🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 930
  • 471
  •   1
Отговори
# 195
Петкан и Гюра като чуха за наградата им светнаха очите. До последно ще драпат за парите.
И кое му е лошото Даниел и Глория да искат парите? Ако Ева и Жорката ги искат, какво? Всички искат да победят, всички искат да вземат парите, нормално е.

# 196
алчи , алчи за пари е петкан и гло. абсурд да са трима или четирима.

# 197
Няма никакъв смисъл в това. За да излезе големия герой в играта Бачорски прецаква буквално смисъла на играта. А той е някак предателя да се добута до финала.

# 198
Еми Владо Карамазов им каза какво става. Щели да спят спокойно тази нощ! И това ако не е подсказка, здраве му кажи!
Не е никаква подсказка. Просто тази нощ няма да има убийство.

Подсказка е, защото го каза в контекста на "Бачорски си тръгна, сега може да спите спокойно." Тънък детайл, но едва ли ще се сетят да не продължават да се убиват. Ще видим.

# 199
Трябва ли задължително да гонят още някой или само, ако искат?

# 200
  • Stockholm
Големи дебили са кака Гло и Петкан. Колко пъти Бачо им подсказа, че е сам предател? Дори и накрая каза, че е Предателят. Какво повече искат?

# 201
  • София
Никога няма убийство по това време на формата.
Те са буквално пред излизането на огъня.

# 202
Бачорски излезе, когато той САМИЯТ реши.  Кефи ме колко комбинативен е този човек. От това, което от тук, от там подочувах за него, си бях създала друг образ. Прощавам му саморекламата и популизма, защото е много необичаен и интересен тв образ. Не се сещам за друг подобен.

# 203
  • Другата България
Бачо ги надигра, това е.
Той за това влезе, това направи, осигури си шоуто, изнесе го, получи си го.

А Петкан още се чуди какво ТОЧНО се случи.

Абсолютно.
И според мен си призна, че е сам.
Именно.
Само че видно никой не му схвана подсказката.
Достатъчно шокирани бяха.

Абе добре се справи с последната си главна роля.

# 204
  • София
Бачорски излезе, когато той САМИЯТ реши.  Кефи ме колко комбинативен е този човек. От това, което от тук, от там подочувах за него, си бях създала друг образ. Прощавам му саморекламата и популизма, защото е много необичаен и интересен тв образ. Не се сещам за друг подобен.

Това е така. Факт.
НО, много моля догодина да гледаме нормална игра.

# 205
  • София
... и наистина вярвам, че каквото и да подхванем - все го побългаряваме и го правим неповторим, нелогичен, невъзпроизводим БГ вариант. Като ония в Партийния дом, като 250-те партии в територията. Като анатемосания за кученцето (о, и аз съм за наказание, че и д-р) - ама днес показаха, че по делото за починалото 6-годишно дете на зъболекарския стол още нищо...
Ами това е БГ Предатели. По карма, по манталитет, по собствено желание.
(Извинявам се.)

ПП. Популизъм било това на Бъч. Е! Но му го поднесоха на тепсия. Едни други неостри растения в кашпи - които с популизъм и тарторство движиха нещата поне 6-7 епизода. Не се сърдете на Бачорски - популистите в Сезон 1 БГ са едни, дето ги няма на масата тази вечер.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:42 от EmBrother

# 206
Започвам да вярвам в конспирации аз. Laughing
Бачо си е платил за целия тоя напудрен популизъм. Чак и кадри на семейството - баш като рекламна пауза

# 207
  • София
Петканов, Петканов...
Как си представяш толкова експресивен Предател.
Съмнявал се завалията в Глория.

🙃

# 208
Бачорски - да си предател в шоуто, не значи да си кофти човек, не значи лошото или доброто да победи.
Аман от простотии.
Оф, моля ви във втори сезон да вкарате хора, които са чели правилата на играта.

Аз като цял сезон ви казвам, че Бъч е равно на ВН, вие (колегите съфорумци) не ми вярвахте.
Ами, абсолютно еднакви са, разликата е, че ВН е прям, а Бъч е подмолен. Но като цяло имат подобни характери, просто външната обвивка е различна (възприятието им от околните).
Не определям добро-лошо, просто констатирам.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:50 от Janelle

# 209
  • София
Толкова го възхваляваха този финал, пълна скръб е, тези реклами и те не се търпят.

Общи условия

Активация на акаунт