КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 17 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Вила Великула
Добро утро  момичета - някои озъбени с нови зъбки, някои болнички, други работни - но всички до една прекрасни.
Фло, купила съм картичка за Гъбката - моля за адрес.
Аз днес съм на тръстиката в домашна обстановка. Използвам, че съм в къщи и въртя една пералня. На вън такова хубаво слънчице е, че ми идва да зарежа всичко и да излеза на разходка, ама няма как.

# 676
  • София
Добро утро!
Фло,стискам палции за моето момиче! Знам,че ще се справи отлично.
Момичета,нека днес да няма болни.Лек и приятен да е денят за всички!

# 677

Най-важното нещо в живота е самият живот: неговият вкус, цвят, ритъм, мирис и способността да се наслаждаваме и радваме на всеки ден.
Не оставяйте след себе си нито капка неизживян живот...

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Чудно слънчице грее навън - толкова чакано тези дни. Надявам се и разходката ни да е приятна Simple Smile Имаме запланувано пазаруване и допълване на подаръците (предпоследно Smirk ).
Фло, успех на внучката!
Кассс, добре сте постъпили - дано детето по-скоро се успокои. За съжаление децата в ранната си възраст копират  поведението родителите в къщи - по този начин формират и характерите си. За мен системата е грешна - трябва да се работи с родителите и самите деца, но никой не го прави. Защото това дете остава в класа и ще продължи да тормози останалите. Или трябва всички родители да изместят децата си другаде - безумие ...
Янче, да свикнеш бързо с новите зъбки и вярно да ти служат!
Яжка, да ти спори работата и успешно да я свършиш!
Тану, дано да са добри резултатите от изследванията.
Тони, Ранелла, Пипи и всички работни момичета - не се напрягайте много, по-спокойно и лежерно ако може.
Нека болничките да се почувстват по-добре днес и да оздравяват

Усмихнат и слънчев ден на всички баболинки Heart и

# 678
  • София
Добър ден.От сутринта действам по набелязания план.
1,Кафе
2.Покрих със сметана и кокос сладкиша.
3. Полях вода на внучката.
4. Опаковах всичките подаръци за внуците във Варна.
5. Малко почивка.
Сега се стягам и политам. Повече подробности после.
На всички, слънчево да ви е в душите.

# 679

Колкото да се обадя и ви подкрепя малко ,че сте се развихрили. И отивам да мия прозорци, от много време има слънце,  а не се вижда  през тях.

# 680
  • в сърцата на любимите ми хора
Боряна, това ми е най-омразното упражнение. Не'ам нерви. Я по-добре хапни, подкрепи се и полегни😉.
Получих си подаръка от другарчето 🤗.
Тетка, голямо благодаря!!! Хареса ми парфюма - нацелила си вкуса ми. Да не е имало "помощ от другарче" - като с обеците 😉? 🥰

# 681
Само на терасата оправих, утре пак там пода, лека промяна, прибрах празни буркани,  изхвърлих боклука, приготвих ежедневните неща. Починах, сега  ще видим дали ми се мърда, има план. Щях и да готвя ,но месото не се размрази, та сигурно ще е утре.

# 682
  • София
Къде сте, мацки?
БОРЯНА има алиби - мие прозорци. А вие какво правите? И аз съм от тия с алиби. Получих си коня след кратка инструкция и  демонстрация кое, как и защо. И - качвай се и карай. Очаквах, че ще се притеснявам поне малко. Пришпорих го и все си повтарях, че това е стария кон. Оправих каското, изсипах една торба пари, доплатих Гражданската отговорнос и там пак пари, но поне съм изчистила всички сметки. Конят се управлява много леко. Таблото е като на космически кораб предполагам ( не че съм била в такова космическо возило) Светкат, мигат разни светлинки, а пази Боже, ако не си сложа колана - пищи до спукване на тъпанчетата. Ще свикна. Къде ще ходя.
Сега малко почивка.
Докато ви разказвах МАМСИ и БОРЯНА се появиха на хоризонта. Прегръщам ви, дружки. Hug

# 683
Ха, здрастЕ по вечерно време!
Преглеждам ви,  докато  хапвам, че съм озверяла от глад. Сега ми е първото ядене за деня. Първо ядене за деня, ама пък царско - ,,подгрявам"" за срещата  с китайско - ориз със зеленчуци, патладжан в сладко-кисел сос и панирано пиле със сусам. Мислих половината да го оставям за утре, че е много, ама както съм го подхванала може и всичко да си го хапна, пък нека ми е зле.

Цял ден ма'ам крачоли насам - натам, та и Чарли намаза - пак обиколихме коледните базари по центъра, та даже и през ветеринара на прибиране минахме за обезпаразитяване.
Сега той като хапна доволно се оттегли в покоите си - даже не го знам на кое от всичките му легла се е прикреватил, а аз   трябва да си оправя къщата, да си прибера прането и още разни дребни задачки към час и половина -два.
Абе не в лесно да си баба на принц, ама пък колко комплименти отнесохме по центъра, той де, аз само благодарях и казвах колко добра душичка ми е.

Оставям ви за сега.
Прочетох че адашката вече препуска с новия кон, че Боряна си е измила прозорците, половината, ама и куп друга работа е свършила, че Мамси си има подарък от другарче, че Макавели беше предвидила разходка и пазар, а Пипилота - работа и още работа.
Спирам за сега.
Ако мога, пак ще дойда.
Хубава вечер!

# 684
Здравейте баболинки!
Ние тази вечер сме дежурни по внучета, прабаба и куче. Забавляваме се.
Мамси, радвам се, че ароматът ти допада, мило другарче. Изборът е мой, няма как да имам жокери.
Ред ми е и аз да си благодаря за подаръка, ще издам, че е от другарче Пипи, с любезната помощ и конспирация като истински кагебейки на Фло - чудесни много нежни обици, които не свалям от тогава! Благодаря отново Heart
Чао до после. Викат ме, а баба трябва да е ластик!

# 685
  • Вила Великула
Е хайде Фло, вече честито за новото конче. Да ти служи вярно дълги години. Хвани сина и той ще ти покаже всички удобства на возилото. Ще ти върже телефона към него и ще може да си говориш спокойно докато шофираш. И не само това...
Клечи, завиждам ти за хубавата разходка на това приятно време днес.
Аз току що хапнах набързо и сега смятам да си очивам, че доста се уморих.
И аз си получих подаръка още на срещата от моето другарче и съм много доволна.

# 686
  • някъде другаде
Нагледах ви. Всички сте добре и това ме радва. И аз съм добре. Днес нищо интересно при мен.
Лека вечер и спокойна нощ ви желая!

# 687
Я да видя кой какво е свършил през деня Simple Smile
Добре сте си прекарали...Simple Smile

Аз, в търсене на подарък за една колежка, два часа бях навън. Прекрасно време!

Гледах цени и ми е ясно как ще ги оформят в евро.

След снощния банкет, днес спокойна вечер у дома. С чаша вино и портокали.

Лека вечер на всички!

# 688
  • София
Нося ви модел за елха.Фло и Боряна,от вас само стограмките.

Скрит текст:

# 689
Става. Приемам. Ще си отлея от стограмките. Записвам си да купя шампанско ,за гърмежа, не за друго.

Общи условия

Активация на акаунт