Актуално мнение за 125 СУ - след 5 клас

• 178
  • 5
  •   1
Отговори
Моля, за актуално мнение за 125 су - СЛЕД 5 клас.
Искам да преместя дъщеря си сега от 119 -то. има възможност за 125 СУ. моля за мнения и съвети.
Благодаря В ипредварително за помощта и информацията!

# 1
  • София
А какво не ви харесва в 119то?
Аз мисля,че двете училища много си приличат.

# 2
От трън, та на глог.

# 3
Взе ми го от клавиатурата. Добре че се отървахме от това училище.

# 4
Взе ми го от клавиатурата. Добре че се отървахме от това училище.

а къде сте сега? въобще получих повече негативни мнения за 125 су.  А те имат униформи след 5 клас, втори чужд език, - това го няма в 119 то. Много ми е тежко така. искам да преместя детето си , а ето че ме е страх да не попадна на същата среда.

# 5
Сега сме в езикова гимназия.
Отношението на учителите към децата беше лошо, унизително, на моменти тотално безобразно.
Не се преподаваше систематично, в час се разказваха вицове, говореше се за политика, за казармата, на контролните се даваха тенденциозно гаднярски и подвеждащи задачи, оценки незаслужено се режеха, или обратното, подаряваха се, пак незаслужено, според настроението.
А децата в нашия клас бяха добри, с подбор, средният резултат на НВО мат в класа ни беше 96 точки, имаше няколко деца със сто, моето също изкара много висок бал. Но да не мислите, че високите резултати се дължат на училището?

Имаше доста булинг между учениците и гамените не бяха озаптени, даже не се направи и малък опит, ей така, поне да замажат очи.  Имаше учители, които настройваха момчета срещу момичета, едни деца срещу други, страшно непрофесионално поведение. Позволяваха, когато дете излезе на дъската, другите да го обиждат и подиграват на висок глас пред учителя, който се прави на разсеян и над нещата. Не отговаряха на писма в школо, никаква обратна връзка с родител.
Има и добри учители, но никаква гаранция нямате, че ще попаднете на тях

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 17:30 от Априлски душ

Общи условия

Активация на акаунт