Любители на котки - Тема 211

• 34 533
  • 746
  •   2
Отговори
# 465
# 466
Честита Коледа на всички.
Здраве и късмет.

От петбокса ни бяха объркали кутията и ни пратили кучешка. Дадохме я на съседа.
Вечерта те върнаха жеста с подаръци за децата Simple Smile Чорапчетата им преливаха.

# 467

Честита Коледа! Здраве за стопани и любимци!

cardhu, нали знаеш, че коледната звезда е отровна за тях😊

# 468

Весела Коледа и от нас. Много здраве на всички! И пожелавам темичката ни да се пълни само с положителни емоции и шастливи муцунки.

# 469

Честита Коледа! Здраве за стопани и любимци!

cardhu, нали знаеш, че коледната звезда е отровна за тях😊
Ред, ни елха ги интересува, ни коледна звезда. Паничките им са пълни и това е, което има значение за нашите котьовци.

# 470
  • Швейцария
Мия е родена с такъв късмет, че чак не е за вярване. Озова се от улицата в Швейцария, сега пък се разболях и си отмених полета за България. Тя ще си остане с мама. Хич не й дреме, че съм болна. Само проси храна и си размята мишката доволно.

# 471
  • София
Весели Празници от нас Simple Smile много здраве на косматковците и на персонала Simple Smile

# 472
Аз пък много се дразня някой като вземе да възкликва колко бил стар Пиратя. Сега на Бъдни вечер на масата стана дума нещо и аз казвам, че на 11 е вече. Сумати възгласи "Ха-ха-ха, "Олееее", "Хо-хо-хо". Те по толкова живеели. Казвам "Не бе, хора, и по доста повече живеят често домашните. Надявам се и нашият така". Ама те ме гледат насмешливо и чак ми оповестяват "Абе 12-13 масимум". Кога са гледали та знаят ама карай.

# 473
  • Варна
На 11 е младеж в разцвета на силите.
Елена от няколко месеца доби навик да излиза на терасата и да пие вода от климатика. Докато беше топло - как да е, ни тя продължава и сега - предната нищ в големия дъжд и вятър цяла нощ врещя да я пускам, тази сутрин пак. Какъв ѝ е зорът да пие ледена вода не знам, но се чудя какво да я правя.

# 474
Честита Коледа и от нас.
Аранжира лампичките

# 475
  • София
Честита Коледа! santa2

Месечинке, водата от климатика е от конденз, т.е. дестилирана вода без химикали и минерали. Може би затова я търси. Варненската вода е доста варовита. Ако пък им даваш бутилирана, смени марката.

Нашата Боги само чака да им накисна тоалетната и се чуди как да се промъкне в банята, за да пие от нея. Кажете в тази мръсна вода какво има, че я привлича?

G.G15, моите съболезнования! Толкова младо коте! Sad Обаче противно на съветите, дадени в темата, не бих завела другото коте на ветеринар без да има сериозна причина, само за собствено успокоение. Поне преди месец организациите предупредиха за епидемията и препоръчаха да се избягват профилактични прегледи и подобни. И ние трябва да заведем Рижко за изследвания, за да видим как са му повлияли добавките за бъбреци, но не смеем. Но все пак видимо е по-добре. Закръгли се и заглади козината.

Страхотни коледни котета видях! Heart Heart Heart Обаче Сивчо с намотания шал с пискюл на главата обра точките! JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 11:52 от Таня67

# 476
  • Враца
Честита Коледа! Нека има здраве, мир, любов, щастие и много усмивки в домовете ви!
При нас наваля сняг, а Кая само го душка на терасата, не смее да топне лапи. Детето ми се разболя много гадно, няма глас, 2 дни с температура, а Кая е неотлъчно до нея. Цунка и нослето, спи до нея, върху нея, в краката и. Надявам се скоро да мине и всички да сме здрави.

# 477
  • Варна
Светли празници! Всички болести да останат в старата година!
Една спяща панда, тоест Магито Grinning
Скрит текст:

# 478
Една особено слънчева Коледа е тази година в Пловдив. Ришко се припича на слъчевите зайчета по килима.
Скрит текст:

# 479
Записвам се в клуба с болните без глас...  Confused Нямаше и работен ден в който да си направя снимка, но личната каза, че има шанс да съм с пневмония... Оставихме котките на самоглед и сме на път... Само два часа по-късно едната камера вече е бутната... Rolling Eyes Елха няма, за бутане... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт