Нашите кухни - тема 101

• 1 271
  • 57
  •   7
Отговори
# 45
Честито и от мен за новите кухни.
Дървените вратички са прекрасни!

•mimoza• -, не е бленда това. Пакетът е това и бялото е на нивото на кухината над другите шкафове. Създава се зрителна илюзия.
Най-вероятно или плотът не е изрязан още, или са го сложили заради фурната. И това съм виждала...

# 46
Белна ми отгоре, та се зачудих какво е.

# 47
Скрит текст:
Ето я и нашата кухня

Производството е на фирма Абанос
Проектът ни го направи Мебели Даниста
Хладилник:https://zora.bg/product/ffd448ix?adsRef=i7jvrjjyyp
Фурна:https://zora.bg/product/omk58hu1x-71-push-butoni-a?adsRef=i7jvovfpai
Абсорбатор:https://zora.bg/product/akr-7491-nb?adsRef=i7jvq5a5y0
Микровълнова фурна:https://zora.bg/product/fmo-2511d?adsRef=i7jvsqx455

Мивката със смесителя са на фирма Platinum,и са може би единственото нещо за което съжалявам,не са лоши и за 500лв. Получаваш всичко,но....незнам не ми харесва.

От всичко останало съм много доволна.>/spoiler]
Не виждам готварски плот /котлон или аз не го виждам? Защо ви е аспиратор в такъв случай?
Защо блендата на двете колони е бяла?
Здравейте!За да имаме повече плот,решихме да си купим професионален котлон от Метро,който в момента е прибран в шкафа.Когато ми трябва го вадя,след това го почиствам и прибирам.

# 48
  • Melmak
Latino lady, ще споделиш ли цвета на вратичките какъв е?

# 49
На мен ми прилича на фурнир златен дъб.
Този тип кухни отново ли са модерни? Вече попадам на няколко. Моята на 16 години е със същите вратички, но без чеповете. Даже карах мебелиста да прави нова вратичка точно заради такъв чеп. Ние съчетахме със термоплот и гръб е леко кремаво, същият нюанс като гранитогреса.
От същия фурнир ни направиха и масите - трапезарна и холна. Фурнирът не мръднал при всичката експлоатация толкова години.

# 50
  • София
Мъхъм, модите се въртят... И да, от няколко години дървото се завръща, масив, за който може да си позволи и фурнир или фолио за по-бюджетно...

# 51
Да, по спомени МДФ+естествен фурнир на линеен метър беше  3 пъти по-скъпо от обикновено ПДЧ, ма пусти мерак да е като от списание Simple Smile Сега не ми се мисли какви пари е.

# 52
Latino lady, ще споделиш ли цвета на вратичките какъв е?
масив дъб, МДФ с естествен дъбов фурнир.

# 53
  • Melmak
Аз се колебая дали искам да е с дървесен вид, или да оставим зеленото. Ще ходим сигурно другата седмица да купим материали.

# 54
  • Варна
Днес видях хубава зелена кухня в Камко Варна с новата зелена мивка на Шок и честно казано много ми хареса.

# 55
  • Melmak
На мен ми е малко тъмно, иначе е красива.

Имате ли опит с тези черни мивки? Остават ли много следи?

# 56
  • Варна
Аз имам абсолютно същият модел мивка на Шок в черно. Споделяла съм много пъти, че се държи прекрасно. Доста е гладка и не задържа варовик по нея, а нашата вода във Варна е твърда. Смятам, че е задължително условие, ако се купува тъмна гранитна мивка, да е от висок клас като Шок или Бланко, иначе поддръжката на ниския клас ще ви влуди и ще съжалите бързо.
На въпросното зелено от горните снимки, ако му се сложат светли, почти бели плот и гръб от камък или компакт, ще светне.

# 57
Лейди, аз съм направила обратната комбинация в градското жилище - плотът и гърбът са ми от тъмно зелен гранит, а шкафовете (горни и долни) - крем. За моите предпочитания комбинацията си е добра и вече пет години не ми е омръзнала  (надявам се да държи още, че с този тежък гранит не ми се мисли скоро за смяна, носиха го майсторите 9 етажа без асансьор!).
 Харесвам някои дървесни и тъмни кухни, включително показаната със зелената мивка, обаче тази ми кухня е малка и държах на светли шкафове. Другата ще я мисля, когато дойде моментът. Може и да изненадам себе си Simple Smile ММ няма да се изненада от нищо.
Честита нова кухня, latino_lady, със здраве да шетате в нея!

Общи условия

Активация на акаунт