Отговори
# 105
Е поне се знае колко е голям чехълът върху мъжката страна на общия профил

# 106
  • Обран бостан ;)
Ами тук не мога да спомена и любимите ми профили тип "Мария и Васко Василеви", "сем. Михайлови", "Гошко.и.Мими Георгиеви" и т.н. Grinning
...

Може и по-зле. Например тема, пусната  от фб профил на Иван Петров със заглавие "Помощ, мензисът ми закъснява, каква е причината?".

Простатата го алармира. Trollface

# 107
Не трябва. Но не я и крия каква е. То детето вече ни ги налучка какви са, та...все едно. Общи профили и пароли за мен е някак...инфантилно и демонстративно. Нямам нищо за криене, но не обичам да ми ровят в телефона например. Съответно и аз не ровя.

# 108
  • Out of the Mix
За телефоните и социалките?

Никаква потребност нямам да гледам чужд телефон.

Хвърлял съм й моя да зяпа квото ще, не ще.
То няма какво и да види, не държа нищо, освен общи неща и някакви важни ми неща, нищо компрометиращо.

Всичко вече е пръстови отпечатъци и йероглифи, чертаеш с пръст фигура, няма как друг да го отвори.
Пинове никога не съм харесвал, пръстовият за мен е най-бързо и лесно.

И двамата не сме активни в социалките.

Имаме някакво присъствие и ползваме Месинджърите за комуникация с различни хора, поради причината, че всеки предпочита различно.

Абсолютно никаква потребност нямам всеки ден или седмица да поствам, каквото и да било.

Всичко, свързано с личния живот е офф-лайн, никакви снимки, никакви обяснения в любов, никакви "общи постове", сърчица някакви под постове на "приятели на приятели", въобще не ме вълнува.

Точно обратното - не искам да ми завиждат и да ме коментират, както и да ме следят всякакви домогвачи, точка. Нямам нужда от излишна показност, нямам нужда от "профилиране и инкриминиране", създаване на досие.
Имам там някакви лайкове на интересни ми теми, някоя група и толкова.

Три снимки на кръст колкото да ме знаят близки, приятели и познати, и това е.

По същия начин ми е празно и in a relationship статусът.
Въобще нямам намерение да се "мачвам" и да се вижда с кой съм поради много причини.
Важното ние да си знаем, както и близките хора.

Изключително смешно ми е това, което Бернарда постна - обясненията в любов, в повечето случаи фалшива.

Обясняваме си се в чатчето си между нас сутрин и вечер, когато не сме заедно, защото през деня й е ад, и няма време да се обърне.

В Уотцап чатът е най-готин принципно, както и видеоразговорите най-чисти, но го ползват предимно чужденци.

Болшинството ползват Месинджър и Вайбър.

От месец някъде инсталнах Инстаграм заради малките, че всички са основно там.
Но честно казано почва да ме дразни с тия нотификации кой какво постнал, къде бил, какво събитие предстои, и навярно скоро ще го разкарам.
В същото време същото го дублират и във Фейса.
Фейсът е за лели, чичаци, реклама, общо взето.

Някои ползват едно за служебна кореспонденция само, примерно Уотцап, друго за лични контакти и т.н.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 14:24 от Revoker

# 109
На въпроса на темата - Не. Не трябва. Трябва да имат доверие и зрялост. Другото е детска градина и parental control. Това не е ли популярно точно сред млади двойки, тип highschool sweethearts?

# 110
  • София
Една позната следи мъжа си по локация.
Та, той миналата есен ме моли да ходя до ресторант да уговарям разни изненади за нейния РД, защото щяла да се досети.

# 111
Очаквам скоро да настъпи мода направо да се чипират партньорите. За по-сигурно...

# 112
Та, той миналата есен ме моли да ходя до ресторант да уговарям разни изненади за нейния РД, защото щяла да се досети.
Grinning Grinning Grinning Да, и аз знам за хора с проблеми с ревността. Това си е психопатия. И за този, който търпи и за този, който ревнува. А ако е основателна ревност, понеже ти дават поводи.... защо тогава стоиш в такива отношения.... Безумие някакво. Grinning

# 113
  • Out of the Mix
Ужас, тия хора не са добре, ти па се връзваш, добра самарянка. JoyBowtie

Изключена ми е локацията, не мож ме следиш. Smile

# 114
  • Обран бостан ;)

Безделието ражда пороци. Wink

# 115
  • София
Стига, де. Половината тук сме порочни тогаз Laughing

За мен подобна форма на контрол е насилие над личността ми.

# 116
Допълвам, че освен човек с деменция бих следила и домашен любимец, ако се загуби или е дворна котка.
Иначе, човек ще излезе без вина виновен. Каква е целта на това упражнение?
Този ваш познат да не е чипиран? Не може ли да си остави телефона някъде или има и регулярни телефонни повиквания, на които трябва да каже
"Бау- Бау".

# 117
  • София
Доста младежи има около мен през лятото около 18 годишни, няколко момчета видях, които се следят с гаджетата си по локация. Намирам го идиотско и за женени, при тийновете пък съвсем. Кой ги възпитава тия момчета...

# 118
  • София
Там е мътна и кървава, не знам как се живее така.

Направо по един еъртаг сутрин на боксерките и така.

# 119
Според мен при младежите  е нещо като игра. Те не възприемат свободата като нас.
Което е жалко. Тя играта ще се превърти, рано или късно.

Общи условия

Активация на акаунт