Юлски бебчета 2026г.

• 11 282
  • 360
  •   1
Отговори
# 300
Сетих се да ви питам още нещо. Тези, които вече се регистрирахте на ЖК - освен влагалищен секрет, взимаха ли ви и цитонамазка? Чета противоречиви мнения за взимането на цитонамазка.

# 301
Сетих се да ви питам още нещо. Тези, които вече се регистрирахте на ЖК - освен влагалищен секрет, взимаха ли ви и цитонамазка? Чета противоречиви мнения за взимането на цитонамазка.
Нали се взима секрет за цитонамазка. На мен ми взеха цитонамазка, утре ще разбера резултата.

# 302
На мен ми взеха, понеже последната ми беше август 2024. Август 2025 се подготвяхме за ин витро и казаха, че не е хубаво да човъркат шийката, и че е по- безопасно като минат критичните седмици.

# 303
И на мен ми взеха. И аз четох противоречиви мнения, но се оказа, че на всички около мен също са взимали.

Имах бледо кафеникаво зацапване 2 дни и много леки крампи. Надявам се всичко да е наред.

# 304
Аз съм имала и преди, ако попадна на по- груб лекар. Този път нищо не разбрах. Няма страшно, от процедурата е.

И на мен ми взеха. И аз четох противоречиви мнения, но се оказа, че на всички около мен също са взимали.

Имах бледо кафеникаво зацапване 2 дни и много леки крампи. Надявам се всичко да е наред.

# 305
На мен също ми взеха. Имах ьажапване за кратко и това беше. Микробиология даже някошко пъти сме правили с предишните бременности, защото съм паника.

# 306
Цитонамазка ми взимаха преди трансфера . Тя се прави веднъж годишно ,така че зависи кога сте правила

# 307
Хора, супер много се изнервям. Предния понеделник 10 сутринта пуснахме тоя нипт. Днес още нямам резултати. Направо избеснявам. Принципно по договор имат още време, ама вече почвам да превключвам. Много ми е притеснено.

# 308
Има ли някой с висок D-dimer? Писала съм на хематолог и ще видя каква терапия ще включи и дали! В момента приемам само Аспирин Акард 150 мг.

# 309
Има ли някой с висок D-dimer? Писала съм на хематолог и ще видя каква терапия ще включи и дали! В момента приемам само Аспирин Акард 150 мг.

Колко висок? Той е нормарно да се покачи по време на бременност и светва спрямо обикновените референции.

Аз го пусках в Токуда и там като коментар имаше допълнителна референция по триместър:

"По време на бременност нивата на D-димера физиологично се покачват. Затова е необходимо използване на триместър-специфични референтни стойности при интерпретация на резултатите, особено при съмнение за венозна тромбемболия (ВТЕ).
Триместър - Горна граница (µg/mL FEU)
I триместът: <0.5 - 0.8 mg/L FEU
II триместър: <1.0 - 1.4 mg/L FEU
III триместър: <1.5 - 2.2 mg/L FEU (понякога до 3.0)"

Моят 10та седмица е бил 0.75, според обикновената референция излиза завишен, но докторката беше доволна.

# 310
Моят е 1,57 в 16 г.с. Нормата при мен е 1.29 за 2ри триместър!
[/b]

Колко висок? Той е нормарно да се покачи по време на бременност и светва спрямо обикновените референции.

Аз го пусках в Токуда и там като коментар имаше допълнителна референция по триместър:

"По време на бременност нивата на D-димера физиологично се покачват. Затова е необходимо използване на триместър-специфични референтни стойности при интерпретация на резултатите, особено при съмнение за венозна тромбемболия (ВТЕ).
Триместър - Горна граница (µg/mL FEU)
I триместът: <0.5 - 0.8 mg/L FEU
II триместър: <1.0 - 1.4 mg/L FEU
III триместър: <1.5 - 2.2 mg/L FEU (понякога до 3.0)"

Моят 10та седмица е бил 0.75, според обикновената референция излиза завишен, но докторката беше доволна.

# 311
Момичета, имам проблем, с който не знам, дали можете да ми помогнете, но ще пробвам - имам две кучета и откакто забременях, едното стана много привързано към мен, а другото (което винаги е било привързано към мен) стана страшно агресивно към първото. Напада я ако се доближи към мен. Имате ли подобни ситуации, с които сте се справили?

# 312
Имам котка и куче, двете се лепнаха за мен още повече. Ревнуват едно от други, трябва да ги галиш успоредно, иначе се карат. Та предполагам и твоето куче реенува от другарчето си. Да опиташ да му обръщаш повече индивидуално внимание, но не в моменти когато напада другито, за да не го приеме за поощрение.
Момичета, имам проблем, с който не знам, дали можете да ми помогнете, но ще пробвам - имам две кучета и откакто забременях, едното стана много привързано към мен, а другото (което винаги е било привързано към мен) стана страшно агресивно към първото. Напада я ако се доближи към мен. Имате ли подобни ситуации, с които сте се справили?

# 313
Хора, супер много се изнервям. Предния понеделник 10 сутринта пуснахме тоя нипт. Днес още нямам резултати. Направо избеснявам. Принципно по договор имат още време, ама вече почвам да превключвам. Много ми е притеснено.

Здравейте, къде го пуснахте? Аз го пуснах на 5.01  в сел дженетикс и днес преди малко излезе и за щастие всичко е наред!!!

# 314
Здравейте, момичета! Минах днес прегледа. Взеха ми цитонамазка и влагалищен секрет. Имам малък полип 😕 Дадох кръв за прена тест и чакаме. Другата седмица живот и здраве съм на първа ФМ.

Общи условия

Активация на акаунт