Черен петък 2025 - тема 2

• 79 856
  • 940
  •   1
Отговори
# 870
Пуснах официална рекламация в Еконт и сега малко се пооправиха нещата. Иначе в моя район няма куриер, поръчките уж отиват в офис, но запеьват в склад и ми начисляваха и пренасочване, някакъв пълен кошмар

# 871
Амазон ми пратиха, че ще доставят с ups днес . Обаждат ли се?
Смених адреса, че ги чаках в понеделник и ми няма. Та да знам какво да кажа на хората, които ще получат пратката.

Здравей, thinki_15 можеш ли да кажеш как смени адреса ? Аз виждам възможност, но оставам с впечатление, че е за бъдещи доставки
Получих съобщение по Вайбър и имаше такава опция. Също като си влезнах в профила ми го изписа, че доставката е on hold и като кликнах позволи да сменя адреса.
Обади ми се куриер след 3-4 часа и достави.

# 872
Аз имам поръчка от Зора, изпратена от тях на 18 ноември и от 20 ноември в склад на Еконт. Звъних и ми казаха, че нямат хора и нищо не могат да ми кажат или да гарантират дали ще я получа. Друга от октомври от Уайкики ми върнаха, защото явно нямат хора и ги връщат. Но тези неща от Зора са ми важни. Какво да направя, че да си ги получа? Звъних няколко пъти на телефона и нищо. Нямат хора и това е.

Не може ли да си ги вземете от място? Стига да не е хладилник, който не се събира в лека кола.

Не, то е в техен разпределителен склад и е затисната от стотици други пратки. Не са я сканирали от 20 ноември.
Happy, как подаде официална рекламация?

# 873
Това вече е много неприятно. Освен да ги тормозите всеки ден и да се опитат да намерят пратката и да я придвижат.

# 874
Box now  могат ли да се пренасочват пратки? Заети били кутиите и оставили на най -близката за 5км от нас ..

# 875
  • Пловдив
Box now  могат ли да се пренасочват пратки? Заети били кутиите и оставили на най -близката за 5км от нас ..
Могат, но отнема поне 1-2 дни.

# 876
Аз имам поръчка от Зора, изпратена от тях на 18 ноември и от 20 ноември в склад на Еконт. Звъних и ми казаха, че нямат хора и нищо не могат да ми кажат или да гарантират дали ще я получа. Друга от октомври от Уайкики ми върнаха, защото явно нямат хора и ги връщат. Но тези неща от Зора са ми важни. Какво да направя, че да си ги получа? Звъних няколко пъти на телефона и нищо. Нямат хора и това е.

Не, то е в техен разпределителен склад и е затисната от стотици други пратки. Не са я сканирали от 20 ноември.
Обадете им се по телефона и кажете че желаете да я пренасочат за друго място, за тяхна сметка тъй като не могат да си изпълнят ангажимента в офис, в който няма доставчици. С по-стегнат тон.
На мен ми играят този номер в моя квартал, но в съседен си я вземам на следващия ден. Просто ясно им кажете че проблема е техен, вие сте търпелива, но минават всякакви граници и да я прехвърлят към по-работещи свои колеги.

# 877
БоксНау за 3-ти път пренасочвам една пратка. Направо ми писна с тях да се занимавам. Всеки ден имейли. Няма да ги избера доброволно за куриер.

# 878

Не може ли да си ги вземете от място? Стига да не е хладилник, който не се събира в лека кола.

А пробвахте ли да се обърнете и към Зора за съдействие. Може пред тях да излезнете с номера, че предвид описаното от куриерската фирма имате опасения и в какво състояние ще получите пратката, ако изобщо я получите. Може да кажете и че е нужно да дойде в определен срок, защото след това няма да има кой да я приеме и т.н. Като цяло, че неглижират ситуацията от фирмата куриер. Може и да успеят да Ви помогнат. Все пак договора с доставчика е техен и "когато онзи, който е страна по договора"  ги натисне за неизпълнение на поето задължение, по-иначе седи ситуацията. А също и не звънете в склад, а в централен офис на куриера,  имейл може да изпратите с оплакване от услугата

# 879
5км са нищо - на мен сега ми ги пращат по разни квартали и улички, в различни части на града, където никога не съм ходила. Ок, не могат в правилната кутия, но има поне още два варианта в бензиностанции, които пак са ми далече, но поне са в района и са на централни места... Вместо това, трябва да обикалям из града...

# 880
Аз пък с бокса нямам проблем, винаги ми пращат до една кутия на 5мин пеша от вкъщи. Явно съм от късметлиите.

# 881
  • ново
Вчера се оплаках и днес пратката ми е в бокса 😀

# 882
Аз чакам една пратка от iherb по Спиди. Два дена момчето не може да ми я донесе. Звъни вчера и протича следният разговор:

- Здравей, имам пратка за теб, на адреса ли си?
- Да, вкъщи съм си.
- Не успявам да смогна с пратките.
- Не ми е спешно, ако ще ти е по-удобно, пренасочи я към офис.
- Да, благодаря, насочих я към офис Х, че е голяма лудница...
- Добре, супер.

Мъжът ми става свидетел на разговора и е в шок как си говоря с куриера Joy Той не знае, че повечето жени са в такива отношения с тези момчета Joy А мацката в офиса беше научила телефония ми номер наизуст миналогодишния черен петък Grinning

# 883
А з съм поръчала до адрес обемни неща за да не чакам в офис, и Спиди ми върти номера да я насочва към офис. Възползвах се от опцията повторен разнос. Ако повтори номера, следва рекламация. Пак казвам, официална рекламация обикновено има повече ефект. С Еконт така си реших проблема. Не че наеха куриер, но поне пратките ми не висят по две седмици в някакъв склад.

# 884
Да, правят го, забелязала съм около такива кампании с намаления. Офис до офис съм с тях и ми бяха оставили пратка в съседен квартал. Питах шофьора що така Wink
Кутиите им се запълват от поръчали и не вземащи си пратките в срока. Не си спомням какво ми каза 2 дни ли или 3. Освен това от многото връщащи към ТЕМУ.

Той не знае, че повечето жени са в такива отношения с тези момчета Joy А мацката в офиса беше научила телефония ми номер наизуст миналогодишния черен петък Grinning
ахаха същата работа

Общи условия

Активация на акаунт