Юлски бебчета 2026г.

• 11 282
  • 360
  •   1
Отговори
# 315
И аз там, и аз на 5-ти. Точно 5 минути, след като пуснах поста, ми качиха резултатите и на мен и после ми звъннаха 😂 И при нас всичко е точно, направо тази вечер ще спя като бебе. Успех желая на всички, които още чакат!

Хора, супер много се изнервям. Предния понеделник 10 сутринта пуснахме тоя нипт. Днес още нямам резултати. Направо избеснявам. Принципно по договор имат още време, ама вече почвам да превключвам. Много ми е притеснено.

Здравейте, къде го пуснахте? Аз го пуснах на 5.01  в сел дженетикс и днес преди малко излезе и за щастие всичко е наред!!!

# 316
И аз там, и аз на 5-ти. Точно 5 минути, след като пуснах поста, ми качиха резултатите и на мен и после ми звъннаха 😂 И при нас всичко е точно, направо тази вечер ще спя като бебе. Успех желая на всички, които още чакат!

Хора, супер много се изнервям. Предния понеделник 10 сутринта пуснахме тоя нипт. Днес още нямам резултати. Направо избеснявам. Принципно по договор имат още време, ама вече почвам да превключвам. Много ми е притеснено.

Здравейте, къде го пуснахте? Аз го пуснах на 5.01  в сел дженетикс и днес преди малко излезе и за щастие всичко е наред!!!

Знаехте ли пола или сега го разбрахте. При нас не се знаеше и беше голяма емоция

# 317

Знаехте ли пола или сега го разбрахте. При нас не се знаеше и беше голяма емоция

В деня, в който ми взимаха кръв, правихме и фетална морфология и ни казаха момче. Таткото плахичко попита "ама сигурни ли сте?" И докторката каза на 100%. Емоцията беше на паркинга след това 😂 Пренатеста го потвърди.

# 318
Аз дадох кръв на 5.01 в геника и още нямам резултати.. полудявам вече. Знам, че са минали само 6 работни дни, ама не се издържа

# 319
Спокойно, ще излязат и всичко ще е наред нали срока е от 7 до 10 работни дни
Знам че, нямаш търпение и аз вчера съм отваряла страницата през 20 минути Simple Smile

# 320
Момичета, с какво мога да пресека наченки на грип? Започна да ми дращи гърлото днес тая доста, но друго за сега ми няма. Като се прибера ще пия един парацетамол, ще топна краката в подсолена гореща вода и ще хапна няколко лъжици мед с лимон. Някой друг нещо да се сеща? Че друго, освен парацетамол не знам да ни е позволено..

# 321
Не може да приемате друго ,без да ви е предписано  от доктор  ,а и ако е грип няма как да го спрете . Дано е само настинка
Момичета, с какво мога да пресека наченки на грип? Започна да ми дращи гърлото днес тая доста, но друго за сега ми няма. Като се прибера ще пия един парацетамол, ще топна краката в подсолена гореща вода и ще хапна няколко лъжици мед с лимон. Някой друг нещо да се сеща? Че друго, освен парацетамол не знам да ни е позволено..

# 322
Осцилококцинум, инфлуцид ,биозин мама, тези ми е казвала АГ.

# 323
Къса клечка при мен с НИПТ - недостатъчна фетална фракция, т.е след 2 седмици отново ще правя Niptify. Поплаках си, за да изпусна напрежението и звъннах на АГ, която ме успокои. Майчинството, каза, е свързано с много, много търпение… и така.
Поръчах си картина - рисуване по номера и един пъзел, за да не изкукуригам.

Иначе АГ ми напомни, в случай на грип/простуда - само парацетамол и да внимавам, че поддържането на висока температура не е добре за плода.

# 324
Къса клечка при мен с НИПТ - недостатъчна фетална фракция, т.е след 2 седмици отново ще правя Niptify. Поплаках си, за да изпусна напрежението и звъннах на АГ, която ме успокои. Майчинството, каза, е свързано с много, много търпение… и така.
Поръчах си картина - рисуване по номера и един пъзел, за да не изкукуригам.

Иначе АГ ми напомни, в случай на грип/простуда - само парацетамол и да внимавам, че поддържането на висока температура не е добре за плода.

В коя г.с направихте теста?

# 325
# 326

Би трябвало поне да е безплатен повторния тест, не се притеснявай.
В коя седмица ще бъдеш като ти взимат пак кръв за НИПТ? И къде ще го правиш?
Аз бях в 11 г.с. и имаше 20% фракция.

# 327
Да на мен ми казаха, че ако няма достатъчно концентрация, второто изпращане не се заплаща.
Спокойно, не се тревожете. Ще минете ФМ докато получите резултатите от НИПТ и там ще се поусппкоите.
По-шокиращо е когато, както на мен ми излезе БХС с риск без да имам резултата от НИПТ беше ужасно. Това БХС е само някаква тъпа статистика

# 328
Би трябвало поне да е безплатен повторния тест, не се притеснявай.
В коя седмица ще бъдеш като ти взимат пак кръв за НИПТ? И къде ще го правиш?
Аз бях в 11 г.с. и имаше 20% фракция.
Да, безплатен ще е, в CellGenetics. Обясниха ми, че е физиология - може в по-ранна седмица да е повече % при някои, при други да е по-малко % в по-късна и т.н..
Сега ще чакам още 2 седмици до тест и съответно 3 до резултат Disappointed и се опитвам да се самоуспокоя..Nature Dash

# 329

Без гореща вода! Знам, че може и биозин мама да се ползва.

Аз също так профилактично си правя промивки с морска вода.

Късмет да се размине ☺

Общи условия

Активация на акаунт