🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 882
  • 471
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не, Janelle, Бъч не е равен на ВН, той е това, благодарение на ВН. (Четете допълн. към горния/предишния ми пост)

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:55 от EmBrother

# 211
Браво, Бачорски! Hands Clap

# 212
Бачорски не желае да взима дори минимално влияещо решение кой да получи парите от играта. Затвори устата на всички критици и конспиратори. А сега на много праведните и добродушни, чисти праведни, ще им гледаме сеира.

# 213
Дега май трябва да гледаме игра. Честно казано, гледа ми се финала с огъня, не игра Grinning

# 214
  • София
Има и друго, трябва да се спомене.
Бачорски нямаше шанс да спечели, беше разкрит. Нямаше полезен ход.
Ако имаше шанс за победа, щеше да се бори, но на баш финала аз очаквах същото. Да да им се разкрие на огъня.
Така че...

# 215
  • България
Финалът е много разтеглен.

# 216
  • София
Не мисля, че Бачорски се жертва, това успя да измисли, за да е уж победител, но истината е, че те го хванаха отдавна. Ако не го бяха и беше още с Мая, щеше да си играе с нея докрай.

# 217
Ами за пореден път направи играта Бачорски. Вместо скучен и предвидим финал, остави 4-мата да се съмняват един в друг. Само не трябваше тия популизми и подсказки, че е единствен предател. Даже трябваше да им подклажда съмненията, че има и друг.

# 218
По едно време си мислих, че Бачорски си е платил, за да е в това предаване и всичко около негово участие е уговорка с продуцентите. След случилото се преди малко вече май съм убедена, че съм права.

# 219
  • Stockholm
Абсолютно. Той имаше огромна увереност още от самото начало, която дори и рафиниран психопат не би имал, ако няма  гръб. Плюс групичка отвън. Как няма да коли и беси? Много арогантен на моменти, но си спази бизнес плана с продукцията.

# 220
Е що да им гледаме сеира? За мен е интересно. Игра е това все пак. Само Бачорски не разбра, че нас зрителите не ни интересува колко голям популист може да бъде. Справи се отлично де, но мен такива герои не ме впечатляват и не им се възхищавам.

# 221
  • София
Сега ще има игра и с рекордна парична награда, за да има стимул после да ламтят за повече. Grinning Wink

# 222
Мале, най-големият ми кошмар се случи. Grinning изобщо не вярвам, че Бачорски щял да се откаже при всякакви обстоятелства, за да докаже нещо. Отказа се, защото беше ясно, че ще му бият шута и няма никакъв път към победата и понеже егото не му позволи до името му да пише изгонен, прокуден, разкрит, изритан, провалил се в крайната цел, скалъпи благородното си напускане, защото всичко трябва да е по негова воля. Тоя човек е пълна карикатура. Няма значение дали е "Предатели", Биг Брадър, или реклама на дамски превръзки, той няма да позволи някой да блесне пред него и да излезе, че се е провалил, каквато всъщност му беше и съдбата като предател в този формат, колкото и да върти и сучи, че напуснал от благородство.

# 223
Не, Janelle, Бъч не е равен на ВН, той е това, благодарение на ВН. (Четете допълн. към горния ми пост)
Точно така.
Бачорски се скри зад ВН. Последният с авторитета си го защитаваше през целия сезон. Колко хора изказваха предположение, че Бачорски е предател, но ВН абсолютно убедително казваше, че не може да бъде.

# 224
  • София
И да
Айде 15 000 лв. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт