Черен петък 2025 - тема 2

• 80 094
  • 940
  •   1
Отговори
# 360
Същото е качеството на парфюмите. Проблемът е във вашата глава.

# 361
Парфюми купувам основно от Нотино и качеството им винаги е безупречно! Никога не съм попадала на ментета и също смятам, че проблема е във вашата глава.

# 362
Искам да поръчам шампоан, балсам и евентуално маска за майка ми за подарък. Тя се боядисва, има тънка, права коса, без много обем, по-скоро лесно омазняваща се. Можете ли да ми препоръчате нещо, че с продуктите за коса не съм много на ти.

Моята коса е такава и съм много доволна от Лакме дълбокопочистващия шампоан и серията им за обем. В момента са намалени с 35% в златна рибка.

# 363

Василена, как си се записала за вайбър нотификации от тях?

По темата - който обича да плете, pleta.bg са пуснали намаления of 30% на селекция, а hobiyarn - 15% на всички прежди до края на месеца.

# 364
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CGDJ112Z/ref=ox_sc_act_imag … WKAKR8XB7XF&psc=1

Някой да го има или нещо на марката да сподели дали е доволен?

# 365

Василена, как си се записала за вайбър нотификации от тях?

По темата - който обича да плете, pleta.bg са пуснали намаления of 30% на селекция, а hobiyarn - 15% на всички прежди до края на месеца.
Нямам спомен, но мисля, че в магазина в Парадайс, при една от покупките ми ми направиха профил и така получавам нотификации.

# 366
В дъглас наистина ли всичко е на 40% ?кога се начислява намелението след завършване на поръчката или?

# 367
ДО 40% 😃
Цените са им изчислени. Горе си пише с колко % е намалено. Няма на тази цена да ти се отразят още 40%. Обикновено намаленията са им 20/25%. 40% отстъпка има на смотани (за мен) неща.

# 368
Момичета, извинявайте, че за 200ен път, но Reserved бяха на 28ми, нали? Че си харесах едни ботуши, не са скъпи, но ако има шанс да ги свалят 30-40%, ще ме е яд да пропусна отстъпката.

# 369
Някой знае ли дали BAUHAUS ще имат черен петък?

# 370
Искам да купя за подарък на детето Dyson Airwrap, за момента не намирам никъде на добро намаление. Мислите ли, че ще пуснат някъде по големи отстъпки?

# 371
Искам да купя за подарък на детето Dyson Airwrap, за момента не намирам никъде на добро намаление. Мислите ли, че ще пуснат някъде по големи отстъпки?

Вижте в Амазон. Мисля, че в еМАГ имаше добри цени, но аз следях за пресата и не знам машата на колко беше. В еМАГ мина ЧП. Цените са същите, ако нещо е останало. Пресата, например свърши още същия ден. Стои си с тази цена, но не е налична.

# 372
https://www.ozone.bg/product/tablet-samsung-galaxy-s6-lite-2024-4gb-128gb-gray/
Здравейте!
Търся този таблет, нопреди ЧП беше на по-добра цена, но исках да го помисля малко, и офертата свърши....Като цяло не се предлага на много места, а детето го е харесало, искаше без wifi, но като поговорихме с половинката, мислим, че не е лоша идея. Моля за препоръки и мнения.
Аз още нямам нито една ЧП покупка Sad

# 373
  • София

Скрит текст:

# 374
Момичета, извинявайте, че за 200ен път, но Reserved бяха на 28ми, нали? Че си харесах едни ботуши, не са скъпи, но ако има шанс да ги свалят 30-40%, ще ме е яд да пропусна отстъпката.
Скоро питах и да, на 28 със сигурност има във физическите магазини и мисля, но не съм 100% сигурна, че започва от 27.

Общи условия

Активация на акаунт