Юлски бебчета 2026г.

• 1 795
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Бременна съм в 6+1 г.с, бях вече на първи преглед и по мои изчисления бебчето ще се роди Юли към средата, живот и здраве. Това ми е втора бременност. Да попитам мамите с повече опит, дали имат някакво значение симптомите спрямо първата бременност и пола на бебето. Първото е момче и симптомите ми със сега са същите. Сънливост, отпадналост, гадене- имам съвсем леко неразположение.
Казват, че щом са еднакви симптомите бебето пак щяло да бъде момче, какво мислите?
Все пак да са живи и здрави!

Моите симптоми са подобни на първата бременност, но започнаха много по-рано и много по-силно. Скоро ще разберем пола на детето, но около мен майчетата с дечица с еднакъв пол са имали различни бременности, според мен зависи от хормоналния отговор на тялото и всяка бременност си е различна. Лека бременност и пухкав финал желая 🫶🏻

Благодаря, на вас също!🥰

# 31
Аз имам и момче и момиче, в някой неща си прилипаха симптомите в началото. С тази бременност май повече на бременността със сина ми ми напомнят, но пък имам по-силно гадене, какво беше като бях бременна с дъщеря ми.
Важното е да са живи и здрави, пък пола наистина скоро ще се покаже.

# 32
Здравейте в 7-8 г с съм ,кога е добре да се направи ранен биохимичен скрининг ,неиванзивен пренатален тест и ранна фетална морфология ?

# 33
Прави след навършена 11г.с. и до 13 г.с. Ако сте се насочили къде, може да се обадите за час и да ви кажат за кога има, защото при добрите специалисти бързо свършват часовете.

# 34
И трите неща ли се правят в тези седмици ? През какъв интервал ?
Прави след навършена 11г.с. и до 13 г.с. Ако сте се насочили къде, може да се обадите за час и да ви кажат за кога има, защото при добрите специалисти бързо свършват часовете.

# 35
НИПТ обикновено след навършена 10та седмица, за да е по-малък шанса да няма достатъчна фракция и да се наложи повторно взимане на пробата. Все пак трябва да видиш конкретно провайдъра, към който си се насочила. Някои рекламират, че могат след 9та седмица.

БХС и ранна фетална кажи речи едновременно, в моите инструкции са ми написали между 11+6 и 13 седмица.

Доколкото разбирам на повечето места, където правят фетална, има възможност да ти вземат кръв и да ти отработят БХС, но най-добре да се потвърди пак с мястото, към което си се насочила, как процедират.

Аз звънях вчера за фетална и нямаше вече часове за първия ми избор, така че запазих при резервния вариант. Търсех час между 7 и 14 януари.

# 36
Понеже съм ин витро и репродуктивния ме следеше досега . Но вече не ,а доктора който избрах за проследяване ,каза че още не се водя бременна и да отида за първи преглед при него на 16.12 ,малко ми е  сложно да сметна седмиците . Последна менструация ми се води 14.10,трансфер на три дневно ембрионче 28.10 ,сега мисля че се водя 7 г с -+ 2 дни точно . Значи 30 декември влизам в 11 г с нали така ? И  ранната фетална и биохимичния трябва да са след 30 декември

НИПТ обикновено след навършена 10та седмица, за да е по-малък шанса да няма достатъчна фракция и да се наложи повторно взимане на пробата. Все пак трябва да видиш конкретно провайдъра, към който си се насочила. Някои рекламират, че могат след 9та седмица.

БХС и ранна фетална кажи речи едновременно, в моите инструкции са ми написали между 11+6 и 13 седмица.

Доколкото разбирам на повечето места, където правят фетална, има възможност да ти вземат кръв и да ти отработят БХС, но най-добре да се потвърди пак с мястото, към което си се насочила, как процедират.

Аз звънях вчера за фетална и нямаше вече часове за първия ми избор, така че запазих при резервния вариант. Търсех час между 7 и 14 януари.

# 37
С теб сме почти заедно, при мен последната менструация беше 15.10, само където съм с трансфер на 5 дневно.

Аз прецених БХС и ФМ да направя на навършена 12та седмица. Иначе да някъде 30-31 навършваме 11та.

Ползваш ли приложение? В повечето като си въведеш последната менструация ти калкулират седмиците и може да си гледаш на календарче, на мен ми е полезно. Първоначално се бях шашнала, че тези ключови седмици ми се въртят около празниците, но май се подредиха нещата.

# 38
Ползвам FEIA,но не бях сигурна ,че изчислява  точно . И аз се притеснявам заради празниците . Значи ти мислиш първата втората седмица на януари да ги правиш така ли ?

С теб сме почти заедно, при мен последната менструация беше 15.10, само където съм с трансфер на 5 дневно.

Аз прецених БХС и ФМ да направя на навършена 12та седмица. Иначе да някъде 30-31 навършваме 11та.

Ползваш ли приложение? В повечето като си въведеш последната менструация ти калкулират седмиците и може да си гледаш на календарче, на мен ми е полезно. Първоначално се бях шашнала, че тези ключови седмици ми се въртят около празниците, но май се подредиха нещата.

# 39
Да, само НИПТ вместих на 29ти декември, но моя репродуктивен ме ориентира и каза конкретно за НИПТ че може след 24ти декември. И аз съм с FEIA и отговаря на това как ми ги калкулира репродуктивния.

# 40
А кой НИПТ избра ? И всъщност аз сама ли трябва да организирам нещата за него или проследяващия бременността  доктор?

Да, само НИПТ вместих на 29ти декември, но моя репродуктивен ме ориентира и каза конкретно за НИПТ че може след 24ти декември. И аз съм с FEIA и отговаря на това как ми ги калкулира репродуктивния.

# 41
Репродуктивният ме насочи към NIPTIFY в Cell Genetics.
Още не съм се срещнала с избора ми за проследяващ... ако не го устройва, шанс, ще замажа нещо, че съм бързала заради празниците да не изпусна и да хвана час.

Общи условия

Активация на акаунт