Черен петък 2025 - тема 2

• 80 065
  • 940
  •   1
Отговори
# 375
# 376
В дъглас наистина ли всичко е на 40% ?кога се начислява намелението след завършване на поръчката или?
Не, различните марки са с различно намаление като има и продукти без всякакво намаление - поне във физическите магазини. Имаше и 2-3 бранда с по 50%, така че или рекламата, или комуникирането на намаленията, са грешни. Ако правите поръчка онлайн директно си показва намалените цени.

Явно наистина искат да си облекчават служителите в магазините, защото за намаленията са поставени само едни списъци с продуктите и стара цена/нова цена, не са сменяни етикети. Пък и винаги можеш да погледнеш в телефона колко точно е твоят продукт. Харесва ми тази практика, стига вече с този тормоз на хора с по 12-часови смени и вероятно неполучаващи дори лев бонус след тези натоварени дни.

# 377
https://amzn.eu/d/9gPm4Cx
95€ за обикновения Киндъл без реклами. Тук го намерих за 260. В емаг беше 220. Използвах и кода за -10€ на първа поръчка от приложението.

# 378
https://www.ozone.bg/product/tablet-samsung-galaxy-s6-lite-2024-4gb-128gb-gray/
Здравейте!
Търся този таблет, нопреди ЧП беше на по-добра цена, но исках да го помисля малко, и офертата свърши....Като цяло не се предлага на много места, а детето го е харесало, искаше без wifi, но като поговорихме с половинката, мислим, че не е лоша идея. Моля за препоръки и мнения.
Аз още нямам нито една ЧП покупка Sad
Къде да го намерите не знам, но миналата година взехме Самсунг S9 +  на дъщерята. Намерихме една останала бройка в града, в магазин Зора и го взехме на изплащане без лихва на Черния петък. Безотказен е, много добра покупка беше.

# 379
Момичета, извинявайте, че за 200ен път, но Reserved бяха на 28ми, нали? Че си харесах едни ботуши, не са скъпи, но ако има шанс да ги свалят 30-40%, ще ме е яд да пропусна отстъпката.
Скоро питах и да, на 28 със сигурност има във физическите магазини и мисля, но не съм 100% сигурна, че започва от 27.
Аз да споделя случка от миналия петък с физически магазин Reserved, че да си имате 1 на ум. Харесах преди месец една вълнена риза за баща ми в сайта им. От тогава я следя, белким я намалят, но вече дойде ред да я купувам, че за повод беше и като видях, че е налична в магазина до нас, направо прескочих там. Диря аз и изведнъж я виждам окачена при намалени до -50%. Ей, голям кеф. Отивам с размах и що да видя: лепнат оранжев етикет, а цената същата като в сайта и съответно ненамалена, а до нея изписано 69,90 и зачертано. Взех я. Трябваше ми, но не пропуснах да кажа на касиерката, че това е цената на ризата, от както я има в сайта и че никога не е била 69.. лв. Смотолеви, че на сайта не било отбелязано, че тази е намалената цена, а не редовната...

# 380
О, това на ЛПП им е редовен номер. Пускат на Х цена , по някое време намаляват на У, но така излиза цената в сайта, все едно У си е редовна и стоката никога не е била на цена Х. Дотук добре, ама ако речеш да ползваш код за отстъпка, който включва само продукти на редовна цена, той не хваща продуктите с цени У. Нищо, че ти ги виждаш като уж редовни. Бая съм се ядосвала с тази ‘случайна’ особеност. Р конкретно имат и други издънки, примерно с БД за намалени/ненамалени. Ако не ми е уау стока, по-скоро ги избягвам. И пак половината ми дрехи са оттам, защото са били уау Simple Smile

П.п. Мда, с ботушите се оказа същата работа. Вече са намалени, но не излизат намалени като приложа код.

# 381
  • София
Минах през Дъглас. Цените са ужасно описани. За цели рафтове има по 1 списък с дребен шрифт и е голям зор да намериш кое колко струва...
Моят съвет е, ако ще минавате- разгледайте в сайта нещата, които ви интересуват колко са, че иначе доста ще се позабавите в магазина. Иначе взех за подарък тази палитра, намалена с 40%, което си е супер оферта според мен и някои дребни неща:

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:13 от sea.sea

# 382
  • София
Ползваме измиващ гел за лице на Avene и искам малко да сменя марката. Ако сте доволни от някой друг и в момента е намален, моля споделете!
Докато изчета кой да взема и ще свършат намаленията 🤭

# 383
В немския Амазон съм пропуснала тази оферта за първа поръчка -10%. Дали при втора ще мога да го използвам? Grinning

# 384
  • Пловдив
Ползваме измиващ гел за лице на Avene и искам малко да сменя марката. Ако сте доволни от някой друг и в момента е намален, моля споделете!
На Eucerin Dermo pure е добър. Предполагам, има доста добри намаления в момента. В Гален е с 25 %, но вероятно в нотино, парфимо, мейк ъп...

# 385
# 386
Eee щом е до края на ноември това 30% в Кико, значи няма да пускат 3+3, жалко!

Сефора в инста са постнали, че Блек фрайдей идвал, да го чакаме Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 19:46 от arino

# 387
  • София
Здравейте! Някой да знае Панагюрище дали ще правят намаления? Търся хубави чаршафи и халати, не знам кои други марки са хубави (изключвам Дилиос за халати специално).

# 388

В Емаг имаше, но свърши ЧП там.
Юриаж 1 литър 18 лв. По аптеките е 40.

# 389
  • Пловдив
Защо изключваш Дилиос? Аз днес точно техни хавлиени кърпи търсих, не съм гледала халатите, но кърпите ми харесаха.
Здравейте! Някой да знае Панагюрище дали ще правят намаления? Търся хубави чаршафи и халати, не знам кои други марки са хубави (изключвам Дилиос за халати специално).

Общи условия

Активация на акаунт