🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 879
  • 471
  •   1
Отговори
# 225
Изнесе предаването Бачорски, евала му затова, но на финала ме загуби мен.
Искам хора, които са готови на всичко за победата и играта докрай, това прави шоуто интересно.

# 226
Бачорски излезе с фанфари! Цялата игра убиваше без да му трепне окото, накрая зрелищно се самоуби. Не зае страна, остави ги да си повярват или изядат един друг.Не знам доколко беше по правилата това натъртване на "не предател а предателЯТ" но така или иначе зрънцето на съмнението остана. Моралният победител е той, остана да видим кои ще разделят парите.

# 227
  • България
Де факто Бачорски избра кой да не стигне до финал през нощта. Това самоубийство накрая беше глупаво. По същия начин можеше да изгърми Ева и Коджабашев през нощта.

# 228
Не, Janelle, Бъч не е равен на ВН, той е това, благодарение на ВН. (Четете допълн. към горния ми пост)

Аз говоря по принцип, не само в играта. А подобни характери следователно -> подобна игра.
Самоубийство. Smirk

# 229
Петканов го сложиха за говорител, че да може да навакса за цял сезон мълчание ли?

# 230
  • На морето!
Ева ме вбесява. Най-безполезната и най-шумната. Дано я махнат.

Глория продължава да води играта.

# 231
Не бях активна в темата, но искам все пак да си взема думите назад, които написах в началото на предаването, че съм приятно изненадана от формата.
"Счупихме" и тази игра, но поне за мен не в добрия смисъл. Вината не е на Бачорски, а на този, който е правил кастинга и го е извикал. Почти навсякъде по света хората в някаква степен се познават, защото са публични личности. Но такива кръгове на доверие не се афишират и не са в центъра на събитията. Последните епизоди вместо да са кулминационни, са пълна боза. Жалко.

# 232
  • София
Много е наблюдателна Глория.
Гледа им обувките. Хехе. Голяма работа е. Много адаптивна.
Не съм изненадан, че Ева не позна.

# 233
  • София
Няма ли кой да махне дъвката от устата на Глория? Излагация. Не се търпят с Ева.

# 234
  • Другата България
Аз съм егати каръка.
Авария на интернет доставчика - няма ТВ. RageRageRage
Ще ви чета.

Едит. Тръгна.

# 235
Не очаквах подобен финал на играта на Бачорски, но честно казано ми хареса. Направи го, получи му се, популист, герой, но човек който знае как да го направи с финес. Добър манипулатор, браво!

# 236
Изнесе предаването Бачорски, евала му затова, но на финала ме загуби мен.
Искам хора, които са готови на всичко за победата и играта докрай, това прави шоуто интересно.
Той нямаше път към победата. Това, което направи, всъщност направи финала по-интересен за нас.

Вярно ли запълват финала с някаква тъпа игра...Unamused

# 237
Не искам Ева да печели нищо, същата популистка е и тя. Жоро ще го преживея.

# 238
  • Stockholm
Ох, умирам от смях с Глория във физически мисии Joy Друго си е с чашката вино в имението Joy

# 239
Ееее, Гло, Жоро ти взе раницата, не "Дани".

Общи условия

Активация на акаунт