Черен петък 2025 - тема 2

• 80 108
  • 940
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Със сигурност през 2012г не беше Прайма 2лв.
Този период визирам.

П.П. Ето какво каза AI:

The annual cost for an Amazon Prime membership in Germany in 2012 was approximately €39, as it was priced at €49 per year and monthly installments were offered at €4.99
. The sum is calculated by multiplying the monthly cost by 12, which equals €59.88, and subtracting the annual fee of €49 from this total.

Annual fee: €49
    Monthly fee: €4.99
    Monthly fee multiplied by 12: €59.88
    Sum of annual fee and monthly fee: €108.88

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 11:49 от Happy Mijjj

# 571
Всички видове капсули слагам директно на дъното на съдомиялната. Хвърлям ги върху съдовете и… където падне. Никога не ми е оставала неразтворена. Последно поръчах Финиш от амазон.

# 572
HappyMijjj, за двата лева казвам на дамата с блокираната карта.
Иначе не е бил никога толкова.

Сега разцъках и френския, и нидерландския, и английския - всички предлагат 30 дни гратис, както и немския, за който съм взела вече гратиса и не мога да видя колко е цената иначе.
За френския е 6,99 мес, за юк - 8,99 паунда.
Но така или иначе се отказва с един мейл и се връщат парите АКО не е ползван изобщо за съответния период.

Ето как изглежда отговора им след отказ. Разбира се парите бяха върнати почти веднага.

Скрит текст:

Иначе В периода на безплатния се отказва с бутон. Ако е пропуснат периода и вече са взети пари е горния сценарий.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 12:33 от second

# 573
Дали в Мохито е минал черният петък вече?

# 574
Прайма се отказва за секунди през профила . Влиза се на "Your prime membership" и се канселира членството . Дори и да канселирате днес, запазвате привилегийте си за периода за който сте абонирани . Членството се прекратява от датата, в която изтича абонамента и не Ви дърпа такси от тази дата.
За 2.28  лева по нагоре , това според мен е блокирана само сума , понякога амазон го правят ,за да проверят метода на плащане . А Сумата е такава , защото явно настойките на поръчващия са в лева , а не в евро .

# 575
Barecare дали имаха черен петък? или тепърва предстои?

# 576
Май им мина.

# 577
Мина на BareCare, имаха 40% на всичко

# 578
  • София
Много са добри лидълските таблетки за съдомиална. Аз също ги чупя на 2, но миалната ми е малко по-малка, 9 комплекта. Повечето скъпи капсули/таблетки ми оставят химична миризма по съдовете, което не ми харесва.

Може ли да кажете каква е съдомиялната и да дадете отзиви, защото поради липса на място ние търсим малка. Благодаря!
Kateriza  Моята миална е вече на над 15 години, преди 2009г е купувана. Беко е, не ми е правила проблем от купуването, но това не означава, че сегашните модели на същата марка ще са с такова качество.

Таблетките на Лидл са твърди, като тези от първата снимка трябва да им се маха фолиото и после лесно се чупят на ръка. Вторите са с разтворима обвивка, затова се налага с нож да се режат. Вярно е, че може да надраскат чаши от по-финно стъкло.

# 579
Някои сайтове дърпат по 1 лира/евро/долар, докато верифицират плащането и после връщат сумата. Тези 2,28 ми приличат точно на една лира по доста дървен курс на банката.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 07:27 от Дидичка

# 580
Здравейте! Къде очакваме черен петък в следващите дни, повечето отминаха, но ако се разбрали за някой, който предстои…?

# 581
Назад са публикували кои магазини предстоят ...
Здравейте! Къде очакваме черен петък в следващите дни, повечето отминаха, но ако се разбрали за някой, който предстои…?

# 582

Ех! Изпуснах - дали ще има отново?

# 583
Сега получих имейл от Sinsay , че утре започва черния петък. Пише , че ще е само онлайн. Може пък да има нещо интересно.

# 584
Те и до сега имаха ЧП - имаше безплатна доставка и намаления до преди няколко дни. И дават повече точки от обичайното.

Общи условия

Активация на акаунт