💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 46 337
  • 736
  •   2
Отговори
# 225
От руската преса:
https://www.starhit.ru/novosti/vtoroi-vizit-khande-erchel-v-mosk … -25T18%3A00%3A00Z
Второто посещение на Ханде Ерчел в Москва
Суперпремиера се случва в кино „Октомври“! Ханде Ерчел, позната на зрителите от ролята си на Еда в сериала „Почукай на вратата ми“, е тук. В момента красавицата представя филма „Два свята, едно желание“.

Ханде Ерчел пристигна днес в Русия. След кратка почивка след полета, турската звезда започна своя прес ден, разговаряйки с журналисти и позирайки за руски фотографи на покрива на хотел „Карлтън“.

Същата вечер актрисата отиде в киноцентър, за да представи мелодрама, в която изигра главната роля. Стотици фенове се бяха събрали на входа много преди пристигането ѝ – не бяхме виждали нещо подобно отдавна!

# 226
Ето го и клипчето
https://x.com/i/status/1993393966965051794

И една снимка с фенка

# 227
# 228
Ханде: Ще направя нещо за себе си. Ще уча в чужбина за известно време (не съм уточнила къде). Ще остана там дълго време, за да уча в моята област (актьорство). Ще напиша историята си наново.

# 229
  • София
Съжалявам, че не мога да ви кача клипче, на което се вижда как едно детенце се опитава да се приближи до Ханде, но охраната доста грубо го избутва. Тя видя и веднага ги спря. Взе детето и го вкара вътре със себе си. Ще ви го преразкажа със снимки
Скрит текст:
Редактирам, защото не сложих снимката с детето

Smiley
https://x.com/i/status/1993393966965051794

# 230
Прекрасна е! Heart Exl

Изгледах вече филма, търпението не ми е силна страна, а и испанците са бързи с разпространението. Grinning Ще направим субтитри, разбира се, така че може да не бързате да гледате на други езици.
Мисля, че сезонът за този филм е точно сега, действието се развива в дните преди Нова година и носи точно усещането на коледните филми - топлота, нежност, сбъднати желания, магия...Историята е такава: "едно момче някога си пожела нещо, когато настъпи Новата година и сега желанието му се сбъдва". Филм, който е далеч от Оскар и не е нещо невиждано като сюжет, но ще стопли душите ви. Дали ще ви остави с усмивка или със сълзи на финала зависи от това как гледате на живота. На мен финалът ми хареса.

# 231
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 232
Здравейте, 🌞

Лизге Комерт печели наградата за най-добра драматична актриса на годината ( за участието и в сериала 'Сърцебиене) на наградите Altın 61

Хубав ден на всички 😃

# 233
Лизге - драматична? 🤣
За мен е истерична и пародийно представянето й. 🤣

# 234
Вчера са празнували и РД на Ханде.

# 235
# 236
Ханде в руската преса:
https://hellomagrussia.ru/kino-i-televidenie/kino/64279-hande-er … -rezhisserov.html
Ханде Ерчел представи филма в Москва: „Очаквам предложения от руски режисьори!“

Звездата от сериала „Почукай на вратата ми“ дойде в столицата, за да представи лично филма „Два свята, едно желание“, в който играе главната роля, и се срещна с HELLO!.

Срещата ни с Ханде се провежда в хотела, където актрисата е отседнала по време на престоя си в Москва. Същата вечер тя присъства на престижната премиера на „Два свята, едно желание“ и засега обсъждаме филма с продуцентите Джемал и Джан Окана. Ханде е облечена в дълга, светла плетена рокля и кафяви обувки на висок ток. Косата ѝ е прибрана на елегантна ниска опашка. Ерчел се усмихва и отговаря топло на въпросите ни, благодарейки им за тях.

Сюжетът на новия ѝ филм се фокусира върху романтичната история на Билдж и Кан. Преди много години, като деца, те се запознали в болницата. Минали години и пътищата на старите познати отново се пресекли: той е търсен, световноизвестен архитект, а тя е успешен адвокат.

Ханде, в описанието на филма е посочено, че ти си била неговото вдъхновение. Какво означава това?

Идеята за филма „Два свята, едно желание“ ми хрумна, а моят приятел Елчин Муслу написа сценария, след като му разказах за идеята си. Какво ме вдъхнови да създам тази история? Вероятно копнеж по детството и всичко, което ми напомня за него. Събития, хора, дори миризмата на бисквитки – всички тези неща могат да ни върнат назад във времето. И да ни вдъхновят за нов филм (усмихва се).

Значи сюжетът е базиран на личните ти спомени?

По-скоро мисли, чувства. Познавам добре героинята си, защото тя живя с мен много дълго време, вътре в мен. Аз я измислих и ѝ вдъхнах живот.

Винаги избирате филми и телевизионни сериали с романтични или драматични нюанси.

Няма никаква мистерия тук; просто се захващам за това, което ме интересува, и за проекти, в които бих искала да участвам. Ако харесвам сценария или героя, ако се свържа с тях и чувствам, че мога да внеса нещо свое в ролята, се съгласявам.

Вашият партньор във филма беше актьорът Метин Акдюлгер, който играеше Султан Мурад в сериала „Великолепният век: Империята на Кьосем“. Какво беше да работите заедно?

Метин е толкова талантлив актьор, че може да бъде напълно различен. Може да бъде суров в един филм, нежен и романтичен в друг, играейки напълно различни роли; той има много широк творчески и професионален диапазон. Най-важното е, че Метин влага сърцето и душата си във всеки герой, който играе. Винаги съм мечтала да играя с него. И веднага щом започнахме да работим, веднага намерихме много общи неща.

Значи снимките бяха запомнящи се?

Всеки ден беше просто невероятен. Освен това, Кеч (известен също като режисьор на телевизионния сериал „Cranberry Sherbet“ – бел. ред.) режисира този проект . Той има уникална перспектива, визия. Създаде свят, в който всеки искаше да играе. И целият екип, актьори, оператори, художник-постановчици, дизайнери на костюми – всички, с които споделяхме снимачната площадка – обслужваха тази история.

Това не е първият път, в който играете адвокат. Например в сериала „Съвсем различни“ вашата героиня, Лейла, е прокурор. Чувствате ли се комфортно в такива роли?

Няма да повярвате, но като дете мечтаех да стана адвокат, адвокат по наказателно право, но исках да бъда и актриса. Актьорството надделя, както можете да си представите (усмихва се).

Това е второто ви посещение в Москва тази година. Първото беше през януари. Получихте ли вече предложения за участие в руски филми?

Все още не, но наистина се надявам да има (усмихва се). Чакам предложения от руски режисьори!

Сюжетът на филма се развива в навечерието на Нова година – вълшебно, приказно време. Вярвате ли в чудеса?

Разбира се! Дори този филм е истинско чудо. Започна преди пет години буквално с едно-единствено изречение – идея. А сега можем да го видим на големи екрани по целия свят. Така че нека продължаваме да вярваме в чудеса и приказки! Те определено се сбъдват!

Филмът „Два свята, едно желание“ е в кината от 27 ноември.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 14:09 от mi_si

# 237

Инан вече лети за Дубай за да присъства на церемонията " Мъж на годината"

# 238
"Керем беше забелязан на летището с мениджъра си - Гюнфер. Актьорът се отправя към Дубай, за да присъства на церемонията по връчването на наградите „Мъж на годината“ на списание GQ"

# 239
Чудесно са се представили руските организатори на събитието снощи.
Много сладка изненада в хотела с шоколадовите матрьошки на масата.😍
Стори от Ханде.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:02 от Vi_hi

Общи условия

Активация на акаунт