Черен петък 2025 - тема 2

• 79 851
  • 940
  •   1
Отговори
# 885
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета, има ли някоя от вас, която да си чака тенджерите от Амазон. Трябваше да са на 01.12 при мен. Виси надпис, че ако не дойдат до 09.12 мога да направя refund.
Много се ядосах. Sad иначе всички други неща ще доставят, а тях поръчах покрай тенджерите.

# 886
На мен пък бокс нау ми, не стига че ми зафичкали пратката на майната си, ами ..отивам да я взема и ..грешен пин сто пъти го въвеждам и телефон за връзка с тях 0 700🤬🤬 звъня 15 мин висях на линия и накрая ми затвориха !! Сега какво да правя?!

# 887
Поне им звъни на мобилния (стационар не намирам), че с тоя 0700 не ми се мисли колко са те таксували.

# 888
На мен пък бокс нау ми, не стига че ми зафичкали пратката на майната си, ами ..отивам да я взема и ..грешен пин сто пъти го въвеждам и телефон за връзка с тях 0 700🤬🤬 звъня 15 мин висях на линия и накрая ми затвориха !! Сега какво да правя?!

Виж да не си на грешната локация. Ако набираш пред грешни кутии - няма да стане 😃

# 889
Момичета, има ли някоя от вас, която да си чака тенджерите от Амазон. Трябваше да са на 01.12 при мен. Виси надпис, че ако не дойдат до 09.12 мога да направя refund.
Много се ядосах. Sad иначе всички други неща ще доставят, а тях поръчах покрай тенджерите.

Пиши им, че си искаш тенджерите, ако имат налични, ще ти пратят пак.

# 890
Здравейте,някъде мяркали ли сте UGG, боти или чехлички с хубава промоционална цена?

# 891
Adalind
мерси, утре ще звъня днес вече съм в нервен срив.

VaniaK
Майтапиш ли се с мен?! Не е смешно, от София съм.

# 892
Не е смешно, но все пак си провери адреса на кутията Simple Smile

# 893
Не се майтапя. Възможно е човек да обърка кутиите. Аз си поръчвам уж за една кутия и си мисля, че е за там. Бях се запътила към нея и нещо ми щракна да проверя пак. И са ми пратили пратката в друга, съседна, но друга. За това предположих да не бъркаш локацията. Тук имах предвид една и съща фирма, но различни локации на кутиите. Иначе съм чувала за случаи, в които хората бъркат и самите имена на фирмите. Имат пратка за Спиди, но набират кода пред кутия на Изи бокс.

# 894
Не е смешно, но все пак си провери адреса на кутията Simple Smile
нали за това казах , че съм от София и няма как да отида на майната си в Зоната и да не мога да отворя с предоставения код изписв ми греше код.
имам и на вайбър съобщение

утре ще звъня на нормалния им номер, деден любезно от Adalind мерси.

# 895
В съобщението на Box Now има опция да поискаш нов ПИН.

# 896
Pinko, свали си приложението на Бокс нау и директно от него отваряш кутията без въвеждане на цифри. Това обаче само в случай, че действително си пред точния бокс!

# 897
Пинко, не ти знам случая, от коя Зона си и кой бокс търсиш. Просто дадох предположение. Може и проблема да е в бокса.

# 898
Здравейте,някъде мяркали ли сте UGG, боти или чехлички с хубава промоционална цена?

Следете в абаутю и модиво.

# 899
Не е точно по темата. Става въпрос за връщане на поръчка от Vicconi. Върната поръчка на 25.11. ни кос ни вест от тях. Звъня на телефона, никой не вдига, пиша на чата, не отговарят.
Някой имал ли си е работа с тях?

Общи условия

Активация на акаунт