Юлски бебчета 2026г.

• 11 470
  • 365
  •   2
Отговори
# 285
Да, аз се чувствам по същия начин. Замислям се да се върна на работа, но знам, че е опасно с тези вируси, особено сега (детски учител съм). Гледам филми, но и това вече ми писна. Grinning

# 286
Аз всяка бременност я изкарвам почти на легло, общо взето чета книги, гледам сериали, после мисля глупости....
Аз чакам резултати от нипт до другата сряда, а в четвъртък съм на ФМ. Така, че не знавю пола още, ама повече мисля дали всичко ще е наред...

# 287
Здравейте! Аз вече съм 14+ седмица, минах първа фетална, всичко изглежда наред. Имам и резултат от нипт - всичко е окей, ще си имам и момче. Следващия петък ще се записвам на женска консултация.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 16:39 от GalL_

# 288
Всички имаме малко или много притеснения, особено тези, които сме със загуби. Но този път си казах, че ще се настроя само положително, вярвам, че бебетата усещат страховете ни и вибрациите, които даваме!
За скучаещите, давам идея Simple Smile аз с първата бременност наредих невероятни пъзели. Сега, тъй като имам едно лудо бягащо бебе вкъщи, няма как и да помечтая Grinning та.. възползвайте се максимално от свободното си време тези от вас, които ще ставате за пръв път мами. После време, йок :p

# 289
На мен ми казаха пола на първата фетална, която вече минах - момче. Иначе резултата от Нипт очаквам другата седмица. Аз не мога така да се успокоя и зарадвам, защото два пъти пролежавам вече в болница с кървене и отлепване Sad . Вкъщи съм си и засега нещата са под контрол. Дано имам късмет. Желая същото и на всички Вас, да изкараме до финала и да си родим здрави и пухкави бебчета Simple Smile .

Всичко ще е наред - убедена съм, че ще изкараме всички до края! Simple Smile

Здрасти, Вели, всичко ще е наред на феталната - ще видиш и даже ще ни се похвалиш! Simple Smile
Аз работя на свободна практика и имам адски много работа, която ми запълва ежедневието, иначе за активността - купихме си пътека, всеи ден по час вървя, тъкмо да се чувствам все едно не дебелея толкова жестоко Grinning
Само дето я взех де, след серклажа сигурно ще е мираж тая пътека...

# 290
Момичета, не мога да разбера, от две седмици вече ме тресе. Студено ми е, нали не силно втрисане, ами ми става студено и усещам като студено тръпки по цялото тяло. Дали е нещо от хормоните? Нямам температура. В 11г.с съм вече.

# 291
Най- добрата ми приятелка беше така миналата година. Вика направо с 3 юргана се завивам и пак се треса- от хормоните е. Не амен пък ту ми става горещо се потя, ту ми става студено. Като критическа. При всеки е различно.

Момичета, не мога да разбера, от две седмици вече ме тресе. Студено ми е, нали не силно втрисане, ами ми става студено и усещам като студено тръпки по цялото тяло. Дали е нещо от хормоните? Нямам температура. В 11г.с съм вече.

# 292
Аз откакто съм бременна ( сега осма седмица) лягам да спя някой път и с два чифта чорапи, и с грейка, яко ме тресе хормона, въобще не мога да понасям студа. А преди не съм лягала навлечена или пък с три ката одеала...

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 19:19 от Espresso

# 293
  • Варна
На мен ми действа пък обратно - все ми е топло, а по принцип съм зиморничава Simple Smile .

# 294
На мен също ми е студено почти непрекъснато. Още от самото начало. Имам и моменти, когато ми е адска жега, ама са много малко.
Вчера мъжа ми седя по тениска и с мокра коса, аз съм с 3 ката дрехи и одеало, ама пак ми е студено.

# 295
По принцип знам ,че при бременност все ти е горещо . Аз спя по тениска ,без климатик ,с тънка олекотена завивка и цяла вечер се потя 😁 Но пък хормони ,може да има случаи в които ти е студено

# 296
Да, на мен в началото ми беше адска жега, направо полудявах, сега е обратното 😂
Ох, утре съм на преглед и ще пускам НИПТ Вижън+. Стискайте палци Simple Smile Много ми е притеснено.

# 297
Всичко ще е наред! Аз миналия понеделник пунах,  в събота ми де обадиха с реьултати.
В Афродита ли ще го правиш? Много са мили и отзивчиви!
Ох, утре съм на преглед и ще пускам НИПТ Вижън+. Стискайте палци Simple Smile Много ми е притеснено.

# 298
Всичко ще е наред! Аз миналия понеделник пунах,  в събота ми де обадиха с реьултати.
В Афродита ли ще го правиш? Много са мили и отзивчиви!

Даа, ще дойдат на място в кабинета на АГ да вземат пробата. Във Варна сме. На имейл пращат ли резултатите? Simple Smile

# 299
Аз нямам проблем с температурата за сега, винаги съм била  зиморничева, но сега някак ми се регулира. Иначе как сте с психическата настройката за пола, очаквате ли, усещате ли какво ще е. Най-важното е да е живо и здраво и всички да изкараме добра бременност!

Общи условия

Активация на акаунт