Проблем с влизане в Gmail акаунт

• 1 107
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Ако номерът е към Виваком - в друг форум пише, че те не получавали смс-и от Гугъл по някаква причина и може затова да дава такова съобщение. Ако номерът е пренесен, също може да обърква нещата.
Чакаш съобщение на резервния мейл. Съпорт оказват само ако имаш някоя платена услуга към тях, за безплатните няма.

# 31
Ако номерът е към Виваком - в друг форум пише, че те не получавали смс-и от Гугъл по някаква причина и може затова да дава такова съобщение. Ако номерът е пренесен, също може да обърква нещата.
Чакаш съобщение на резервния мейл. Съпорт оказват само ако имаш някоя платена услуга към тях, за безплатните няма.

На Yettel съм

При натискане на изпробване на друг начин ме връща в началото пак с избор на опции.

# 32
  • Sofia
При натискане на изпробване на друг начин ме връща в началото пак с избор на опции.
Да, точно така.
Какви са опциите?

# 33
Да, точно така.
Какви са опциите?

Малко са опциите. Няма го онова с натискане на Да на телефона. Има само за голям осем цифрен код, мобилен номер и тази за емейла.

И други потребители са  имали този проблем.

# 34
Здравейте!

Може да опитате да влезете в профила си, като въведете паролата си, внимавайки за грешно натиснати бутони, или изчакайте вторичен имейл да бъде изпратен на резервния ви адрес.

След като влезете в профила си, направете следните неща:
1. Сменете паролата си, като тя бъде поне 12 знака и съдържа поне една цифра и символ.
2. Включете 2FA, като влезете в "Manage Google Account" >> "Security".

Относно скорошния срив в повечето сайтове, няма нищо общо с акаунта ви в Google, тъй като сривът беше свързан с Cloudflare и засегна само сайтове, които използват техните услуги за защита на сайта или за кеширане в локални сървъри (CDN).

# 35
Проблема е оправен. Успях да вляза с този резервен емейл, но...

При опит да си въведа моя мобилен номер ми каза че не разпознава този оператор. Не работел в него .

Въведох мобилния номер на един приятел, звъннах му да ми каже кода и стана. Само че беше малко ядосан защо му пращам такива неща без да го питам. Явно с другите оператори се получава.

Както и да е. Получи се.

Общи условия

Активация на акаунт