КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 17 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 705

Няма да си трия позора, ще е с две торти Радичка, да  и е сладък животът.

# 706
А аз тази сутрин смотах набързо два билета за концерта. Ще са коледната изненада за Тетин, който обожава Челентано. Вярвам, че ще ни хареса двойника. Пипи, пусни един линк да го видя, моля!
Днес ми е мързеливо и поспаливо. Снощи заспах чак към 1. Имам задача да сготвя супа топчета и като изляза изпод шипковия храст се захващам.
Ениса, днес го пиши ден на майстора Wink
Нами, буденето от малки детски ръчички е много сладко!
Мериан, удурдисвай се бързо!
На всички споменати и неспоменати - прегръдки и хубав ден!

# 707
Честита и благословена да е Радичка Сладичка! Весел празник!

# 708
Привет, привет момичета! 🌹

Фло, честита да е чаровната Радичка! Да е здрава, щастлива, да постига с лекота мечтите си и все така много радост да ви носи! Весел празник на цялото семейство! 🥂🎂🌹🍀🥰

Нами, радвам се, че ти е харесал подаръка! Избирала съм го с много обич и хубави мисли! ❤️

Днес аз отново съм в разход 😁 Сутринта рано рано сготвих една супа топчета и една каша сирене. Ще взема и някакво мезе към това и довечера пак ще събера всички, че натоварено. Сега имам малко задачки, после отивам да посрещна малката от училище, в 16.30 ч трябва да я приготвя с носията  и заведа в общината, че имат пак участие. Скъсаха ги от участия два месеца вече. Та такива нещица около мен.
Хубав да е денят ви баболинки! Чаф, до после 🤗

Оппа, с Диди се сблъскахме на входа. Привет Дидка, как си? 😘

# 709
Здравейте, приятелки!
Честити нови придобивки на Пипиния син и на Фло! Да си ги ползват със здраве!

Честит рожден ден на Ради!  Да бъде здрава, успешна, щастлива! Предстоят ѝ още по-прекрасни години!

Радвам се да прочета, че повечето сте добре. Само Мериан още не е оздравяла. Не знам  какво да я посъветвам.Живях с доктор 41 година. Той ми даваше лекарствата в ръката  с чаша вода. Затова и не знам какво да препоръчам. Аз съм горе долу добре и имам надежда,че ще се размине без антибиотик. Ходя на физиотерапия и се   надявам  да има полза. Иначе няма с какво да се похваля, но пък и нямам причина да се оплаквам.
На всички вас пожелавам здраве и хубав ден!

До скоро!

# 710
Кассс, ще ми напишеш ли стъпка по стъпка как правиш каша със сирене?

# 711
  • София
Ето ме и мен! Щастлива баба съм. С внучка рожденичка, с приятелки, с които да споделя радостта си, а те да ми напълнят душата с добри думи, щедри пожелания, с песни и цели две торти! Grinning
Благодаря ви, милички. Да се връщат милите пожелания и към вашите внучета!
Поздравите са прочетени, разказах й за двете торти, беше и на концерт. Коментарът беше Уау, оригинално, бабо! Пожелахме й да се труди, за да сбъдне мечтата си, да стане потомствен зъболекар. Все още не знае каква изненада са й подготвили майка й и баща й - той още вчера замина, ( а тя не знае, че е там),  занесе армаганите и кокоса Grinning, майка й ще я заведе да й пробият ушите, а татко й ще й подари обички.
За тукашните внучки правя ябълково руло. Преди два дни пак го правих, но изчезна за нула време.
ПИПИ, явно не съм разбрала, но като не е той, чаровника Челентано, дръпвам ръчката.
РАНЕЛА, да проверя в Оперетата за билети?
МЕРИАН, стягай се, момиче. До понеделник има още време.
НАМИ, твоята внучка май е ранобудна. Моите също с изгрева на слънцето тичаха с босите крачета и се навираха при мен. И започваха с "идеите" за закуска...Колко скоро ми се струва, че беше това...
МАКАВЕЛИ, обувай кънките и се стягай да посрещаш скъпи гости.
КЛЕЧКЕ, стопила си му лагерите на принца. Дай му почивка днес.
ЕНИСА, не вярвам да останеш без работа през отпуската. Дано да доприпкаш и при китайчето в понеделник.
ТОНИ, оправиха ли ти тАлАвизора? Ние от сутринта се забавляваме с цирка, наречен Народно събрание.
МАМСИ, за теб е торбата с прегръдките - дай и на баба Мими от тях. Hug
ЯЖКА, Не съм чувала песните на трите момичета. Благодаря ти, че денят ми започна с концерт.
ТЕТКА, предадох на Рада съвета ти за красив подпис. Каза, че ще тренира. Grinning
ДИДИА, КАССС и КАГ, благодаря за пожеланията!
БОРЯНЧИЦЕ, давай ножа и чиниите и да нападаме тортите - ще им видим сметката и на двете! Joy
Пиша този пост на прибежки вече повече от час. Е, най-после сколасах.

# 712
  • Вила Великула
Тетка, ето нещо - малко е дълго, но може да прескачаш.

https://www.youtube.com/watch?v=AufQnbKIob0

# 713
  • София
Пак съм при вас.
Прочетох във ФБ, че днес е денят на Св. Спиридон. Който се интересува да прочете подробности. На този ден празнуват Спиридон и Спиридонка, Дарина и Даряна, Дарко и Дария, Спас и Спаска.
Имаме именичка!
РАНЕЛА, честит имен ден! Благословена да си! Св Спиридон да те закриля! Да се произнася името ти с обич и уважение!
Хайде пак работа за БОРЯНА. Като се е хванала на хорото, няма пускане! Heart

# 714
Честит рожден ден на Радичка!

Ранела, честит имен ден!

При мен почти всичко е наред. Диагноза - дъртоза

# 715
  • София
Честит рожден ден на Радичка с пожелания за здраве, много шестици и много приятели!
Ранела, честит имен ден с пожелания за здраве и нови, разбрани колежки!

# 716
Вече всички сме с една диагноза. Като излизам понякога се срещам с познати, питат как си, отговарям като завъртам ръка. Смеят се ,че всички сме така.
 Няма  нещо  различно. Докато ни боли нещо е хубава новина, като спре  и нищо не боли  е ...проблем на другите.
 Моят проблем със зрението се увеличава , имам петна,  празни  територии и не виждам всичко , а на моменти почти нищо. Ама не е  извинение за гаф,  време е  да спирам, но не мога още да се примиря.

# 717

Ранелла, честито да е името ти - бъди здрава и благословена, името да ти носи късмет и уважение!
От много торти глава не боли Smirk

# 718
  • София
Ранела,честит имен ден! Да си здрава,да се радваш на обич и уважение в семейството,в работата и сред приятелите!
    Боряна,разбирам,че двете с теб сме с една диагноза.Моят проблем не може да се лекува с инжекции.Пия Оксибио и консумирам лилави храни-боровинки,патладжан,червено вино,цвекло...Ако ти предлагат инжекции ,се съгласявай,защото забавят развитието!Виждам,че зрението ми се влошава...ама,колко изкара-толкова.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 19:10 от Яжка

# 719
  • Вила Великула
Ранела, честит имен ден. Да си здрава и да гушкаш често внучето.
Аз днес изпратих картичката на Гъбката. Дано да се зарадва.
Сложих да се готви една леща и си чакам ММ да се прибере от командировка. Утре и в неделя продължавам с работата. Frowning
Може би ще се разнообразя със строежа на новата ни къща.

Общи условия

Активация на акаунт