КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 17 070
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • sofia
Добър вечер!

Приспах детето, та покрай нея и аз отнесох плувката, както казваше Мишо едно време. Ама се събудих де, че трябва да се свърши едно-друго из къщи. Днес май само го ударихме на забавление с дребосъчка. Сутринта не ми даде сърце да оставаме вкъщи, че такова хубаво слънчице беше огряло. Викам ѝ: Днес, баби, ще сме нарушители! И ѝ купих две кюфтета, изпечени на скара, от близкото заведение и разбира се, пържени картофи.
После пък ходихме на Коледния базар пред НДК. Има въртележка и един кон на нея и е фаворит. Та се повъртяхме малко. Като запяха едни момиченца на сцената, се залепи там и докато не свършиха, не поиска да си тръгнем.

Краси, получих си Коледната изненада. Страхотен шал! Благодаря ти от сърце. Щерката запали свещта и сега я чакам да си споделим шоколада, че пред детето не ядем такива изкушения, че още не ѝ даваме шоколад.

Предупредих официално децата, че в понеделник го удрям на уволнение и няма да гледам детето, щото съм на купон Simple Smile Та така...

# 691
  • София
Мислех да не надничам в къщичката, но все пак се прицънцурих към пишещите посестрими.
Цяла вечер изучавам придобивката - как се отключва, как се заключва, ако светне нещо - тичай в оторизиран сервиз. Ако нещо изпищи, пак там тичай... Дано елекртониката да не се разваля, че не ми се мисли. Едно време всичките съветски машини мъжете сами си ги ремонтираха. Сега даже за една крушка трябва да ходиш на сервиз. Лоша работа.
Сетих се да напиша, че през март догодина в НДК ще има концерт на Адриано Челентано. Тези дни си говорихме с НАМИ, та от нея научих. Има ли желаещи? Преди време питах за желаещи за оперета или за театър. Та пак да питам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ, момичета.
 Аз още малко ще се помотая, чакам да стане 12.декември, за да поздравя внучката Радичка сладичка с рождения й ден. Имаме си традиция. Малката внучка също не спи. Приготвила й е колаж от техни снимки, когато са били съвсем малки. Благодари ви за стиснатите палчета. Смята, че добре се е представила. Ще чакаме резултатите. Надявам се да си е защитила ниво Б 1.
ЧЕСТИТИ ДА СА ТИ ТВОИТЕ 14, РАДЕ! БЪДИ ЗДРАВА, УПОРИТА, МЕЧТИТЕ СА, ЗА ДА ГИ СБЪДВАШ. СМЕЛО МЕЧТАЙ, МОЯ НЕЖНА ПРИНЦЕСО! ОБИЧАМ ТЕ

# 692
Да е честита и щастлива Радичка-сладичка! Всичко най-хубаво ѝ пожелавам!
И да си измисли красив подпис, че ще има вече лична карта!

# 693

Честито на Радичка, здрава ,красива и обичана да е! Да успява във всичко!
Лична карта е на 16, та дано не съм объркала нещо и да правя друга торта.

# 694
  • София
Честит рожден ден на Радичка-Сладичка! Да е здрава,да има много шестици и много верни приятели!

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 01:54 от Яжка

# 695
  • в сърцата на любимите ми хора
Честита да е Радичка-Сладичка! Прекрасна възраст - да мечтае и да сбъдва мечти ❤️. Много късмет и щастлива младост.
Борянка, започвай нова торта 🤗.

# 696
Ха де ,не помня имена и години,  ...кво обърках...
 Абе ако не е станала на 16, ще стане.

# 697
  • някъде другаде
Добро утро!
Честита да е Радичка. Много здрава и щастлива , отличничка в училището - живот. Само добри хор да среща по пътя си.
Боряна , отдавна вече лична карта се вади на 14 години.
Нами , радвам се , че се обади. Но зная , че когато не пишеш си с дребосъчка и ти е весело.
Моето другарче , което стопли не само тялото ми , но и душата ми с прекрасния подарък е Клечи.
Аз на другарчето , на което подарявам ще го изпратя в понеделник.
Имам проблем с телевизията в моята стая , та днес ще чакам техник.
Момичета , завиждам ви благородно за срещата в понеделник. Моля , изпратете снимки на нас , които нямама възможност да сме с вас.
Хубав ден!

# 698
Добро утро!

Честита да е Рада! С това хубаво име, здрава и щастлива да бъде!

Фло, за театъра аз се съгласих.

Радвам се, че е петък и предстоят хубави почивни дни. Ще предлагам на стари приятелки среща.

Хубав ден за всички!

# 699
Добро утро,  пия си кафето и ви наглеждам!
Честит рожден ден на бабината Убавица Радичка! Да е здрава и да постигне всичките си мечти!
Днес е последният работен ден за тази година за мен. Пуснах си отпуската. Ама това е само на хартия. Ще ходя до офиса при нужда, но мисълта, че чак догодина съм на работа, ми харесва. Тази седмица е и Коледния купон в НДК.  През март явно ще се работи извънредно,  ама съм свикнала.
Радвам се на хубавите ви емоции,  надявам се да  се видим с някои от вас,  ако имам възможност да дойда на срещата.
Хубав ден!

# 700
Добро утрооо!
Днес моето другарче ми отпусна малко повече време за спане, излязохме на разходка в почти седем. Явно вчера яко съм му изтощила батериите, та снощи след вечеря като легна, та до сега.
То и аз така, непробудно спах и хич не ми беше зле.

Но имаме рожденичка -
Честит рожден ден на Рада!
Да е здрава, да има прекрасна младост и много успехи в училище и във всичко, с което се занимава!

Поздравления и за другата внучка на Фло за добрите резултати.

Ениска, спокоен последен работен ден за годината. И те чакаме в понеделник....

Янче, свикна ли със зъбките ? Вече ще имаш сияйна усмивка...

Нами, толкова ми е приятно да те чета!
А вчера сме били по едно и също време около НДК, но ние като се избутаме веднъж с тълпите около къщичките и след това повечето време сме на плочника около билетния център или по алеите около детската площадка откъм Фритьоф Нансен.

Тони, защо ме издаваш, нямаш идея  след като ти изпратих подаръка, какви съмнения ме налегнаха, дали е достатъчно подходящ. Но каквото било, било,  ползвай си го със здраве и знай, че е зареден с най - добри мисли за теб.
Хубав ден ви желая ... и много поводи за усмивки!

# 701

Най-важното нещо на този свят не е онази голяма и велика истина, която другите са проумели, а онази, мъничката, до която си достигнал сам. 

Добро утро Coffee Coffee Coffee

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Радичка Сладичка - да е здрава, щастлива и успяваща във всичко!
Снощи както гледахме филм се срина всичко - кабелна, нет ... Виваком реагираха посреднощ и ми приеха обаждането. Тази сутрин ми пишат, че било групова повреда и да чакаме отстраняването й. Еми ... ще чакаме.
Днес съм изцяло на КПП - май ще имаме гости, но при тях докато не се качат на магистралата всичко е предпоследно.

Хубав и спокоен ден на всички - ние пак сме в мъглата Heart

# 702
  • София
Добро утро!
Да е честита Радичка! Здрава, щастлива, успешна и късметлийка! Да успява с лекота и с училищните задачи и с тези на живота! А баба й да се гордее с нея както досега!
Ениса, супер, почивай и събирай сили!
Нами, завидях благородно, моите внуци няма да ги видя този уикенд.
Клечке, разхождайте се и за мен, аз нямам сили.
Дано до понеделник да се удурдисам и да дойда на срещата!
Хубав ден!

# 703
  • sofia
Фло, Честита да е Радичка! Здраве, късмет и необятни мечти, защото мечтателите покоряват света.
Днес сутринта си припомних утрините, когато Калина идваше да ни буди рано-рано. Любимото ѝ беше да се опитва да отваря очите на баща си. Та днес и Ами се опита да ми приложи този номер. Ама си откраднах половин час Simple Smile

Клечи, хубаво е на базара, ама с детето повече ни бих го повторила. Най-много да стигнем отново до въртележката и после по тагенатата, по тангентата да се изтеглим набързо оттам.

Хубав да ви е денят!

# 704
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
Честит рожден ден на Радичка-сладичка! Да е здрава, много успешна, да се забавлява и да постига всичко с лекота.
Фло, много внимателно прочетох всичко около концерта на "Адриано Челентано", защото ми е любимец. Казвала съм ви, че Вероника е кръстена на една негова песен.
Ноооо, това не е той. Адриано не прави концерти от десетилетие. Това е неговия официален двойник -Адолфо Себастиани . Уж бил признат и от него, но все пак не е той. Бях на подобно нещо началото на тази година, на стари италиански групи и изпълнители, отново с имитатори, но бях разочарована. Вчера изгледах няколко клипа на този имитатор, да - видуално са го докарали като него, но няма неговата харизма и неговия заряд. Все още го мисля дали да купя билети.

Общи условия

Активация на акаунт