Черен петък 2025 - тема 2

• 79 844
  • 940
  •   1
Отговори
# 855
Момичета, аз да си сверя часовника, понеже сефте поръчвам от ССС. Поръчката ми е пусната в неделя (30.11) и от тогава си седи на "обработва се" има подадена заявка към Спиди още от тогава, но и при тях няма инфо, че е взета от куриер. Днес е пети ден, а в сайта е посочено, че до 5 дни идва поръчката. Да им пиша ли или да си чакам?
Броите 5 работни дни, но сега ще има забавяне заради черния петък предполагам. Аз също имам поръчка от понеделник и още си стои като предадена на куриер и толкова. Чакаме..

# 856
Пепина, благодаря за отговора. Не звучи много обнадеждаващо твоят опит.

# 857
  • София
В Galen - някои от пастите за зъби на Sensodyne са на много добра цена

# 858
И аз поръчях в събота от Ориндж, но до офис на куриер. Вчера получих имейл, че е изпратена, а днес, че е в офиса.

# 859
Поръчвам постоянно до книжарницата на Orange, получавам имейл, като е готова за взимане, не съм имала проблем. Ако имате съмнения, звъннете в съответния обект да питате.

# 860
Пепина, благодаря за отговора. Не звучи много обнадеждаващо твоят опит.
А, то само веднъж се е случвало, не мисля, че им е навик.

# 861
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Амазон ми пратиха, че ще доставят с ups днес . Обаждат ли се?
Смених адреса, че ги чаках в понеделник и ми няма. Та да знам какво да кажа на хората, които ще получат пратката.

Здравей, thinki_15 можеш ли да кажеш как смени адреса ? Аз виждам възможност, но оставам с впечатление, че е за бъдещи доставки

# 862
И аз направих в петък поръчка от Ориндж, ни вест, ни кост. Според мен няма да я получа, иначе съм правила до магазина и за ден ми беше приготвена в магазина.

# 863
Аз взех от Ориндж онзи ден.Бях я поръчала до Бокс и дойде бързо.Имах мейл от Ориндж и от Бокса, че е пристигнала.

# 864
  • ново
Имам поръчка от barecare от 27-ми, ни вест, ни кост… В сайта пише “обработва се” и до там. Някой получи ли нещо?

# 865
Аз се чудех защо душгеловете от Бонжур не идват, а се оказа, че в спама имам имейл от тях, че не съм си попълнила правилно данните (мисля, че бях, но все едно - оправихме нещата).
Така че проверявайте за всеки случай.

# 866
  • Пазарджик
Имам поръчка от barecare от 27-ми, ни вест, ни кост… В сайта пише “обработва се” и до там. Някой получи ли нещо?
Моята е от 28.11 и я получих във вторник.

# 867
Аз имам поръчка от Зора, изпратена от тях на 18 ноември и от 20 ноември в склад на Еконт. Звъних и ми казаха, че нямат хора и нищо не могат да ми кажат или да гарантират дали ще я получа. Друга от октомври от Уайкики ми върнаха, защото явно нямат хора и ги връщат. Но тези неща от Зора са ми важни. Какво да направя, че да си ги получа? Звъних няколко пъти на телефона и нищо. Нямат хора и това е.

# 868
  • София
И аз поръчах на 27.11. и на следващия ден беше при куриера. Ако е по-голяма може малко да се позабави. Иначе са много бързи.

# 869
Аз имам поръчка от Зора, изпратена от тях на 18 ноември и от 20 ноември в склад на Еконт. Звъних и ми казаха, че нямат хора и нищо не могат да ми кажат или да гарантират дали ще я получа. Друга от октомври от Уайкики ми върнаха, защото явно нямат хора и ги връщат. Но тези неща от Зора са ми важни. Какво да направя, че да си ги получа? Звъних няколко пъти на телефона и нищо. Нямат хора и това е.

Не може ли да си ги вземете от място? Стига да не е хладилник, който не се събира в лека кола.

Общи условия

Активация на акаунт