Любители на котки - Тема 211

• 31 794
  • 693
  •   1
Отговори
# 615
✦ синя птичка ✦ пожелавам бързо възстановяване. А Макс усеща, че нещо има и се опитва да помогне по неговия си начин.

# 616
  • Враца
Оле, бързо възстановяване, синя птичка. Усещат милите душички и искат да помагат на човеците си.

# 617
✦ синя птичка ✦ , ужас.. Бързо възстановяване ти желая и аз!

Лусито ми къса нервите напоследък. Все повече претенции има за храната. Гранули има в една купичка постоянно на разположение І Роял канин за капризни котки/. Но понеже е на 11 години и зъбките вече не са мн добре, тя предпочита мокра храна. От паучовете харесва най-много на Уискас желе. Без да искам последната опаковка, която съм взела, от 12 пауча се е случила с някакъв сос като манджа. Не ги харесва и това е.

# 618
Синя птичка, точно навръх НГ, тцтцтц... Confounded Бързо възстановяване! И мен ме блъсна кола преди години, пресичайки на пешеходна и зелен светофар. След това дълго време имах фобия от коли и не можех да пресека улица - виеше ми се свят като видех кола... Твоето другарче знае как да те лекува. Просто се остави в негови ръце. Hug

# 619
  • До хладилника, който обичам
Бързо възстановяване, синя птичка, пак малкият дявол. Нали лекували вибрациите от мъркането на котките, затова там спи.

# 620
Синя птичка, бързо да ти минава!
Макси и нашият Симба са направо близнаци 😊

# 621
Синя птица, какъв ужас, бързо възстановяване!!!

# 622
  • София
Синя птица, ужасна случка! Бързо възстановяване! Hug

Аз съм с болен крак вече 3-4 месеца. Имам нужда постоянно да го изпъвам и раздвижвам, за да не боли. Обаче Киро има фикс идеята, че трябва да ляга точно върху краката ми. Не мога да мръдна от него. Местя го, но след няколко минути се връща. И не е лечител! Нахалник е! Joy Винаги е обичал точно там да ляга. Но все се надявах да има някакво 6-то чувство и да разбере, че ме боли! Simple Smile Иначе преди няколко години имах проблем в коремната област. Боги задължително лягаше там. Нито преди това, нито след като проблемът отмина е повторила.

Именичката ми Богдана, която прибрахме на Богоявление преди 9 години:

# 623
  • Враца
Таня67, да ти е здрава, весела и игрива красивата Богдана.

# 624
  • Свети Влас
Синя птичка, бързо възстановяване. И мен така щяха да ме блъснат от дясно дават път, от ляво ми спря буквално на косъм да ме блъсне и после ми бибка, колко го псувах... Не стига, че чакаш с часове да ти спрат, ами и ми свирят... Ей много нахални шофьори има ( НЕ всички са такива да подчертая ). В Слънчев бряг на пешходните са ужасни...

# 625
Синя птичка, много съжалявам.  Бързо да се възстановиш ❤️

# 626
Благодаря ви много за милите думи! Heart

Ние сме в същото положение 😂💛🤍❤️

# 627
  • Варна
Синя птичка, бързо възстановяване!
Таня, честита мамина Богданка!
Едно Маги от мен:
Скрит текст:

# 628
Нещо хич не ми се пише напоследък.

За много години.
Всички болни да се оправят бързо.

Доста стресирани бяха децата на НГ, но поне Аш не ръмжеше.

И принца Simple Smile

Тази вечер дъщеря ми реши, че само Оникс е умен, защото когато го държи и приближава към стена само той се отблъснал с лапи. Аш заби глава Joy

# 629
Не е до това колко е умен, а колко доверие има котката в човека.
Аз имам успех с верандата и пишкането. Взех един перепарат точно за урина и отблъсква да не ходят вече там.

Общи условия

Активация на акаунт