Майка на 7деца

• 2 697
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
Айде ако обичате не казвайте вие какво искам и какво те гледайте вашата паница не чуждата
Ама как аз казвам? Вие писахте, че искате пари за торта и бонбони!
Къде да изпратя?

# 46
Това е организирана история и го пише човек, който имитира неграмотност. На тел. най-вероятно отговаря млада жена, но това нищо не доказва.
Поредната организирана схема за точене на дребни, но от много източници и редовни пари.

Къде да изпратя ? Може ли три имена и адрес ?

# 47
Аз съм пращала така пари без да се съмнявям. За това поисках снимка, но дамата докладва и ме изтриха.

# 48
Дамата отговаря на лични. Разбирам, че ви е "яд"/ "страх" от измами, но има и хора наистина в нужда. И аз съм се "парила", даже в предишна тема открито се скарах с авторката, но тук доказани потребители са се заявили. А, и самата жена си отговаря, както споменах. И, от какво ще обеднеем, от 5 комплекта дрехи ли, или 3 бутилки олио... Пишете и, няма претенции за храна, дрехи, пари.

# 49
Аз лично говорих с нея на месинджър и профила и гледах и снимки на децата и договора за наем и на мъжа и договора. Кое да е организираното, то излиза че и аз съм в престъпна организирана схема, а аз писах не веднъж, че жената и децата са истински.

# 50
Къде да пратя снимка аз съм реална децата ми също 0879310293 звъннете ми на вайбър на видео да ви покажа децата и мен да ви покажа колко заплата е взел моя мъж и да видите че е истина колкото за тортата може да се поръча и да платите вие и да я доставят не е задължително да се праща на мен

# 51
Това се сетих и аз една бисквитка и готово и една свещичка пак ще се зарадва. Така е тортата не е най важното неща просто детето ме попита и исках да я зарадвам. Колкото до госпожата която каза че съм измамничка не съм заповядайте на място да видите дали съм. Как така ме слагате под общ знаменател без да ме познавате. Колкото за надомна работа ами страх ме е доста фирми искат пари да им се пратят един път се излъгах. Колкото до госпожата която ме плюе пожелавам ви да сте живи и здрави а пък онзи си знае работата. Не мисля да отговарям на злите езици няма смисъл да убеждавам никого в нищо. Който желае ще види децата на видео или ще дойде лично да се запознаем живи и здрави

Да, ама пандишпанът е по-евтин, отколкото да купиш няколко пакета бисквити, само яйца, и малко захар и брашно ти трябват за блатовете.

Извинявай, че ти го казвам, ама със средностатистически доход и 7 деца, а вашият е по-малък, трябва да си наясно, че пари за торта от 50 лева, бонбони и подаръци всеки месец никога няма да имаш, нито пък да купуваш нови обувки на децата, които сменят номера 1-2 пъти годишно и куп други екстри извън храната. Та не е само този месец, че бил взел по-малко пари мъжът ти, и 3 пъти повече да взима, не мога да повярвам, че това е единственият път, когато ви се случва да нямате пари за торта и бонбони, и празнуване на рождени дни. На хора с по-високи доходи и с по-малко деца им се случва да нямат.

# 52
  • Sofia
Аз съм пращала така пари без да се съмнявям. За това поисках снимка, но дамата докладва и ме изтриха.
Има снимки на първата страница.

# 53
Да така е доста често изпадане в нужда права сте но за обувките тя е най голяма нейните бяха скъсани и ходеше така нужно беше да взема

# 54
Добре, имам въпрос. Освен Злодеида, някой писа ли и? Та така упорито заявявате, че чак е измама. И пак питам:, с малко дрехи и храна ще прокопсате ли?

# 55
Добре, имам въпрос. Освен Злодеида, някой писа ли и? Та така упорито заявявате, че чак е измама. И пак питам:, с малко дрехи и храна ще прокопсате ли?
Аз направо съжалих, че казах на жената да пусне тема тук.

# 56
  • Sofia
Извинявай, че ти го казвам, ама със средностатистически доход и 7 деца, а вашият е по-малък, трябва да си наясно, че пари за торта от 50 лева, бонбони и подаръци всеки месец никога няма да имаш, нито пък да купуваш нови обувки на децата, които сменят номера 1-2 пъти годишно и куп други екстри извън храната. Та не е само този месец, че бил взел по-малко пари мъжът ти, и 3 пъти повече да взима, не мога да повярвам, че това е единственият път, когато ви се случва да нямате пари за торта и бонбони, и празнуване на рождени дни. На хора с по-високи доходи и с по-малко деца им се случва да нямат.
Явно досега са разчитали на свекърите.
Обаче сега като ги няма, тя по спешност трябва да започне работа, за да помага за семейния бюджет. Просто няма друго решение. Най-малкото дете е на 1г и половина. Аз пуснах две от моите на ясла точно на толкова, за да мога да се върна на работа. Първоначално бях на 4-часов работен ден, после на 6 часа, защото нямах възможност за повече. но пак си беше финансова помощ. Така че, ако не можеш да работиш на 8 часа, опитай се да намериш нещо на 4ч, докато децата са на училище и ДГ.
В София е трудно с яслите, не знам как е в Плевен. Може и по-лесно да се намери място.

# 57
Аз направо съжалих, че казах на жената да пусне тема тук.

Подкрепям! На лъжата (в минала тема) се вярва, на истината - дори обвинения има. И там казах, и тук повтарям, ама много смисъл няма. Заради такива лилипути хората в нужда, не получават помощ, ама гадна съм била... Еми, малко.

# 58
Аз я записах на ясла но се оказа че при старата ни лична трябва да отида да напише. На един документ кога е направено бцжто и хепатит B а за да отида ми трябват средства и да не водя детето по рейсове да се разболее питах нашата лична каза че аз трябва да отида лично. Тя доста често се разболява освен това постоянно ме викат в ЦОП и трябва да съм редовна иначе лошо за мен

# 59
Това го говорих с нея и аз. Нямат адресна регистрация защото са на квартира и записването на децата става трудно. След смърта на свекървите остават без жилище и се местят в Плевен. Не ме разбирайте погрешно, не съм на ничия страна, но малко грозно звучи отстрани да се хейти човек изпаднал в нужда. Казах ви да ви викаме Пази Боже, не е хубаво да натискаме още повече човек, който в момента е на дъното.
Несериозна,  не знам коя е миналата тема, изпуснала съм този казус, но се питам едно - ако тук има измама защо да си дава телефона и показва децата? Не рискува ли прекалено много?

Общи условия

Активация на акаунт