🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 930
  • 471
  •   1
Отговори
# 180
  • Stockholm
Е няма такъв популист! Айде чао, Бачорски. Никога няма да гледам предаване с него.

# 181
  • Другата България
Бачо ги надигра, това е.
Той за това влезе, това направи, осигури си шоуто, изнесе го, получи си го.
А Петкан още се чуди какво ТОЧНО се случи.

# 182
Еми Владо Карамазов им каза какво става. Щели да спят спокойно тази нощ! И това ако не е подсказка, здраве му кажи!

# 183
Бачорски провали идеята на формата.
Бясна съм му!
Популист!

# 184
Бачорски ритуално се надигра сам...
Последните кадри с Атанаска ми бяха излишни.
Изкараха го вече герой направо.
Да, изнесе им сезона, ама е страшен популист!

# 185
Оффф, не понасям такива речи и етюди за семейството, бизнеса и бла-бла.
Това му е запазена марка, след като си каже името идва тази тирада за него и семейството. 😂

# 186
Еми Владо Карамазов им каза какво става. Щели да спят спокойно тази нощ! И това ако не е подсказка, здраве му кажи!
Не е никаква подсказка. Просто тази нощ няма да има убийство.

# 187
Оф, Боже.. тези още си играят на 'достойно' и 'недостойно'..

# 188
Бачорски направи най силният ход за себе си, наистина изнесе предаването, показа колко са алчни Даниел и Глория и си им каза, че е Предателят, те сега ако се избият, проблема си е техен+

# 189
  • София
Бачорски им даде 2 жокера
1) Той е ПредателяТ
Т.е. все едно е само той. Разбира се може и да се тълкува, че е най-големия Предател. Идеологът им. Шефа.
2) И каза, че с неговата жертва доброто ще победи. Нещо такова им каза. Това пак си е лек жокер, че е само той.

Но Карамазов побърза да се намеси и да им намекне, че нищо не се знае и може да има и Предател...

# 190
Бачо ги надигра, това е.
Той за това влезе, това направи, осигури си шоуто, изнесе го, получи си го.

А Петкан още се чуди какво ТОЧНО се случи.

Абсолютно.
И според мен си призна, че е сам.

# 191
  • София
Подсказките са бая повече от 2. А две са само за едни 5 мин. - какво рекоха Бъч и Карамазов. Но нашите май се спекоха допълнително. (Или пък започват същинските сметки на колко да се делят 90-те хилки?)

# 192
Петкан и Гюра като чуха за наградата им светнаха очите. До последно ще драпат за парите.

# 193
Не си представях точно тези четиримата да стигнат до финала. Най-малко очаквах Петкан да е все още в играта, той какво направи в трейтърс освен да чеши атрибутите на Бачора?

# 194
  • Другата България
Бачорски направи най силният ход за себе си, наистина изнесе предаването, показа колко са алчни Даниел и Глория и си им каза, че е Предателят, те сега ако се избият, проблема си е техен.
Именно.
Той не е искал друго, освен за него да се говори, и то НЕ с лошо.
Популистко ли е - да.
Получи ли му се - да.
Повечето от нас предполагаха, че ако все пак спечели, ще дари парите - и тук отговорът е да.
Драма за мен няма.

Общи условия

Активация на акаунт