Проблем с влизане в Gmail акаунт

• 1 094
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте

Имам проблем с входа в Gmail. Днес като се прибрах видях съобщение че не ме допуска въпреки че въвеждам паролата си. Опитах с въвеждане на така наречените резервни кодове, но се оказва че самият профил не е в списъка ( това направо ме шокира) След като успях да се сетя че имам резервен емейл и там го пренасочих за последващи инструкции. Пишат че искат да се уверят че профила е мои и някакви такива неща.

На изображението отгоре е моят личен профил в Gmail, а долу е резервния. Важното е този основния понеже в него имам много важна информация. - Снимки, домашни клипове, важни документи. Тази информация е от години там и много ще е гадно ако бъде унищожена. Спомням си че миналият ден малко доста кореспонденции правих, но се съмнявам да е от това.

Eто скрийншот.
https://i.---shortener8712-RTtvszRv/e9533768-419d-4c59-ba93-87d174d93ba3-1.jpg

# 1
  • Somewhere far away
Виж дали имаш въведен телефонен номер, много често от там идват проблемите. и също активирай двуфакторна идентификация.

# 2
Виж дали имаш въведен телефонен номер, много често от там идват проблемите. и също активирай двуфакторна идентификация.

Имам номер въведен, но не ме допусна с него. За натискане на ДА на телефона и то е спряно. Само това беше активно за този резервния емейл. Много съм притеснен понеже може да ми го изтрият. И сега кво 48 часа ще чакам дори и не ззюнам защо. Съмнявам се да е от спам.

# 3
Днес имаше глобален срив и бг мама, НЕИСПУО, Школо, сайта "Читанка", различни новинарски сайтове не работеха и даваха Грешка 500. Мен така не ме допусна до НЕИСПУО, при това работя с този дневник, но ми искаше удостоверяване и пак не ме допусна.

# 4
  • Sofia
Колегите ми от Щатите казаха, че днес е имало някакъв интернет срив на световно ниво.
Може наистина да има връзка.

# 5
  • Somewhere far away
Мда. Изчакай - няма как да се прецака толкова лесно.

# 6
Изчакай, аз работя със Java и електронен подпис, цял ден имах проблем. Разбрах, че е бил световен, не само при мен.

# 7
Хора, аз чух за този проблем, но тук става дума за акаунт в Gmail, а не за някакъв новинарски сайт. Пък нищо чудно някакъв бъг да има. Нито идентификацията по мобилен номер ме допуска, нито нищо. Проосто не знам какво да правя.

На този акаунт имам важни данни. Документи, снимки, лични клипове.  Не съм правил спам. Знам само че малко повечко кореспонденция имах, но не е спам.

Пък и сега да чакам 48 часа. Някои друг имал ли е подобно нещо с Gmail. Това също ме интересува. Може да не съм само аз.

Когато исках да ми изпрати код на телефона ми каза че държавата ми не се поддържа. Това навежда на мисълта  че наистина може да е имало глобален срив.

В краен случай ще пиша на Google

# 8
  • Sofia
1. Нищо няма да бъде унищожено. Деактивират акаунти, само ако с този мейл няма активност повече от година.
2. Щом инструкциите са, че до 48 часа ще ви изпратят на резервния адрес мейл за възстановяване, не виждам какво друго можете да направите освен да чакате да го получите.

# 9
В джимейла не съм пробвала да вляза, но в два електронни дневника не можах, а те не са някакви новинарски сайтове, регистрацията в тях е с поща и телефонен номер.
Ето това ми изписваше:

Ако джимейл се поддържа от този сървър, нищо чудно и там да е имало проблем

# 10
Аз също не съм писала за новинарски сайтове, а за сайт на държавна администрация.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:45 от MissBabyJane

# 11
1. Нищо няма да бъде унищожено. Деактивират акаунти, само ако с този мейл няма активност повече от година.
2. Щом инструкциите са, че до 48 часа ще ви изпратят на резервния адрес мейл за възстановяване, не виждам какво друго можете да направите освен да чакате да го получите.

Всъщност вече ако 2 години няма активност се деактивира завиниги и се изтрива

Реално погледнато наистина може да е от този глобален срив. Както казах системата не ме допусна дори да ми изпрати код на мобилния телефон. Твърдо заявява че държавата не се поддържа което направо ме прати в облаците.

Сега остава само да се чака и толкова.  Каква е гаранцията че ще получа инструкции на резервния емейл.???.

В краен случай ще пиша на Google.

# 12
Гаранцията е от Гугъл. Щом са казали - ще пратят инструкции след 48 часа, ако нещо друго не ги притесни разбира се.
Те не бяха засегнати от срива в Cloudflare днес, така че не е от това.

# 13
Гаранцията е от Гугъл. Щом са казали - ще пратят инструкции след 48 часа, ако нещо друго не ги притесни разбира се.
Те не бяха засегнати от срива в Cloudflare днес, така че не е от това.

Ако не е било от днешния срив, тогава от какво може да е. Не съм пратил спам, не съм регистрирал много акаунти към тях, не съм деактивирал акаунта. Съвсем нормално го използвах вчера.

Ако е било за спам съобщението е съвсем друго - Вашият акаунт е използван за изпращане на масови съобщения. По принцип нещо такова биха изпратили.

# 14
Сигурно ли че въвеждате правилно паролата?

Общи условия

Активация на акаунт