Черен петък 2025 - тема 2

• 80 113
  • 940
  •   1
Отговори
# 300
Зарена са на цената на ненамалена Фурла вече, мерси.

Върти ми се в главата, че те са правили Фурла в България и явно са се помислили за Фурла. Сигурно имат опит в шиенето на чанти и качеството е добро, но пък и като име не могат да се сравняват.

Не са се “помислили за Фурла”, а направо са си 😜 Все още ги шият. По-наблюдателните и запознати с марката (Фурла) могат лесно да го установят при сравнение на моделите. Ето как в един момент името започва на работи за продукта.

# 301
  • Melmak
Не знам какво шият, качеството е добро. Аз харесвам това, качествена чанта. Имам 3 и не са мръднали, а не пазя. А и аз не нося името, а чантата, ако на нея пише зарена, а не фурла, ми е все едно.

# 302
Супер, че са качествени, но част от цената се определя именно от марката, а зарена имат много хляб да изядат за целта, от там и чантите им са абсолютно overpriced. А пък вие ако сте съгласни да платите дадената цена, това сие абсолютно ОК. Всеки избира.

В Кингс Вали имат 30% отстъпка, но защо ли ми се струват надути цените?

# 303
Съгласна съм, че е важно качеството, но част от цената е и името на марката. Като брандове не може да ги сравняваме, че да са на една и съща цена. Често в цената на един бранд е включена и рекламата, за това мога да оправдая високите цени на Фурла, но не и на Зарена. На хората това им харесваше - получаваха качество на по-достъпна цена. Ако вземем две чанти на Фурла и Зарена, изглеждащи по сходен начин и са на една цена, ще избера несъмнено Фурла.

# 304
Да кажем, че ми по-драго да дам 300 лева за намалена Фурла тогава, отколкото за Зарена.

Зарена са на цената на ненамалена Фурла вече, мерси.

Върти ми се в главата, че те са правили Фурла в България и явно са се помислили за Фурла. Сигурно имат опит в шиенето на чанти и качеството е добро, но пък и като име не могат да се сравняват.

Не са се “помислили за Фурла”, а направо са си 😜 Все още ги шият. По-наблюдателните и запознати с марката (Фурла) могат лесно да го установят при сравнение на моделите. Ето как в един момент името започва на работи за продукта.

# 305
И аз имам няколко Фурли под прикритие и си ги нося с кеф.

И всъщност по темата - търся изгодни филтри за кафе автомат и намирам такива само в амазон - 20 евро за 2 броя Филипс. Дали някой е срещнал по-добра оферта?

В търсене съм и на уникална преса за коса до 300лв.

# 306
Искам да поръчам шампоан, балсам и евентуално маска за майка ми за подарък. Тя се боядисва, има тънка, права коса, без много обем, по-скоро лесно омазняваща се. Можете ли да ми препоръчате нещо, че с продуктите за коса не съм много на ти.

# 307

Взех тази..отговаря на бюджета ми ..за качество ще разбера като я пробвам ..в момента съм с безкабелна на финлукс батерията и издиша поне от 6 месеца и е за смяна ...

Отчетох се снощи в 12 и 2 минути с вертикална прахосмукачка honiture

Може ли да споделите кой модел? Търся вертикална прахосмукачка с добро съотношение цена-качество за подарък Simple Smile
Тази дали е по-добра от Jimmy h8 pro? Понеже я поръчах и сега се чудя дали да не я откажа и да взема тази?

# 308
  • Melmak
Искам да поръчам шампоан, балсам и евентуално маска за майка ми за подарък. Тя се боядисва, има тънка, права коса, без много обем, по-скоро лесно омазняваща се. Можете ли да ми препоръчате нещо, че с продуктите за коса не съм много на ти.
Вижте в златна рибка, не са кой знае какво като намаление тази година. За мен добри са Лореал професионалните, имат серии за боядисани коси.

Моите Зарени съм ги взимала на по 160, че и за подарък съм купувала. Не знам Фурла има ли за толкова. Иначе ми е ясно как работи маркетинга, просто припадането по Фурла не го разбирам, може да съм бедна и за това.

# 309
Слънце , една позната видях наскоро с видимо добре изглеждаща , жива коса . Попитах я , каза че ползва продуктите на Ми Аманте

# 310
  • Beyond the stars

В търсене съм и на уникална преса за коса до 300лв.

Доста хвалена марка
Иначе препоръчвам тези на Upgrade.

# 311
Някой питаше за Вера напред в темата - изпратили са ми имейл, че в момента имат ЧП и ще продължи два дни, но сайтът се зарежда много бавно и не ми се занимава с него (не мога да видя остъпките).

# 312
Доволна от ЗР - поръчах бои за година напред! Приключих с черен петък:)

# 313
  • ново
По-напредне темата някой беше писал за Аргос хоум. Не съм пазарувала от тях, имате ли впечатление от продуктите, например
https://argoshome.bg/products/chugunen-tigan-26-sm-alpen-na-solingen

# 314
Доволна от ЗР - поръчах бои за година напред! Приключих с черен петък:)
От кои сте доволна?

Общи условия

Активация на акаунт