Черен петък 2025 - тема 2

• 80 137
  • 940
  •   1
Отговори
# 270
Поръчах и аз от озон, тенджерите, едни ножчета на Victorinoux, едни купи на WMF и тиган Tefal x Jamie Oliver. И моят акаунт беше временно блокиран, но предоставих доказателства за транзакцията и са ми върнали достъпа.
Днес ще се разпиша в сайта на Levoit с овлажнителя за въздух за подарък.

# 271
И аз поръчах на WMF тенджерите от Амазон и приборите от Технополис. Доволна съм.

Търся препоръки за онлайн магазин или магазин във Варна, от който мога да си купя разнообразни семена за кълнове (да стават за добавка към салата). Ако имате предложения, ще се радвам да ги споделите.

# 272
Поръчах и аз тенджерите..благодаря!
Може да се възползвате от 10 евро отстъпка за първа поръчка от приложението.
Само трябва shipper/seller да е амазон.
Тенджерите отговарят Simple Smile
Кода за отстъпка е на снимката.

Защо не ми отразява кода, къде може да бъркам?

# 273
  • София
English Home имат ли Черен петък? Сега гледах сайта им, пише, че електронният магазин преустановява дейността си и ще работят само физическите магазини.

# 274
  • Пловдив
Детска козметика Пижо и Пенда е с 50% отстъпка 21-23 ноември.
https://dsvisionbg.com/

# 275
# 276
  • София

Първа поръчка ли ви е от аппа?

# 277
T tifani_81,
Прахосмукачка против акари JIMMY BX7 Pro,
поръчах за 229 лв.

Може ли да предоставите линк за прахосмукачката, защото следя точно този модел, а под 340лв в ЕМАГ не мога да го намеря?

# 278
# 279
И аз поръчах на WMF тенджерите от Амазон и приборите от Технополис. Доволна съм.

Търся препоръки за онлайн магазин или магазин във Варна, от който мога да си купя разнообразни семена за кълнове (да стават за добавка към салата). Ако имате предложения, ще се радвам да ги споделите.

От онлайн магазина на Зоя съм купувала семена за кълнове, но може да видите и в Зелен. А в Метро има готови кълнове за консумация.

# 280

Първа поръчка ли ви е от аппа?
[/quote

Да, сега го инсталирах, досега само през браузер съм поръчвала. Дали защото избрах английски език,  а държава Германия. Пише ми Amazon.de отгоре. Там където вкарвам кода пише, че трябва да е 14-15 символа. А този е по-къс.
Не ми позволява да направя скриншот.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 11:15 от myraya

# 281
Някой запознат ли е Интерхотел Сандански дали правят черен петък?

# 282
# 283

Да, сега го инсталирах, досега само през браузер съм поръчвала. Дали защото избрах английски език,  а държава Германия. Пише ми Amazon.de отгоре. Там където вкарвам кода пише, че трябва да е 14-15 символа. А този е по-къс.
Не ми позволява да направя скриншот.

# 284
  • Пловдив
Някой беше споменал, че се очаква ЧП на хотел по-назад, но не успях да го намеря. За кой хотел ставаше въпрос? Гранд хотел Банско ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт