🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 824
  • 471
  •   1
Отговори
# 390
Но не заради това съм разочарована. Цял сезон ни показваха него. Не защото е толкова гениален, а защото кастът беше слаб. Половината дори не знаеха къде се намират. По-първите първите изгонени - Иван Юруков, Онцова, дори Гъмов - бяха повече в час как се играе тази игра. Догодина, ако има сезон, дано не е с известни лица, с хора които с хъс и желание играят една стратегическа игра.
Нормално внимание да получават повече предателите, а Бачорски просто беше най-успешният от тях.
Съгласен, че потенциално добри играчи отпаднаха рано, а такива като Венци, Ева и Петканов стигнаха далеч, но и това е част от играта, какво да се прави. Винаги може да те отстрелят през нощта най-малкото. Няма май точна формула как да я играеш тази игра. В този сезон най-добрата тактика беше да си в силния алианс, но дали и в бъдеще играта ще избива на борби между алианси... Дано не. Наистина, в началото, когато всички търсеха предателите, беше по-интересно.

# 391
  • На морето!
За мен финалът беше, когато Владо изпляска на масата цялата схема. Тогава Глория спечели и моралната завеса падна. Всичко след това вече е преиграно и излишно.
Ева изобщо нямаше място на финала.

# 392
Ни моа. Няма къде освен тук да си изпляскам никому ненужните размисли по темата... Какво по-точно трябваше да ми хареса в това предаване, че правилата бяха флуидни и се измисляха на момента в полза на определен сценарий или че от сутрин до вечер без причина някой се кахъреше, че утре няма да е там вече или че някой гледа по-различно от вчера?!

Обичам такива игри, играя Върколаци и Саботьори (настолни игри с предатели) с удоволствие, но това беше пълна боза... Пълна боза... Не си мислете, че съм гледала изцяло повече от половин епизод, не съм чак толкоз загубена.

И за последно, ще сравня с Фермата - съзидателно предаване, с ясни правила, с ярки персонажи, силна социална игра.

А не да гледаме изсмукани от пръстите "аргументи"... и уанаби риалити звезди...

# 393
втори като Владо Николов нема да има. Grinning Grinning като реакции и размисли.

очаквам доста известни да участват и дано продължи повече от две седмици.

# 394
  • Другата България
Участието на Бачо в Маските е поредното доказателство как човек може сам да се “закопае“ в стремежа си да надгражда още и още над и без друго голямото си его. Да му се чуди човек, наистина има всичко, освен материалното, на което наблегна и вероятно ще продължава да го прави, вече и котката на съседите знае кой е Бачо - не остана формат, в който да не е участвал, изключвам “Ергенът“ и ИВ, но защо да не го видим в следващия им сезон, не бих се изненадала. Дори го очаквам и в “Капките“.
Защо му беше нужен този популизъм? Наистина направи впечатляваща игра като предател, методично си гонеше това, за което беше влязъл, и което ние тук знаехме още от самото начало - слава. И да се говори за него. Е, имаше го. Защо се омаза така с финала? Такава обида /за мен/ беше това с парите и как видиш ли, нека някакви добри хорица там ги вземат, той затова влязъл, милото коте, праведните да спечелят. Ама неговите праведни, неговия “кръг“, в който беше и Мая....а, чакай, тя пък беше предател, при това лично избран от него, и заради същата Мая той съвсем целенасочено изгони двама от въпросния кръг, защото го “предали“. И как това се вписва до и с доброто, за което е влязъл, уж? С изричното условие да е предател, защото така може да манипулира и реди “пионките“ на личната си табла, нали нещо такова каза на Деси.
Ако целта му е била Фейсбук аплаузи - жалко. Претендира да е в час, би следвало да знае, че аудиторията там не е еталон за успех. За мен като зрител участието му на последната кръгла маса, това, че се “предаде“ сам, и особено участието му при Деси беше обида. И не успя да ме заблуди.

# 395
За да няма популисти трябва в следващите сезони 1) да няма известни личности или дори инфлуенсъри уонабита и 2) да вкарат хора от различен социален статус и финансово положение. Предател изплащащ ипотека няма да раздава пари на праведните.

Е, то и на Бачорски нямаше да му се отразят зле 100К, обаче на, разкриха го. Сори, факт.
А дали е щял да ги даде за благотворителност е въпрос на спекулация.

# 396
Нема такова преиграване
Аз планирам да посетя Бонония Естейт. Вижда ми се приятно място.
Беше около 300 евро нощувката Wink
Скрит текст:

# 397
Изтървах последните епизоди, мове ли линк към епизода, в който гонят Бачорски, предполагам 11?
Че в сайта е само епизод 12, предполагам последния.
https://btvplus.bg/search/?q=Traitors%3A+%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B … D0%B5%D0%BB%D0%B8

# 398
Нема такова преиграване
Аз планирам да посетя Бонония Естейт. Вижда ми се приятно място.
Беше около 300 евро нощувката Wink
Скрит текст:

Е, какво му плащаш? Все едно си в хотел във Виена, обаче в златната равнина на Дунав. Innocent
За един уикенд става човек да се разходи там. Не видях има ли басейн обаче?

А иначе, на продукцията да кажа, че не е добре в заглавието на епизода да подсказват развръзката - Изкупление. Аз веднага си помислих, че Бачорски ще направи нещо, с което да "изкупи" греховете си в играта. Е, направи. Пусна една мъглица, да ни накара да му повЕрваме колко е добродушничък. Кумчо Вълчо е той. Smiling Imp

# 399
Бачорски тотално съсипа идеята на ролята "Предател" с участието си в Маските. Разочарован съм, че по този начин се разви играта точно в първи сезон на предаването. Вместо да видим силна игра от страна на предателите, на какво наистина са способни хората, когато получат тази роля, ние видяхме някаква скалъпена история как предателят искал да спечелят праведните. И по-лошото е, че не малко хора (извън този форум) му се връзват и го възхваляват. Резултатът ще бъде ясен, по-назад в темата се написа какво ще се случи с предателите в следващия сезон.

Преди участието на Бачорски в Маските, бях с неутрални чувства към играта му. Не му бях фен, но пък поне се постара да направи някой друг интересен ход. Но направи много лоша услуга на продукцията с тези си изказвания.

Въпреки не толкова добрият каст според мен, за мен беше много приятно да гледам и нашата версия на предаването. Колкото и по-добри да са чуждите продукции, има си някакъв чар да гледаш нашето (затова и много ми липсва Survivor). И винаги се радвам, когато любими мои предавания ги правят и в България, колкото и недостатъци да имат. Стискам палци Бтв да не се откажат от предаването, има много потенциал. И много се надявам да ни изненадат с кастинг.

# 400
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А,да. Петкан много преигра.

# 401
Дяволо, ако втори сезон пак е с известни може ли и ние (като умерена сила) да излъчим кандидатури Simple Smile
Аз бих искала да участват Верчето и Гогов от острова (дано имат желание)
Разбира се Миро и Алекс пак от там (Мая в Надкаст каза, че са отказали за първи сезон, ма за втори може да искат)
И Ванката (Ауткаст) И Георги (Саркаст), аз ги имам за известни, врявам че ще са супер и ми се струва, че искат.

# 402
Съгласен съм с sam001 - че доста преиграха във финалното предаване. Бачорски беше в ролята на предател. А той излезна най-праведния. Браво на водещата Деси, тя не му повярва, че е толкова честен на финала, както и аз. Пълен хитрец, и от тази си роля успя да си направи реклама, че е невероятен лидер и уникален. За него това е победата.

# 403
  • София
Изтървах последните епизоди, мове ли линк към епизода, в който гонят Бачорски, предполагам 11?
Че в сайта е само епизод 12, предполагам последния.
https://btvplus.bg/search/?q=Traitors%3A+%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B … D0%B5%D0%BB%D0%B8

Мхм, Бачорски го изгониха в този епизод. Епизод 12. Линка ти е от него.
По-скоро Бачорски сам се изгони, иначе Ева беше пътник.
Ако имаш предвид нещо друго, ето ти линк към епизод 11, ама там гонят Мая.
==>ЦЪК<==

# 404
И Ванката (Ауткаст) И Георги (Саркаст), аз ги имам за известни, врявам че ще са супер и ми се струва, че искат.
Искаме, и още как — но не възлагам големи надежди. Дай Боже по някакво чудо да се стигне до сезон 3 с неизвестни участници, което според мен е по-интересният вариант. Така няма да го има този популизъм и, ако подберат правилно каста, може да се получи сериозна стратегическа игра.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 01:00 от outcast

Общи условия

Активация на акаунт