Юлски бебчета 2026г.

• 14 620
  • 500
  •   4
Отговори
# 105
Здравейте,

Стискам палци на всички ни. Да сме живи и здрави и с прекрасни здрави бебенца.

Аз съм 10 г.с. с термин началото на юли.
Ще си правя НИПТ на 18ти, защото съм 35+ и искаме да сме спокойни. А на 23ти е биохимичен и първата фетална морфология.
С тиреодит на хашимото съм, с атрофирала жлеза на 95%. Реално все едно нямам жлеза. Вдигнаха ми дозата от 100 на 150 еутирокс.
Питах ендокринолога и за безсънието, но ми каза, че няма как да ми помогне за това.

Не пиша много, но ще ви следя и ще стискам палци.

# 106
Аз пиша да споделя тревогите си, имам една успешна бременност като тогава не знаех за тромбофилията. Ходя при същия лекар но този път нещо няма да се разберем. От началото не може да види нито ембрион, нищо, днес на прегледа ми каза че няма пулс. А аз нямам никакви оплаквания освен гаденето. Докато намеря в днешния ден лекар за второ мнение, отидох в майчин дом-варна  при лекаря който преглеждаше за деня, и се видя бебето, мърда си ръчички,  сърцето му пулсира, всичко си е наред. Моя лекар ме вика във вторник за да реши какво да прави. Много съм объркана.  Кажете ми моля как да прекъсна отношения с него, без да го обидя, защото не се знае в каква ситуация ще попадна и на кой лекар ще се падна в един момент. Много съм объркана.

# 107
Аз пиша да споделя тревогите си, имам една успешна бременност като тогава не знаех за тромбофилията. Ходя при същия лекар но този път нещо няма да се разберем. От началото не може да види нито ембрион, нищо, днес на прегледа ми каза че няма пулс. А аз нямам никакви оплаквания освен гаденето. Докато намеря в днешния ден лекар за второ мнение, отидох в майчин дом-варна  при лекаря който преглеждаше за деня, и се видя бебето, мърда си ръчички,  сърцето му пулсира, всичко си е наред. Моя лекар ме вика във вторник за да реши какво да прави. Много съм объркана.  Кажете ми моля как да прекъсна отношения с него, без да го обидя, защото не се знае в каква ситуация ще попадна и на кой лекар ще се падна в един момент. Много съм объркана.

Какво значи без да го обидите? Тук няма място за неговите чувства. Ако бебето наистина е добре и той на прегледа отново не види нищо най-малкото може да му подарите нови очила за Коледа с пожелание за здраве и берекет през новата година и повече никога да не го посетите…

# 108
Защо трябва да му се обяснявате изобщо? В смисъл, ако сте решили да не се занимавате с него повече, може дори да не идете на прегледа във вторник, а направо при друг да си запазите час. Ако искате да продтлжите да ходите на прегледи там, идете и вижте какво ще каже във въорник.
В началото е доста важна и апаратурата, освен ьадяпаратното устройство, ако неговата е по-стара може и да не вижда добре.

# 109
Здравейте, аз съм с термин 27 юли 2026г. Втора бременност. Първата беше през 2021г., всичко мина добре. Пия "Прегна кеър", Неофолик и Но-шпа.

# 110
Ох, да питам само. Как сте с ходенето по голяма нужда, при мен трудна работа Simple Smile

# 111
Ох, да питам само. Как сте с ходенето по голяма нужда, при мен трудна работа Simple Smile

При първото намекване за проблем в това отношение започнах да закусвам кисело мляко с овесени ядки и да хапвам поне 1 плод на ден. Засега успявам да регулирам нещата, въпреки високите дози прогестерон, на които бях.
Колкото и да звучи смешно, имам голям страх да не стане някоя беля ако започне да става по-трудно, така да се каже.

# 112
Аз пиша да споделя тревогите си, имам една успешна бременност като тогава не знаех за тромбофилията. Ходя при същия лекар но този път нещо няма да се разберем. От началото не може да види нито ембрион, нищо, днес на прегледа ми каза че няма пулс. А аз нямам никакви оплаквания освен гаденето. Докато намеря в днешния ден лекар за второ мнение, отидох в майчин дом-варна  при лекаря който преглеждаше за деня, и се видя бебето, мърда си ръчички,  сърцето му пулсира, всичко си е наред. Моя лекар ме вика във вторник за да реши какво да прави. Много съм объркана.  Кажете ми моля как да прекъсна отношения с него, без да го обидя, защото не се знае в каква ситуация ще попадна и на кой лекар ще се падна в един момент. Много съм объркана.
Представям си какъв стрес е за една жена да чуе, че няма пулс детето й, минах през това, не го пожелавам на никой. А вие в коя седмица сте, че чак ръчички мърда?

# 113

Кивита на гладно, действат Simple Smile

# 114
Представям си какъв стрес е за една жена да чуе, че няма пулс детето й, минах през това, не го пожелавам на никой. А вие в коя седмица сте, че чак ръчички мърда?
Плодът отговаря на 9с и 4дни. Термина ми идва за 16.07. Попринцип съм с много дълъг цикъл, и късна овулация, и е очаквано да закъснее според лекарските изчисления. Но Реално плодът до 10 седмица си има всичко вече. И след това само си расте. С предната бременност ходих на морфология в 11 и толкова хубаво беше оформено бебето че аз не вярвах, но лекаря тогава така ми обясни, че до 10 седмица всичко е образувано. Но да днес се видяха и ръчъчките и беше интересно , на фона на всичко останало с малко въображение на снимката си прилича на бебе вече.

# 115
Аз от вчера зацапах в бежово и кафеникаво! Засилих и утрогестана и но-шпа, чакам преглед утре сутрин,стискайте палци всичко да е наред и да е безобидно! Утре ми предстои и ДНК тест, а в четвъртък 1вата ФМ.

# 116
Аз от вчера зацапах в бежово и кафеникаво! Засилих и утрогестана и но-шпа, чакам преглед утре сутрин,стискайте палци всичко да е наред и да е безобидно! Утре ми предстои и ДНК тест, а в четвъртък 1вата ФМ.

Стискам палци! С моите вече серийни зацапвания ми казаха да не се притеснявам стига да не е червено и/или да пълни превръзка.

# 117
Аз съм с зацапване от четвъртък. Първо беше бледорозово само веднъж, в петък сутринта отново имах по тъмно беше и отидох в спешното прегледаха ме и казаха, че бременността ми е спряла да се развива… моят доктор го нямаше в града и реших да отида в друг град, там пък се видя ембрион със жълтъчно мехурче, но без сърдечна дейност и отговаряше със седмица назад. Лекарката каза, че може да е било късно оплождане, но и до днес си имам течение.. нямам болки, нито съсиреци. Ту е керемидено червено, ту кафяво.. И аз утре съм на преглед, но мисля, че при мен нещата няма да се получат този път. Втора бременност ми е.

# 118
Аз съм с зацапване от четвъртък. Първо беше бледорозово само веднъж, в петък сутринта отново имах по тъмно беше и отидох в спешното прегледаха ме и казаха, че бременността ми е спряла да се развива… моят доктор го нямаше в града и реших да отида в друг град, там пък се видя ембрион със жълтъчно мехурче, но без сърдечна дейност и отговаряше със седмица назад. Лекарката каза, че може да е било късно оплождане, но и до днес си имам течение.. нямам болки, нито съсиреци. Ту е керемидено червено, ту кафяво.. И аз утре съм на преглед, но мисля, че при мен нещата няма да се получат този път. Втора бременност ми е.
Дано всичките тревоги са били излишни. Всички стискаме палци...

# 119
Момичета,  тези от вас които направиха пренатест в синево, в коя седмица бяхте? Днес се обадих по телефона за повече информация, и дамата неуверено ми каза след 10та, а в сайта пише след 9та.

Общи условия

Активация на акаунт