Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 25 307
  • 312
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, Пълнолуние!

В сайта ли ги виждаш детайлите? Нещо не ми се появяват в приложението. А може и нещо да бъркам.

# 301
  • Sofia
За приложението - за да видите детайлите, трябва да скролнете надолу от първата снимка. Не винаги зацепва, малко е трудно. Не скролвайте върху името на продукта, а върху самата снимка скролвате, за да минете надолу и тогава под името се появяват детайли и още снимки (даже самото име на продукта се превръща в детайли) . И аз поцъках доста, докато успея да разбера как става.

# 302
Благодаря ви, момичета - Пълнолуние и NBM за линка и указанието за детайлите - на мен също ми се губеха 🤗
В петък посетих реални магазини на Зара- намалени неща почти нямаше, но хората пазаруваха нескромно и от редовните колекции. Та, цените ще продължават да растат, а качеството да е компромисно, щом търсенето не спира 😞

# 303
Mini, ползвам само App-a. Ако не го виждаш, ако искаш дай снимка какво виждаш под първата заглавна снимка на даден продукт.

От магазините рядко купувам особено по намаление. Половината дрехи са изподрани, бримки и нагримирани. Не малка част са обърсали и пода. Не ми е много приятно. И на мен ми е направило впечатление, че магазините са им пълни с без намаление.

# 304
Благодаря, NBM и Пълнолуние. Справих се от третия път и видях къде се намира информацията. Може по-бързо да съм скролвала и за това да не се е виждал състава. Или трудно е зацепвало. Simple Smile

# 305
Влизам да се оплача от Експрес Уан. Доставиха ми една пратка преди две седмици, но сега друга стои в тях от 8 дена, и си чака не знам кой да я вземе и да я достави на клиент. Три пъти им звъня, "да, да, ще я доставим" и на следващото обаждане пак си е в склада. Оттогава получих поне още 4 пратки след нея със Спиди. Датата за доставка отдавна мина. Като пиша на бота на Зара, ми казва да звъня на куриера. Е, да, ама куриерът нищо не прави.

# 306
Така са, да. Няма оправия там.

# 307
  • Пловдив
Аз съм ги кръстила Express shit,  макар че Express е под въпрос 😎

# 308
Сега Zara ми писаха съобщение, че имам изпратена пратка през тях.. Явно ще има скандали пак. Ако има драми не знам дали ЕПЦ не могат да помогнат https://www.ecc.bg/

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 20:24 от Пълнолуние

# 309
Значи, в събота върнах по 2 начина- 6 артикула онлайн в Парадайз и 3 на каса в Сердика. За 3-те в Сердика на каса- парите ми вече са възстановени. За тези онлайн- от вчера до днес получих 2 потвърждения за обработени 2 !!! от тях (6). Възстановяването да чакам в 14-дневен срок. И после връщайте чрез машина онлайн...да, бе да...

# 310
  • Бургас/Пз
Значи, в събота върнах по 2 начина- 6 артикула онлайн в Парадайз и 3 на каса в Сердика. За 3-те в Сердика на каса- парите ми вече са възстановени. За тези онлайн- от вчера до днес получих 2 потвърждения за обработени 2 !!! от тях (6). Възстановяването да чакам в 14-дневен срок. И после връщайте чрез машина онлайн...да, бе да...
Според мен не точно така. От няколко месеца връщам само на машина, защото в нашия магазин не приемат на каса връщане на поръчки, които са купени онлайн. Върнах в събота , днес парите са ми по сметката.

# 311
ani_d, възможно е да е някакво стечение на обстоятелствата. Това ми е първи опит с машината. Така или иначе не я предпочитам- пак имах нужда от съдействие, та "не спестих служителя". Но, ако само това е опцията, така или иначе нямаш избор и не се коментира. Simple Smile

# 312
Здравейте, при връщане в магазин има ли такса?

Допълвам: видях в сайта, че е безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт