Къде в Пловдив??? - 111

• 17 333
  • 457
  •   2
Отговори
# 135
Вижте на Иван Вазов,още в началото,тръгвайки от Гарата,вдясно под първия блок,точно преди сладките . Магазин за чаршафи.

После по редицата магазин на Яна,някъде към средата на улицата.

# 136
И в Гранда на първия етаж, в ляво от ескалаторите има магазин за пижами и хавлии. Голям халат от там съм взимала.

# 137
Преди време бях питала тук къде мога да обменя монети. Днес я свърших тази работа. Приемат само в ДСК, клонът, който е на главната. За техни клиенти е безплатно, за други имат процент, но така и не разбрах 5 или 10, защото момичетата не можаха да стигнат до консенсус. Така или иначе аз станах клиент на банката и по друга причина. Но чакането е брутално. Ако някой реши да ходи, съветват да е след 2ч. Аз отидох в 15.30 и приключих в 17.30. Работят до 18.30, в събота също, но май са до обяд.

Сега търся контакти на кампанията за събиране на жълти стотинки. Имам много и ги бях приготвила да ги занеса в МОЛ Плаза имаха акция в неделя, но не успях. Някой има ли някакви координати? Ще им ги занеса на удобно за тях място.

# 138
Това е инфо за сайта на Жълти стотинки
https://stotinkite.com/kontakti/

# 139
Намирам информация само за стари кампании. Нищо актуално не ми излиза за 2025 година, включително на страницата на Община Пловдив.

# 140
Тази кампания имам предвид. Много ме е яд, че не успях да отида. Ще опитам утре да се свържа с контактите от линка на Медика..

# 141
  • Пловдив
Позната е част от кампанията

При нея се събират жълти стотинки целогодишно

# 142
Позната е част от кампанията
Скрит текст:
При нея се събират жълти стотинки целогодишно

JiD, това е магазинът за дрехи, който е от страната на Бахарика (ако още съществува), нали? Още утре ще мина. Много ти благодаря! Hug

# 143
  • Пловдив
Хоп-Троп!,
Точно така.
Hands Thumbsup

# 144
  • Берлин
Къде във физически магазин има разнообразие от трапезни столове?
Гугъл ме прати в Юск, но нямам идея какво е качеството там.

# 145
  • Пловдив
Голяма изложбена зала имат мебели Кармен в индустриалната зона на Тракия.

# 146
  • Пловдив
Ние сме със столове и маса от Юск и сме доволни. При два броя торнадота са цели-целенички.

# 147
За трапезни столове - Еником, Айко, Идеа.

# 148
Момичета,  спешно се търси компютърен сервиз. Детето пише дипломна работа, но лаптопа преди малко му изгасна, сега търгна обаче е рисково, иска ми се някой да го погледне. Той каквото прави го качва на сървъра на унито, но ако пак изгасне няма да може да продължи работа.

# 149
От сервиза на Пик съм била доволна за стар комп. И от момчетата на Белград от Мобилланд за по-дребни неща.

Общи условия

Активация на акаунт