Черен петък 2025 - тема 2

• 80 185
  • 940
  •   1
Отговори
# 135
За Гален. През октомври поръчах за 100лв бебешка козметика дойде много бързо. Не съм поръчвала друго от тях иначе.

Зелен ще имат Зелен петък от 21.11 до 24.11 с намаления до -50%.

Чарли Уайлд - утре ще имат и те някакви намаления.

# 136
  • 🌊
За Гален и аз се бях засилила да пиша, че са некоректни за връщане на пари, но се оказа, че 2 дни след поръчката са задействали връщане, а проблема е с ТБИ, които сега гоня.

Харесвам ги като аптека, от там е голяма част от бебешката козметика от ЧП, но действително е некоректно да го има, а да не се изпраща. При мен поне нещата си бяха маркирани като неналични

# 137
Този черен петък и за мен беше доста . Оглеждам се в едни тенджери на WMF в Айко, но докато си направя проучването им е минала промоцията. Ще ги дебна пак, не са ми спешни. Искам да си взема тенджери, тиган и ножове за ново жилище, както и сервиз.

Слънце, и аз дебна за тенджери на WMF, но се отказах от Айко, защото когато бяха на промоция цените бяха същите като тези в Амазон, дори редовните цени, така че направо мисля да чакам черен петък в Амазон и от там да ги взема.
И аз съм в същият казус.  Не купих от Айко докато обмислям и прибори не взех. Преди ЧП същите в амазон бяха 100 евро.  Сега в момента уж в започнал черния петък, но аз не намирам изгодни тенджери. Пишете, ако попаднете на оферта.

# 138
Много смешно намаление от Юск. Намалили стотина неща (по принцип с доста завишени цени) и то главно разни бръмбъзъци.
На обикновеното им намаление има по 20 страници с артикули, сега 3 Grinning

# 139
Някой да е видял истинско намаление на масажи Simple SmileSimple Smile

# 140
здравейте, мен ме интересува дали ще има намаление в Ойшо и кога?

# 141
Сигурно е писано, но пак да попитам - в Озон в момента ли е ЧП и очакват ли се още намаления, като се има предвид кога всъщност би трябвало да е ЧП, или това ще е? Питам, защото наблюдавам нещо, което не участва в ЧП /поне засега, а може и по принцип да не участва/. Май само определени неща участват.

Поръчайте си продукта, който следите, ако така или иначе искате да го вземете от там.
Ако го намалят още в рамките на 30 дни от доставката имат политика за ценова защита, лесно и бързо ви връщат разликата в цената.

# 142
  • Beyond the stars
Остава 1 час до черния петък в amazon.de, но въпреки това си лягам Wink

Стана ми интересно дали имате наблюдения от предни години. Определени бройки ли са промоционалните ? Купувала съм преди неща, но сега ми направи впечталение за Nintendo Switch конкретно, че като отворих преди 8ч. имаше намаление на Oled моделът, а сега вече няма.

# 143
Аз дебна намаления за по-малките хотели в Павел Баня.

# 144
 Аз се отчетох в немския амазон вече, с един куп бебешки неща, но разликите в цените са скандални... Комплекс на Филипс Авент шишета излиза наполовина на нашите "промоции".
Ако всичко дойде ще съм много доволна.

# 145
А някъде намаление на медицински изделия да сте мяркали?
Трябва ми една помощна масичка за болнично легло...

# 146
Нямам наблюдения, но някои неща са доста по-евтини. Миналата година си взех ножове на ninja, сега са на още по-добра цена. Сега ще поръчам прибори на wmf, около 180-200 лв. (и вчера бяха на същите цени) са 60 броя и тук бяха толкова, но в Амазон има разнообразие от модели.

# 147
# 148

Практис: 20 — 23.11.

# 149
При Jysk наистина е плачевно! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт