Коледни календари - тема 5

• 15 070
  • 159
  •   1
Отговори
# 150
😂😂😂😂 Ти сериозно ли 😂 Аз август месец вече ще съм набелязала новите календари 😂

# 151
Тогава ми е попаднал. Четири продукта от аутлета, включително календара, за около 21 лв. всичко:

Единия на Нотино, ако се задържи до утре вечер, ще го поръчам.

# 152
Еми поръчах този на Нотино. Хвърлих половин око какво има. Отдавна искам да пробвам Форео и смятам, че си заслужава. 162 лв делено на 25 дни става 6/7 лв на продукт. Ми къде не съм ги дала 😀 Аз с тази сметка си поръчвам календари. Изчислявам колко ми идва един ден 😀 Сега проблема е, че пътувам в сряда за чужбина и писах бележка, ако имат възможност да ми го изпратят в понеделник и да го взема навреме или да забавят изпращането със седмица. Трябва иначе да правя гимнастики друг да ми го взима, а хич не обичам да занимавам хората. Или ще плащам магазинаж на Еконт 😩

# 153
Малко впечатления от минали календари.
Като казах пътувам и си взех някои малки опаковки. Та:
-миналогодишния календар на Nuxe: душ геловете им изобщо не се пенят и ароматите не са моите. Харесват ми сухите олиа и серията Reve de miel. Бих си я купила, ако имам нужда от нещо. Кремовете ги поизхабих, но не са моите определено. Имаше нещо за коса по спомен - шампоан и балсам, но то по 50 мл колко да усетиш. Останаха ми още неща за проба, де. Имах по 10 мл две блестящи сухи олиа, но ги продадох 😀 Не ползвам такива. Като цяло, ако календара не е силно намален, не бих го купила.
-Ланком, пробвах два крема - Хидра Зен и един лилав нощен. Много ми харесват. За път си взех лосиона и парфюма от 10 мл на La vie est belle. Много добре се комбинират и са чудесни за път. Червилата бях споменала, че не са моите и ги продадох, та съм 30 лв отгоре 😀 Но много ми хареса цветния балсам. Даже си взех пъпноразмерен. Определено догодина, ако съм поизхарчила повечето неща, пак бих си го взела.
Лошото е, че не те оставят да видиш всичко какво излиза и да прецениш какво да вземеш, защото докато решиш и то свършили, както стана с ланкомския.
Чакам този на Нотино и ще споделя мнение. Помолих да задържат изпращането. Дано да са ми запазили бройката, за да не стане “мяу”, че вече не е наличен 😀

# 154
Май само аз си пиша тук, но последно повдигам темата и ще се видим за новите календари.
Има една бройка от календара на Нотино. Идва 92€ с код. Аз го взех малко по-евтино, но мисля, че пак си заслужава.
Гледах видеото на Антоанет Попова и там казва, че е бил около 500 лв, но с код пада на 400 лв, а цената на продуктите е двойна. За 160 лв аз съм предоволна. Форео уреда най- си заслужава за мен. Има и маски към него. Още не съм го пробвала. Също така вътре има марки на Шисейдо, Ланком, Клиник, Мароканойл, Апивита, Юриаж, Авен, Елизабет Арден, Филорга, Кларинс, Пайот. Минуса е мъжките парфюми - да, защото календара си е за жени. Радва ме, че няма гримове, защото за сега си имам и нямам нужда от нови. Да, някои неща са в малки мл, но пък и марките са си скъпи. За 400/500 лв - твърдо не, за 160/190 лв - определено си заслужава.

# 155
На мен са ми скъпи и с намаленията, а и не ползвам всички продукти от календара. За да ме изкуши нещо, трябва да е наистина много намалено.

# 156
Здравейте, да се включа с отзив за календар на Nuxe, закупен от Гален. Календарът беше отварян и четката за почистване на лице 3в1 липсваше, беше заменена с крем за ръце. Твърде вероятно някоя служителка се е възползвала…

Последна редакция: пн, 16 фев 2026, 22:57 от Frauli

# 157
За календара на Nuxe доста се чудих. И то точно от Гален. Дано си го взела на възможно най-ниската цена поне

# 158
Ау, ужасна случка. Аз бих се оплакала.
Иначе редовно пазарувам от Гален и не съм имала проблем. Включително миналата година си взех от тях календара на Nuxe. Дойде в голям кашон и не съм имала липси, но и нямаше някакви привлекателни аксесоари, за да сменят нещо.

# 159
За календара на Nuxe доста се чудих. И то точно от Гален. Дано си го взела на възможно най-ниската цена поне
Поне това, да

Общи условия

Активация на акаунт