КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 17 061
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Честит имен ден Ранела! Всичко най-хубаво пожелавам!
Борянка, Яжка, при вас операция не е ли възможност за оправяне? Гушкам ви!

Тази вечер ще си боядисам косата. Мислех да го направя следобед, но съм спала здрав дълбок сън. Имам пропуснати повиквания, а телефонът ми е до главата с усилен звук. Мечка зимен сън Simple Smile

# 721
  • София
Поработих за Касата. Омръзна ми. След малко ще отивам за чавето.
Шофиреам си аз, спазвам знаците - ограничение 80. Минавам покрай  камерата със 70 - снима ме. Връщам се. Минавам с 60. Пак ме снима. Връщам се. Минавам с 50. Пак ме снима. Упорита съм - минавам с 40.Пак ме снима.После минавам с 30 - отново Щрак Марийка на портрет. Прибирам се. В майла ми съобщение - Пет пъти сте снимани да шофирате без колан!. Платете си електронните фишове в близката ДСК. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТАНУ, АЙША и на вас благодаря за пожеланията.
БОРЯНЧИЦЕ, като гледам, за всички върви жеста  - въртиш ръката - в пет часа на въртележката. Добре сме, но ще се оправим. Това за младежкото КГБ не се отнася. Grinning
Да напомня Масата за понеделник 15.декември, за 16.30 е резервирана. Кои по-рано, кои по-късно, идвайте да се разделим със старата година. За малко да останем без кръгла маса, ако се бях размотала до утре Всичко е добре, когато завърши добре! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 722
Тъкмо щях а питам за каква нова къща иде реч и се сетих. Старост. Забавено действие.

# 723
  • София
Не се разсейвай, мила ми дружке БОРЯНО! Ние чакаме с нетърпение ПИПИ да построи новата ни къща, да я украси, да я накичи, а ти да й придадеш топлина и уют, както ти можеш! Heart
Скандираме - Искаме нова къща, искаме стихотворение! Joy

# 724
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Аз отбелязвам празник на името ми през март. Но празници да има Simple Smile
Благодаря от сърце!

Фло, разгледай програмата на музикалния театър. Аз лесно купувам билети Simple Smile

Сега да попитам... Аз защо нямам адрес на Гъбка Sad

# 725
  • София
Тетка,не става с операция.А,бях чела за само една направена операция у нас,ама не е за моя подслучай.Освен това,кой ще се захваща да прави такива експерименти на моята възраст.
    Фло,смях се до припадък на твоето дефилиране пред камерата.Тъкмо да кажа,че камерата е била мъжка и дочетох за колана.Да не си се изрусила?
     Боже,как ще ми прекепи и ще зарежа земеделците в понеделник.Ама,дали няма да се търкалям в тъмното вечерта?!

# 726
  • в сърцата на любимите ми хора
Аз пък току що допекох една супа топчета 😬. Сложих я, казах на мама да помни, че готвя и до тука. Е, все още става за ядене, ще досипя вода и това ще е за тази вечер. Утре опитите продължават. В неделя сме на гости в роднини в Казанлък. Харесвам го този град, ще се поразходим с мама.
Ранелла, празнуваш, не празнуваш - честито и да си жива и здрава. През март отново🤗

# 727
Празнувам Simple Smile
Трябвало обувки да си купя.
Купих си пантофи Simple Smile

# 728
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден на Радичка! Щастливи дни и много късмет!
Ранела и аз като Мамси - празнуваш, не празнуваш честит имен ден!
И аз пак да похваля Анжелка. Подала е документи в 5 университета и само след седмица получи покани от 3, макар, че срокът е до май. Чака от този, в който иска - в Манчестър. Дано дочака.

# 729
  • някъде другаде
Ранела , честит имен ден! Здрава , щастлив и обградена от любимите ти хора бъди.
И аз днес изпратих картичка на Гъбката.
Лека вечер, баболини!

# 730
  • София
РАНЕЛА, как да имаш адрес, като не съм ти го изпратила?
Ей сега го пращам на вайбър.
Има ли други желаещи за адрес на ГЪБКАТА?
ЯНЧЕ, посвикваш ли? Да ти поръчаме една пица от Доминос? Каква я искаш? И това ще стане. Браво на нашето момиче.
Днес и щерката взе предпоследния докторантски изпит. Много е доволна! Сега каза, че поне два дни ще спи по много. Е да, ама не - утре е на работа. И аз съм на тръстиката от 8.30 - 13.00. В неделя пак, но след обяд.

# 731
Фло, пусни ми адресчето на Гъбчето!
Янче, стискам палци за Анжелка - да получи покана от желания университет!  Flowers Four Leaf Clover   
Ранела, честито и днес, а после и през март. Да си здрава, щастлива и обичана! Sparkling Heart

# 732
Фло, поздравления на щерката за изпита! Браво!
Изпрати и на мен адрес на Гъбката, моля!
Стискам палци и на Анжелка!
Яжка, от земеделците спомени няма, а с нас ще имаш. Хайде, не се колебай!
Ян, къде си дружке? Фрау, а ти?

# 733
Ку-ку, добра ви вечер посестрими 🥰
Ранела, да си здрава, здрава и пак здрава, другото да можеш да си го купиш! 🌹🍀😘
Фло, честито и на твоето момиче! Още много успехи й желая! 🍀
Янче, поздравления за Анжелка! Щом вече има предложения от три университета, ще има и от другите! 🍀

# 734
  • София
ДИДИ, ТЕТКЕ, изпратих ви адресите. Павел каза, че нашето момиче много ще се радва.
Други желаещи?
Колко мацки ще се съберем в понеделник? Казах да подредят масата за дузина готини баби.
Пено, ма, как съ нарича мента и мастика заедно? Облак.
А кът съ поотделно? Разкъсана облачност!:joy:
Двойка чества 80 години брак. Водещата ритуала пита кои са били най-щастливите години на мъжа. Той отговаря - когато бях 5 години на война! Stuck Out Tongue Winking Eye
Добрият мъж винаги трябва да се събужда с мисълта: О, Боже! Аз спя, а моята жена няма какво да облече!:joy:
Бай Пешо от перник, стоманолеяр с 30 годишен стаж, така и не разбра кое му е баровското да седиш срещу запалена камина...Grinning
Да не се тревожим, че остаряваме. Пак ще вършим глупости, но по-бавно. Не се отнася до младежкото КГБ!:stuck_out_tongue_winking_eye: Те ще ни стигнат след четвърт век. Joy
КАССС, благодаря ти! Тези седмици голямо учене беше. Поне има резултат!
Хайде сега лека и спокойна нощ. На гаджето казах, че ще работя за Касата, а той каза, че ще работя срещу Касата.

Общи условия

Активация на акаунт