🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 815
  • 471
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Дяволо, ако втори сезон пак е с известни може ли и ние (като умерена сила) да излъчим кандидатури Simple Smile
Аз бих искала да участват Верчето и Гогов от острова (дано имат желание)
Разбира се Миро и Алекс пак от там (Мая в Надкаст каза, че са отказали за първи сезон, ма за втори може да искат)
И Ванката (Ауткаст) И Георги (Саркаст), аз ги имам за известни, врявам че ще са супер и ми се струва, че искат.

Да, специално за Вера, Гогов и Миро (ама той ми е малко съмнителен, че си пада популист, иначе е голям играч) мисля, че ще паснат идеално. Ауткаста и Саркаста са ясни.
Аз много искам да видя Бо.

# 406
# 407
Бо и Йо от Survivor 6 Heart Като цяло от този сезон има не малко хора, за които ще съм доволен, ако ги кастнат. Зоран бяха споменали, че е бил близко до това да влезе, но нещо последния момент са се провалили нещата. Надявам се поне на сезон с предимно бивши реалити участници, които са добри в такива игри, щом искат да са популярни хора. Така си представях, че ще бъде и първи сезон, когато го обявиха, но явно не се е получило, защото доста са отказали.

# 408
Популизъм не популизъм - Бачорски си направи още един ход.
Хората с ходове бяха малко, а когато имаха ходове често не ги правеха.
Пича си игра както си искаше.
Евала.
Евала и на мен, че избутах това предаване дето хич не е моето.
Честит финал колеги

# 409
  • софия
След този лозунг "доброто побеждава" как ще се получи Трейтърс като игра изобщо? Дори и с неизвестни.

А и сезонът ни свърши с "разкриването" на предателите.

Венците два пъти повтори че е трябвало да излезе баш в тоя ден. Летял за някъде си.
Ъъъ? Не разбрах? Бачорката вика, че Венцето го е предал и затова го елиминира. А Венцето - абе трябваше да изляза.

Малко ала-бала, ама карай.

Финалът ми беше ок на мен, но и не очаквах много.

Също и аз харесах формата с всичките му кусури.
Със сигурност обаче очаквам втори сезон да е съвсем различен, за да се получи Трейтърс формат сепак.

Другия вторник-кръгла маса с всички участници и коментари за играта.
Това  и за чуждите го има, така ли?
На мен ще ми е много интересно, задължително ще гледам.

# 410
Беше ясно, че са го хванали отдавна и няма да бъде победител, но беше обидно за зрителите да гледаме как Бачорски заявява, че целта му е да спечели доброто и всичките останали имат добро в себе си, само трябва да си повярват. И накрая да завърши с това, че е предателЯТ. Joy Фарс. Направо да им беше казал в прав текст да хвърлят зелено край огъня.

# 411
Изтървах последните епизоди, мове ли линк към епизода, в който гонят Бачорски, предполагам 11?
Че в сайта е само епизод 12, предполагам последния.
https://btvplus.bg/search/?q=Traitors%3A+%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B … D0%B5%D0%BB%D0%B8

Мхм, Бачорски го изгониха в този епизод. Епизод 12. Линка ти е от него.
По-скоро Бачорски сам се изгони, иначе Ева беше пътник.
Ако имаш предвид нещо друго, ето ти линк към епизод 11, ама там гонят Мая.
==>ЦЪК<==

Благодаря ти, иска някаква регистрация.
А кога Бачорски е бил при Деси, в Маските падат? Пак ли в епизод 12?

# 412
  • София
След него, да. Веднага щом приключи епизода и Бачорски се появи в Маските падат при Деси Стоянова.
Епизод 10 на Маските се води в бтв+

# 413
Ами форматът ми харесва много, защото съм играла играта, но за БГ версията ...мм, не знам 6 от 10, може би.

От рано стана ясно, че гледаме сезонът на Бачорски, но не очаквах, че така ще го пазят до края и освен Ева и Коджабашев, също малкия Георги всъщност, и може би Оля, май нямаше други нахъсани да играят тази игра ( които да не си бяха стиснали ръцете с Баш Предателя) и Мая.

Стискането на ръцете с определени хора прецака яко сезона. Няма значение какъв си, щом сме си стиснали ръцете, играем ...Ами точно в тази игра това си беше скучно и много мафия стил. Става монопол, всеки се прави на ударен до края ...

Добре, че Глория  успя да подслуша предателите, които се държаха абсолютно неадекватно заговорничейки без да се крият, това показва арогантност, как хич не се притесняваха, че някой може да ги види - нали си имаха мнозинство гласове. Глория малко обърна играта, тя си беше wild card.

Изведнъж съвестта на Владо се събуди и вместо да почне да играе играта, той тотално я закопа сваляйки картите на масата.

Много идеалистично спечелиха 4 човека, аз се радвам за тях, ама в другите сезони извън Бг, няма такива ходове, всеки гледа наградата и играе до последно, не пуска и не рискува.

Въобще, да си стиснем ръцете, добре се получи, малко като генерална репетиция, без големи изненади.

Малкия Георги и Мая ми бяха любими като предатели, свежи ми се струваха.

На Бачорски излизането - ПР и толкова, измисли го като видя, че няма да стане неговата и по-добре да спре с махането на хора, и поне за малко да остави другите да играят. Но с жокер, да не се объркат в негово отсъствие как да завършат.

Не знам дали успяха да запалят Бг публиката към формата с тоя един епизод на седмица, дано да има следващи и дано да влязят хора, на които наистина им се играе - а не, за да правят услуга на някой и само да са пълнеж там.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 02:24 от LadyPopcorn

# 414
Честит ни финал на този побългарен формат! Аз нямах големи очаквания към финала, дори се чудех дали да гледам или не, и даже се изненадах приятно кои спечелиха. Обаче хора, и на финала - Шоуто на Бачорски, че и кадри със семейството му и възхвала на морала....не знам дали ще гледам Маските, в повече ми дойде неговото присъствие...и, след това ненужно разтеглиха финала, то беше ясно какво ще стане, че и мисия да си донатамънят наградния фонд да стане 100 хиляди.....ами, имам предложение за следващия сезон- вместо да плащат лиценз за Трейтърс, направете една Мафия или Върколаци, ама пак с известни- така и популистите ще се развихрят, и народа ще е доволен, пък и повече различни роли ще видим, и няма да се сърдим, че са нагласили правилата......Stuck Out Tongue Winking Eye

# 415
  • София
На мен ми хареса кои са победителите. Знам, че Ева тук не се харесва, но имаше точни попадения от самото начало. Жоро си го харесвам отпреди, а Глория е открието на сезона за мен. Само Петканов се промъкна без почти никакви заслуги, но както сам си каза - бил е удобен на предателите. Бачорски няма как да знае дали биха се гласували един друг, но ходът му, въпреки че е популистки, ми хареса. Излезе морален победител за пред хората, въпреки че аз не му вярвам. Ако е играл като кукловод, значи е било с помощта на продукцията. Не съм гледала още Маските падат и не знам какво е говорил там. Игрите накрая бяха добре измислени, накараха ги да се чувстват едно цяло. Малко бозичка, но се радвам че си повярваха накрая. Доброто победи и бла-бла. Това ми хареса всъщност - че не се самоизядоха. Щеше да е интересно какъв би бил развоят, ако Мая беше останала. Така излиза, че от самото начало Бачорски е бил сигурен, че ще остане докрая - затова се настрои веднага към другия Георги, който каза, че е за победата и иска да е на финал.

# 416
  • European Union
Аз се пазех от спойлери цял сезон, но бях сигурна, че накрая няма да изгонят Ева. Гледах ги с Глория в Кой да знае и двете супер много се мазнеха една на друга. Ясно беше, че са завършили като приятелки.

И понеже изпуснах целия сезон на спойлерната тема, беше ли споменат такъв финал?

# 417
Другия вторник-кръгла маса с всички участници и коментари за играта.
Това  и за чуждите го има, така ли?

В американските сезони поне го има, не на кръгла маса, но всички

Много идеалистично спечелиха 4 човека, аз се радвам за тях, ама в другите сезони извън Бг, няма такива ходове, всеки гледа наградата и играе до последно, не пуска и не рискува.

Виждала съм го и извън бг да печелят 4ри, няма да кажа къде и как го тълкувам, за да не спойлвам финали, но го има.
При нас нямаше нищичко невиждано и на ултиматум са отказвали преди (май не толкова близо до финала де) и предатели са си правили харакири на финала или са се радвали искрено, че са разкрити.

# 418
Всичките ми очаквания и впечатления по отношение на Бачорски се оправдаха. Добре, че беше Деси Стоянова да му спихне малко надутото его... И добре че вкараха финалистите, иначе тирадата "аз, аз, аз..." можеше да запълни няколко часа...

Дразни ме това, което усетих у финалистите (а може би ще го видим и у останалите участници)  - снишаване и слагачество пред бащицата, благодарност че им е "подарил" победата (респ. парите), едно такова мазно и подлизурско се усети, включително от страна на Глория, което изобщо не го очаквах Frowning1 Не знам какво очакват сега - да им плаща за реклама, да им спонсорира начинанията, да ги повдигне малко нагоре в хранителната верига?
За мен е много грубо и обидно, след всичко, през което си преминал, някой да каже "аз пари си имам и не ми трябват, затова зЕми тия дребни, подарявам ти ги, на мен екранното време за популизъм и самореклама ми стигат"Rolling Eyes

Не съм оптимист за втори сезон. Независимо дали познати или непознати, следващите участници трябва да са наясно, че АКО играят играта както трябва, върху тях ще се излее такова народно недоволство, че ще излязат по-черни от дявола. Защото масовата публика ще очаква още от същото. Това поради липсата на критично мислене (и изобщо мислене) и невъзможността да се отдели игра от реален живот. Тачим си го популизма, и това си е.

От началото на играта имам нездравото усещане, че Бачорски по някакъв начин е подпомогнал продукцията, и съответно е имал влияние над решенията. Стоя си на това мнение, колкото и да изглежда конспиративно на пръв поглед. При толкова интересни сами по себе си играчи в началния каст, на някои изобщо не им беше даден шанс. Докато Бачорски го лансират от ден първи. От началото до края - бял и добър, какъв човек само, как играе играта!!! Ми не. Игра в дълъг рекламен клип. И му се получи.

# 419
  • София
За втория сезон се обмисля да има неизвестни участници. Ще видим какво ще решат.

Общи условия

Активация на акаунт