💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 46 285
  • 736
  •   2
Отговори
# 675
Ако сме обективни и Керем "сгази лука" и то не само с Ханде.
Започна връзка със Селин, докато беше обвързан официално с Мелиса С. 🤔

От Ханде

И твърдеше, че няма връзка със Стефани, а ги видяхме хванати за ръчичка. Да не го почвам Керем, че още ми е черен. Grinning

Нямам мнение за новия избраник на Ханде. Изобщо не го знам кой е. Очевидно е някаква голяма клечка, която фенове на един сериал мразят. Joy Сега и Ханде не харесват покрай него, чудо голямо, тя е свикнала. Никога не е живяла според хорското мнение.

# 676
Ако сме обективни и Керем "сгази лука" и то не само с Ханде.
Започна връзка със Селин, докато беше обвързан официално с Мелиса С. 🤔

От Ханде
[img width=600 height=504]//cdn.bg-mamma.com/L41Y/w1ELF.jpg[/img
Явно такава му е натурата, в сърцето му винаги има място и за друга.

# 677
  • София
Тина, ако трябва да бъдем докрай обективни то и Ханде "сгази лука". Беше сгодена за Мурат Далкълъч и имаше определена дата за сватбата им през м. юли 2020г.,  когато започна да снима СЧК с Керем и само месец преди сватбата всичко се разсъхна. В тези среди имам чувството, че бързо си омръзват, сменят си партньорите като носни кърпички. Това лично аз не мога да го разбера.

# 678
Линде, права си, ама да отбележим, че и той и изневери 😉

И друго ми прави впечатление така като си пишем: На мъжете актьори ( известните) много лесно им се разминава, когато сгафят, отколкото на жените. (Не конкретизирам, говоря общо). Обяснявам си го , че феновете са предимно жени ( а за женската злоба знаем 😎).
Преди години бяха хванали турски актьор с наркотици ( толкова бързо се забрави всичко), а ако си представим същата ситуация, но с актриса - още щяха да я хейтят и наричат наркоманка... Ама - двойни стандарти ...Такъв е животът..
Важното е да сме живи и здрави 🍀

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 13:55 от tina-latina

# 679
Филмът „Синята пещера“ с участието на Керем Бюрсин беше третият най-гледан филм в Prime Video в Турция към 12.12.2025 г.
* Той се класира на 10-то място в списъка с най-гледани сериали + филми.

🌹Сериалът „Ако обичаш силно“ се класира на 7-мо място в световния топ 10 на HBO Max и е сред топ 10 в 18 латиноамерикански страни.

🌹На платформата Player в Полша са достъпни следните сериали:
„Ако обичаш силно“ се класира на 2-ро място
„Почукай на вратата ми“ се класира на 6-то място.

# 680
  • София
Мира, за споделеното Flowers Bouquet

"Сбогуванията са само за тези, които обичат с очите. Защото за тези, които обичат със сърцето и душата няма такова нещо като раздяла." Мевляна Джеляледдин Руми Revolving Hearts

"Два свята, едно желание"Heart

# 681
И една клюка от Туитър

На 31.10.2025 г Ханде и Хакан са били заедно. Приятелчето на Хакан - журналистът го е потвърдил. Ханде е била готова да му прости забежките, обаче след това излиза историята с Наз.

Излиза, че сторита, които пускаше с ножа са се отнасяли към Хакан

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 16:40 от tina-latina

# 682
И една клюка от Туитър

На 31.11.2025 г Ханде и Хакан са били заедно. Приятелчето на Хакан - журналистът го е потвърдил. Ханде е била готова да му прости забежките, обаче след това излиза историята с Наз.

Излиза, че сторита, които пускаше с ножа са се отнасяли към Хакан

Мда на 31.11 са били заедно и на 30.02 също. Joy

# 683
Мики, моя грешка ( коригирах се, съжалявам).

За  Хелоуин става въпрос.

# 684
Линде, права си, ама да отбележим, че и той и изневери 😉

И друго ми прави впечатление така като си пишем: На мъжете актьори ( известните) много лесно им се разминава, когато сгафят, отколкото на жените. (Не конкретизирам, говоря общо). Обяснявам си го , че феновете са предимно жени ( а за женската злоба знаем 😎).
Преди години бяха хванали турски актьор с наркотици ( толкова бързо се забрави всичко), а ако си представим същата ситуация, но с актриса - още щяха да я хейтят и наричат наркоманка... Ама - двойни стандарти ...Такъв е животът..
Важното е да сме живи и здрави 🍀
Мисля,  че съм на крачка да се присъединя към отбора на невярващите ,че между Ханде и Керем може да се случи нещо отново.Те вече бягат в различни писти и различни посоки.
Да са живи и здрави и да ни радват с нови проекти.
Господ си знае работата.
.

# 685
Здравейте! Flowers Hibiscus

От Гамзе

# 686

Цялото семейство се забавлява

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 17:41 от azisiq

# 687
# 688
Тина, ако трябва да бъдем докрай обективни то и Ханде "сгази лука". Беше сгодена за Мурат Далкълъч и имаше определена дата за сватбата им през м. юли 2020г.,  когато започна да снима СЧК с Керем и само месец преди сватбата всичко се разсъхна. В тези среди имам чувството, че бързо си омръзват, сменят си партньорите като носни кърпички. Това лично аз не мога да го разбера.

Сгазила лука Ханде. Кога - на втория шанс на Далкалъч. След като са били разделени и той се възползва от нейния слаб момент покрай смъртта на майка й. Истината е, че по неизвестни за мен причини Ханде си пада все по класически коцкари. Някакъв рефлекс на майка Тереза ли има, да се пъне да ги спасява от самите тях, не знам. Нито един истински красив, сериозен, свестен, подхожда й физически не се е завъртя покрай нея. И на този - най-новия не ми допада физиономията.
Има и още нещо. Гамзе и Джанер сякаш не я оставят да диша самостоятелно. Все са като предпазна мрежа около нея. По мои житейски наблюдения - хора като Ханде, с много силни връзки със собственото си семейство, рядко успяват да създадат свое. Просто не са склонни на големи компромиси и много рязко режат отношенията, защото имат сигурно пристанище, в което се приютяват да ближат рани.

# 689
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт