Юлски бебчета 2026г.

• 11 515
  • 369
  •   1
Отговори
# 330
Рано е. Добре е да се прави след 11-12 г с ,без значение какво пише. Но пак е добре положението при вас . На  мен не ми дават да направя ,защото в началото след трансфера се виждаше втори ембрион

# 331
Аз направих нипт в 11 седмица с 11% и резултатите излязоха вчера (правен на 5ти). Всичко е наред, слава богу и чакаме момче, което беше огромна изненада, толкова силно вярвах, че ще е момиче.

# 332
Аз вчера минах феталната морфология при Д-р Михова. Беше много изчерпателна и любезна. Всичко изглежда наред с бебето. 80% залагаме на момченце. Чакаме сега резултатите от БХС. Доста ми е притеснено, тъй като в 7 гс имах завишено чхг със съмнение за моларна бременност. Лекарката ни успокои и каза, че при такива случаи има индикации в плода, че нещо не е наред, но на мен ми е притеснено. НИПТ не знам още дали ще правим.
Въпрос към дамите с по-големи деца? Казахте ли им, че ще имат братче/сестриче?

# 333
Момичета, да се запиша плахо и аз. Първо да кажа, че може и вит.Ц да се приема до 1000 мг при температура и до към 500-600 за профилактика. И за гърло хербитусин пастили.  Много се надявам всички да сме здрави и  да имаме прекрасни бебета на термин!
Минах и аз феталната и бхс и нипт във Вижън и чакаме момче. Много интересно, доктор в 8ма седмица каза,  че било момче, после на феталната доц. Чавеева каза момиче, сега излезе момче. Малко се разтревожих от това разминаване, но ще стискам зъби до 16-18 седмица, живот и здраве, когато ще е по-сигурно.
Боровнка, наистина е рано, всичко ще излезе наред на повторния тест!

# 334
Момичета, да се запиша плахо и аз. Първо да кажа, че може и вит.Ц да се приема до 1000 мг при температура и до към 500-600 за профилактика. И за гърло хербитусин пастили.  Много се надявам всички да сме здрави и  да имаме прекрасни бебета на термин!
Минах и аз феталната и бхс и нипт във Вижън и чакаме момче. Много интересно, доктор в 8ма седмица каза,  че било момче, после на феталната доц. Чавеева каза момиче, сега излезе момче. Малко се разтревожих от това разминаване, но ще стискам зъби до 16-18 седмица, живот и здраве, когато ще е по-сигурно.

Няма от какво да се притеснявате. Лекарите могат само да предполагат. НИПТ е най-точен (освен ако не са объркали пробата, което много ме съмнява). Та, честит господин! Очертава се юли да е месец на момчетата.

# 335

Честито, Кат! Няма от какво да се притесняваш - в тези ранни седмици още нямат полови органи и докторите реално се ориентират по една кост, за това правят предположения само Simple Smile Иначе на моят господин му се виждат атрибутите от 14 г.с. Simple Smile

# 336
Явно доста от нас са с момчета Simple Smile мислите ли имена вече? Аз имам много идеи, но никоя не ми допада на 100%

# 337
Абе хора, то и миналата година всички познати, които имаха бебета и всички около тях бяха с момчета..сега и ние. Какво ще ги правим толкова мъжоря хаха. Не осъзнавах колко ще ни е трудно с имената.. нищо не го "чувствам". А таткото категорично отхвърля всичко, което предложа. Добре, че има още бая време..

# 338
Явно доста от нас са с момчета Simple Smile мислите ли имена вече? Аз имам много идеи, но никоя не ми допада на 100%

Ние с мъжа ми изобщо не се разбираме на тази тема..каквото и име да предложа, той все познавал някой с това име и не му харесвал Grinning Та за момента сме го оставили за последния момент, защото ще се избием Grinning

Абе хора, то и миналата година всички познати, които имаха бебета и всички около тях бяха с момчета..сега и ние. Какво ще ги правим толкова мъжоря хаха. Не осъзнавах колко ще ни е трудно с имената.. нищо не го "чувствам". А таткото категорично отхвърля всичко, което предложа. Добре, че има още бая време..

1:1 е нашата ситуация Grinning Grinning

# 339
Спокпйно ще има момичета за мъжете Smiley Ние сме с момиче Heartpulse
Аз бях решила категорично за име, но от няколко дена започнах да се колебая

# 340
Ох, аз съм учител, и повечето имена съм ги отхвърлила заради познати деца 😄 а мъжа ми даже не искам да го споменавам, всички имена, които ми допадат е отхвърлил. Накрая ще си избера сама и няма да му казвам, докато не се роди

# 341
Здравейте, на 12.01 бях на първа фетална морфология, всичко изглежда наред доктора предположи на 70%, че ще е момче, а аз имах усещането, че е момиче, чакаме пренаталния тест да излязат резултати, направо нямам търпение вече. 😁

# 342
Момичета, успокоихте ме! Наистина навсякъде пише , че в 12+5 стават грешка на ехографския преглед за пола особено, но просто уж доцентката е голям специалист.
Хаха, дано има и момичета наборки наистина, балансът е важен !
Името при нас ако за момче е ясно, но не сме го коментирали официално, само преди да забременея.
Иначе си ви чета от отдавна, но имам предишна неуспешна бременност и честно казано страхът ми този път беше много голям. За това и сега съм по-притеснителна за всичко. Нося си багаж, както се казва.
Но пак благодаря за успокоението и милите думи , пожелавам ви само прекрасни прегледи и положителни емоции.

# 343
Кат, на нас също в 11+5 ни казаха на 80 % пола. Каза лекарката, че към 16 гс вече е по-видимо и сигурно. Не се притеснявай.
Аз също си нося багаж като теб и напълно разбирам колко напрягащо е.
Желая на всички късмет!

# 344
Когато преди около година и малко ми се случи и на мен за първи път, след дни рев и четене по форуми, разговори с близки и приятелки,лекари и колежки, осъзнах че страшно много жени носим този багаж. Този път ще го добутаме до края, сигурна съм!
Записвам се и аз при вас.

Общи условия

Активация на акаунт