Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 3

• 5 872
  • 119
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, днес видях + тест, още съм в шок, чакам и резултати от кръвен. Чудя се все пак да изпратя изследванията на Станулов, както ми е казал, нали?
Сякаш той ми донесе късмет, защото ми каза, че сама ще си забременея Simple Smile
Желая на всички също да видят този чакан резултат! Two Hearts
Еха, браво! Желая ти да е безпроблемно 😊

Изпрати му го, радва се на положитлни резултати, може и да ти даде някой съвет. По принцип лекарите признават само кръвните, но ти не си инвитро, така че може и да не ти поиска.

Ще му пиша, макар че кръвният тест излезе отрицателен, а пък имам два положителни на Престо. това как е възможно?

# 61
  • София
Много неприятна ситуация. Помня, че едно момиче се беше оплакало от тестовете на Престо във фб групата, обикновено са предпочитани, защото са ранни, но тя имаше фалшив положителен.

Пусни утре (или днес, ако не ти се чака) в друга лаборатория пак чхг, да провериш дали пък не е тяхна грешка. Токуда са денонощни. Стискам палци да е лабораторна грешка!

# 62
Престой често дават изпарителни черти,дано не е така при теб и наистина да си бременна.Пусни си пак Чхг да не е грешка в лабораторията.Стискам палци!

# 63
Последните месеци все Престо съм ползвала, изпарителни черти са се появявали след 15мин някъде. Но сега и на двата теста вторите черти се появиха почти веднага.
В аптеката ми дадоха някакъв друг belive pro пак за ранна бременност - отрицателен.
Ще изчакам и ще пусна пак чхг утре в Токуда.

Ех, за момент ми беше така щастливо, момичета Simple Smile

# 64
Момичета имам час при д-р Станулов чак за 8 януари мисля да пусна микробиология този месец на 15 за да съм сигурна че всичко е наред как мислите дали за доктора ще е ок няма да са минали 30 дни но знам ли и аз ?!?

# 65
Това са митове и легенди. Брои се когато се види кръв, а не кафяво зацапване.
Vasiliki06 Аз лично съм чувала и знам , че до 12ч. се брои същия ден за 1-ви , а ако е след 12ч. следващия ден се счита за първи ден.

# 66
Vasiliki06 Аз лично съм чувала и знам , че до 12ч. се брои същия ден за 1-ви , а ако е след 12ч. следващия ден се счита за първи ден.

Не мисля, че са митове и легенди. Мен също всеки път ме питаха сестрите като го броя за 1ви ден дали е дошло сутринта или следобед. Ако дойде следобед - следващият ден броим за първи ден. Да, говорим за кръв, а не за зацапване, но си следят кога ти е дошло. Говоря точно за д-р Станулов и сестрите му, в клиниките в Турция беше по същия начин.

А и аз всеки път като казвах кой ден ми е, казвах изрично кога ми е дошло, за да си знаят и сметнат кога какво да ме правят Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 14:18 от Rising_Star

# 67
Аз се обърках. Как така, ако МЦ дойде следобед, го броим за втори ден? Тогава не броим ли следващия ден за първи? Тоест, ако  МЦ дойде през нощта или до 12 на обяд - това се брои първи ден?

Не мисля, че са митове и легенди. Мен също всеки път ме питаха сестрите като го броя за 1ви ден дали е дошло сутринта или следобед. Ако е следобед - го броим за втори ден. Да, говорим за кръв, а не за зацапване, но си следят кога ти е дошло. Говоря точно за д-р Станулов и сестрите му, в клиниките в Турция беше по същия начин.

А и аз всеки път като казвах кой ден ми е, казвах изрично кога ми е дошло, за да си знаят и сметнат кога какво да ме правят Simple Smile

# 68
Оф да, аз го написах грешно, извинявам се много, мозъкът ми е взел да изфирясва Sweat Smile

Както го е написала Miracle 🌠 е: до 12ч. се брои същия ден за 1-ви , а ако е след 12ч. следващия ден се счита за първи ден. Ще си редактирам мнението, за да не объркам още някого. Отново се извинявам!

# 69
Момичета имам час при д-р Станулов чак за 8 януари мисля да пусна микробиология този месец на 15 за да съм сигурна че всичко е наред как мислите дали за доктора ще е ок няма да са минали 30 дни но знам ли и аз ?!?

Здравейте,
Според мен няма смисъл, когато отидете на преглед докторът ще Ви насочи какво да пуснете.

# 70
Момичета, днес видях + тест, още съм в шок, чакам и резултати от кръвен. Чудя се все пак да изпратя изследванията на Станулов, както ми е казал, нали?
Сякаш той ми донесе късмет, защото ми каза, че сама ще си забременея Simple Smile
Желая на всички също да видят този чакан резултат! Two Hearts

Положителните тестове се оказаха фалшиво положителни Simple Smile
Вторият кръвен тест 48 часа по-късно отново е отрицателен, така че продължавам в борбата и аз Simple Smile

# 71
Пагане, съжалявам! Ще се случи, ще видиш! ❤️

# 72
Станулов съм го питала за това броене на първия ден и ми каза, че няма значение. Така го извъртали някои колеги, за да не работят уикенда.

# 73
Станулов следи ли стриктно прогестерона ? Въпросът ми е в деня на трансфера държи ли да се изследва?

# 74
При моите четири трансфера не сме изследвали прогестерон в деня. Пускал ми го е преди пункциите, а на ЗЕТ трансферите май изобщи не сме го изследвали.
Но аз съм с предвидими хормони, при други жени може да действа различноз

Общи условия

Активация на акаунт