Отговори
# 90
Малко да разведря темата с един много забавен стендъп на Майкъл Макинтайър за паролите. На английски е.
https://www.youtube.com/watch?v=aHaBH4LqGsI

# 91
Изловихте ме - записах си я веднага в моя телефон и оттогава винаги го следя като отключва дали е същата, ако не е - вдигам скандал.
Затова пък моята я сменям всяка седмица и много внимавам да е рандъм, за да не се сети никога.
Това за мързела и дивана беше лъжа, в действителност много държа винаги аз сама да си отключвам телефона и ако се налага да е пред него - закривам с ръка като както се въвежда ПИН на банкомата.

Така по-добре ли е Heart

Е, не, ти се разсърди сега.  Blush
Всеки си процедира както си е преценил и ничий начин не е по-правилен от този на другите, защото динамиката  на отношенията във всяка двойка е различна и само те си знаят какъв искат да бъде достъпа до личните им устройства.

Аз от самото начало казах, че нямам предвид теб, а по-скоро всички  с подобни обяснения, които се изредиха.

# 92
Зависи от хората – пак казвам.
Примерно, с бившия бивш нарочно не бяхме приятели в социалните мрежи. Той не беше активен там.
С бившия – той беше свръх досаден и постоянно пишеше и се намесваше под мои публикации в социалките, държеше ми сметка, маркираше. Ужас ужасон.
Със сегашния сме се разпределили – той ми казва – няма да те следя в инстаграм, тик-ток, за да не се ядосвам. Контактуваме само във фейсбук и вайбър. Аз пък не го следя в тик-ток, за да не се дразня, той там е активен.
Да си имаме уважението.

# 93
Базила, ама как така те следи. Тоест всеки път нещо като пишеш и той те цитира и се заяжда?
То такъв за три секунди се разкарва.

# 94
Не, разбира се. Отделните личности правят двойката. Аз преди това и след това първо съм личност. Ядосвам се на моя, че не може да запомни ЕГН-то ми, което почти навсякъде ми е паролата и като го накарам да изтегли филм ме вика да си отключвам лаптопа или трябва да диктувам вече 9 години... Да не говорим, че ако го пратя да тегли пари с моята карта всеки път му пиша паролата ми... Шматок

# 95
Не е точно по темата, но ми е много смешно, като се започнат честитки с реплики и дуплики през социалните профили Grinning

- Честит рожден ден, ти си моето всичко, моето днес и утре! Обичам те!
* Аз също те обичам, и всеки миг с теб е щастие! Откакто те срещнах, аз съм по-добра версия на  себе си!
- Благодаря ти, че те има!
* Не, аз ти благодаря, че правиш дните ми цветни!
- Нека бъде така още петдесет години! Целувам те!
* Минимум, минимум 50! И аз те целувам!

Реален "разговор" от тези дни. Не е коректно да го скрийншотна, но пък и не е единствения такъв, попадала съм на не малко.

# 96
Като последовател следене говоря.
Онзи е бивш - да. Не, той като ми напише някой нещо и маркираше. Мине и той напише нещо под другия. Или му пише на лични - не барай, абе умопомрачение. Но аз този го слагам в умопобъркания си период от живота. Та, всичко си има периоди.

# 97
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ами тук не мога да спомена и любимите ми профили тип "Мария и Васко Василеви", "сем. Михайлови", "Гошко.и.Мими Георгиеви" и т.н. Grinning
Кажи ми, че си обсебващ човек, без да ми казваш, че си обсебващ човек.

# 98
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Онзи е бивш - да. Не, той като ми напише някой нещо и маркираше. Мине и той напише нещо под другия. Или му пише на лични - не барай, абе умопомрачение. Но аз този го слагам в умопобъркания си период от живота. Та, всичко си има периоди.

Мен някои тук ме следят по темите, ама не вярвам да е от лИбоФ. Wink

# 99
Мале, това съм си го помислял само, ама не съм го правил естествено. Викам си - колко жалко би изглеждало. Липса на доверие към жената и страх да не ми я вземе някакъв случайник, че затова да пиша. Тцтцтц...

# 100
Как така е маркирал?

Не е точно по темата, но ми е много смешно, като се започнат честитки с реплики и дуплики през социалните профили Grinning

- Честит рожден ден, ти си моето всичко, моето днес и утре! Обичам те!
* Аз също те обичам, и всеки миг с теб е щастие! Откакто те срещнах, аз съм по-добра версия на  себе си!
- Благодаря ти, че те има!
* Не, аз ти благодаря, че правиш дните ми цветни!
- Нека бъде така още петдесет години! Целувам те!
* Минимум, минимум 50! И аз те целувам!

Реален "разговор" от тези дни. Не е коректно да го скрийншотна, но пък и не е единствения такъв, попадала съм на не малко.

Познавам хора са с ужасни отношения. Скандали, побоища, а в социалките са такива уж слънчеви и се правят на обичливи. А на следващия ден е със синьо око.

# 101
Темата не е за мен. Казах по-горе как. Представи си игра на карти и вечния надцаквач.
//
Маркер за движение ми идва повече. Достатъчно е, че ботовете ти следят всяко движение, мисъл, приказка. Остава и мъжът ми да ме следи или аз него... айде, няма нужда. Иначе при хората с айфон си я има опцията, примерно ми изписва постоянно къде са ми слушалките или чужди устройства айфон близо. А мога да проследя айфона и лаптопа къде са по всяко време.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 12:22 от BasilA

# 102
Аз като взема телефона на ММ, вместо да му чета съобщенията, влизам в социалките и скролвам максимално много съдържание с една определена порода котки, за да му настроя алгоритъма да му ги показва после с дни. Така го дразня.

Сега по темата, знаем си паролите на телефоните, а вътре всички приложения са ни логнати. Нямам интерес да му проверявам активностите. По-скоро ги ползваме, когато на другият телефонът се зарежда, трябва да видим нещо на бързо, да пуснем навигация, да поръчаме храна или нещо подобно. Шок и ужас - понякога, докато съм заета с нещо и телефонът звънне, ако е някой от семейството или общ приятел, му казвам да вдигне. И той го прави. Ако е по работа, естествено че не.

# 103
  • София
Ами тук не мога да спомена и любимите ми профили тип "Мария и Васко Василеви", "сем. Михайлови", "Гошко.и.Мими Георгиеви" и т.н. Grinning
...

Може и по-зле. Например тема, пусната  от фб профил на Иван Петров със заглавие "Помощ, мензисът ми закъснява, каква е причината?".

# 104
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз като взема телефона на ММ, вместо да му чета съобщенията, влизам в социалките и скролвам максимално много съдържание с една определена порода котки, за да му настроя алгоритъма да му ги показва после с дни. Така го дразня.

Сега по темата, знаем си паролите на телефоните, а вътре всички приложения са ни логнати. Нямам интерес да му проверявам активностите. По-скоро ги ползваме, когато на другият телефонът се зарежда, трябва да видим нещо на бързо, да пуснем навигация, да поръчаме храна или нещо подобно. Шок и ужас - понякога, докато съм заета с нещо и телефонът звънне, ако е някой от семейството или общ приятел, му казвам да вдигне. И той го прави. Ако е по работа, естествено че не.

Хаххахахахаха, много се смях на болднатото Smiley Гениално.
За останалото - 1:1 с нас, просто това "знание" на паролите някакси не е тема, не е някво централно, не е важно. Просто ги знаем без последици от това. Никой не му е интересно да рови. Другите неща, които си описала, са също каквото и при нас.
Сетих се сега за случай наскоро, в който взе моя лаптоп и го отнесе в другата стая, за да настройва нещо по своя си лаптоп (за който беше купил Уиндоус пакет да сменя). Всичко си ми беше логнато, като се замисля...
Еми да, до хора си е, до ценности, до цели в живота и тн. и тн.

Общи условия

Активация на акаунт