споделям лично ежемесечно преживяване, което не съвпада с Вашето, нищо повече.

# 129
И гледайте срока на годност във физическите им магазини, защото случайно видях, че на шампоана е до 01.2026!
От Galen получих оцветен слънцезащитен до 31/12/2025.На сайта не пишеше, че  срокът е такъв. Писах им, ако съм искала да го върна за моя сметка. Приключих с тях.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 07:51 от blackpearls

# 130
Този черен петък и за мен беше доста скучна работа. Купих само традиционно капсули за миялна и пералня и храна за котките, 1 шампоан и един рол-он. Оглеждам се в едни тенджери на WMF в Айко, но докато си направя проучването им е минала промоцията. Ще ги дебна пак, не са ми спешни. Искам да си взема тенджери, тиган и ножове за ново жилище, както и сервиз.

Слънце, и аз дебна за тенджери на WMF, но се отказах от Айко, защото когато бяха на промоция цените бяха същите като тези в Амазон, дори редовните цени, така че направо мисля да чакам черен петък в Амазон и от там да ги взема.

# 131
Благодаря, че споделихте опита си си аптека Гален. Поръчах два душ гела на Биодерма от там и тъкмо днес си мислех че мина доста време и а все още ни вест ни кост от тях. След вашите коментари си направих нова поръчка от Озон на същите душ гелове, защото там са на същата цена, но само за черен петък и нямам намерение да ги чакам за да ме прецакат накрая.

# 132
И аз от доволните от Гален. Звънили са ми, когато нещо липсва да питат искам ли да изчакам, докато получат продукта или да ми възстановят сумата.

# 133
И аз поръчах наскоро за първи път от Гален - миналата събота по-конкретно. В понеделник ми бяха пратили пратката, но имах ядове със Спиди. Уж във вторник щеше да ми я доставят,ама след много разправии и скандали от моя страна, я доставиха в сряда.

# 134
Остава 1 час до черния петък в amazon.de, но въпреки това си лягам Wink

Общи условия

Активация на акаунт