Юлски бебчета 2026г.

• 1 617
  • 30
  •   2
Отговори
# 15
Здравейте аз съм с термин 03.07, имаме месинджъра и фб група ( от приложението фейа) ако някоя мама има желание да бъде добавена и не присъства там може да остави името си в фб и описание на профилна снимка тук или на лично

# 16
То май с положителния тест тепърва започват тревогите Simple Smile пурво дс чуем сърчоце, уж ще се успокоим. После ще чакаме ритници...
Аз също съм с доста придърпвания ниско долу. Една лека тъпа болка, през ппвечеро време. Пия но-шпа, ама пак си я има.... Ако изчезне, пак ще се притеснявам, та не знам кое е по добре Simple Smile

# 17
Момичета, къде ще се следите по здравна каса за гр. София? Аз съм се ориентирала към частен, но искам да се следя и по здравна каса и то при много добър лекар с хубава техника и добра хигиена, заради предходни проблеми... За предпочитане е да не изражда, за да не се налага да се отменят часове или да се чака по 2-3часа, понеже е извикан за раждане.
Давайте идеи, за да мога да събера достатъчно информация докато дойде време да се запиша. Благодаря! Hug

# 18
То май с положителния тест тепърва започват тревогите Simple Smile пурво дс чуем сърчоце, уж ще се успокоим. После ще чакаме ритници...
Аз също съм с доста придърпвания ниско долу. Една лека тъпа болка, през ппвечеро време. Пия но-шпа, ама пак си я има.... Ако изчезне, пак ще се притеснявам, та не знам кое е по добре Simple Smile

Здравейте, вчера установихме пулс, но днес цял ден съм с болки, които не отминават от но шпа. Док ми предписа парацетамол и магнерот. Надявам се да отшумят.

# 19
Да се оплача малко аз... вчера ми зацапа кафеникаво със събуждането още. Количеството бих опеделила като за ежедневна превръзка.
Опитах се да съм спокойна, т.к. през деня намаля - ту имаше съвсем малко при забърсване, ту нямаше нищо.

Спряха ми фраксито, за съжаление вече го бяхме били, когато говорих с доктора така че реално от днес ще го пропуснем.

Утрогестана ми казаха докато има някакво такова течение, да приемам орално.

Почивам повече, имам късмета да работя изцяло от вкъщи, така че засега няма да вземам болнични.

Днес засега май е по-добре положението, продължавам с почивката и така.

Следващия преглед ми е след 1 седмица...

# 20
Да се оплача малко аз... вчера ми зацапа кафеникаво със събуждането още. Количеството бих опеделила като за ежедневна превръзка.
Опитах се да съм спокойна, т.к. през деня намаля - ту имаше съвсем малко при забърсване, ту нямаше нищо.

Спряха ми фраксито, за съжаление вече го бяхме били, когато говорих с доктора така че реално от днес ще го пропуснем.

Почивам повече, имам късмета да работя изцяло от вкъщи, така че засега няма да вземам болнични.

Погледнаха ли ви на ехограф? Според мен е редно.

# 21

Дано да е било единичен случай за деня и да не де повтаря!
Аз съм имаша с предишните ми бреюенности, общо взето след катп няколко пъти тичах до болницата, св разбрахме, че ако не е силно течение с червен цвят и болки, в повечето случаи не е опасно. Просто ти изкарва акъла

# 22
Здравейте и от мен, юлски мамита! Леко бременеене на всички ни!

# 23
Здравейте, и аз се включвам с термин 09.07. В 7+6 гс съм, но изключително тежко я карам заради много силно гадене и повръщане от 5гс, лежах вече и в болница за обезводняване и сега си “мизерствам” вкъщи. Втора бременност ми е, с първата също имах гадене и повръщане, но не беше толкова брутално като сега. Едва ям, да не кажа почти не ям и ми е много притеснено с това неядене. След 2 дена съм отново на преглед и чакам с нетърпение да отмине този период. Изписаха ми и медикаменти за вкъщи (деган и квамател), но не бих казала, че имат кой знае какъв ефект и ще моля АГ да ми смени лекарствата.
 Пожелавам лека бременност и прекрасен финал на всички ви!

# 24
Привет. Записвам се с предполагаем термин 23 юли. Втора бременност, имам момченце на 6. Не съм била на преглед все още, само съм следила ЧХГ. Планувам да отида към 6-7 седмица, когато вероятно ще се чуе пулс. Добавки все още не съм започнала, все забравям да ги купя, но лекарката ми изписа  Витафолат. Като симптоми имам единствено чувствителни гърди все още.

# 25
А има ли мами в Бургас, ако да при кой АГ сте се насочили?
Моите симптоми са, леко замайване, чувствителни гърди, тук там имам придърпвания и мн леко гадене, лек глад Grinning
Май не са малко 🤔🤣

# 26
Здравейте, вече мога да се запиша с термин 11/07. Днес ходих за второ мнение, че моят лекар е отпуска и не се търпи неведението , имам ембрион с пулс, отговарящ на 7с2д. С късна овулация съм и затова се видя по-късно от очакваното.
Сега се надявам всичко да е наред. Ще започвам слагане на фраксипарин поради мутация PAP 4G/4G.

# 27
Здравейте, бременна съм в 8ма седмица, втора бременност. Доста от коментиращите са с проблеми с щитовидната жлеза, аз също съм с хипофункция на Еутирокс.
Търся мнения за пренатални тестове, от Варна съм. С първата бременност не съм правила, но с втората съм някак по-наплашена.

# 28
Здравейте! Бременна съм в 6+1 г.с, бях вече на първи преглед и по мои изчисления бебчето ще се роди Юли към средата, живот и здраве. Това ми е втора бременност. Да попитам мамите с повече опит, дали имат някакво значение симптомите спрямо първата бременност и пола на бебето. Първото е момче и симптомите ми със сега са същите. Сънливост, отпадналост, гадене- имам съвсем леко неразположение.
Казват, че щом са еднакви симптомите бебето пак щяло да бъде момче, какво мислите?
Все пак да са живи и здрави!

# 29
Здравейте! Бременна съм в 6+1 г.с, бях вече на първи преглед и по мои изчисления бебчето ще се роди Юли към средата, живот и здраве. Това ми е втора бременност. Да попитам мамите с повече опит, дали имат някакво значение симптомите спрямо първата бременност и пола на бебето. Първото е момче и симптомите ми със сега са същите. Сънливост, отпадналост, гадене- имам съвсем леко неразположение.
Казват, че щом са еднакви симптомите бебето пак щяло да бъде момче, какво мислите?
Все пак да са живи и здрави!

Моите симптоми са подобни на първата бременност, но започнаха много по-рано и много по-силно. Скоро ще разберем пола на детето, но около мен майчетата с дечица с еднакъв пол са имали различни бременности, според мен зависи от хормоналния отговор на тялото и всяка бременност си е различна. Лека бременност и пухкав финал желая 🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт