Любители на котки - Тема 211

• 31 923
  • 694
  •   1
Отговори
# 600
  • До хладилника, който обичам
DZ, съжалявам за загубата. Но сте били късмета на рошавата красавица.
Djaky, колко е хубаво, че спасявате животи!

На мен Добро хрумване ми помогнаха, докато тукашната ветеринарка се чудеше как най-добре да я подхване, от ДХ дадоха идея и проработи, но беше друг проблем.

# 601
  • Свети Влас
Много съжалявам за загубата ви! Аз да ви разсмея- на Пешо му напаравихме къщичка от кашонче с възглавница и малкият като го види скача, съска, бие с лапичка . Много е забавен!

# 602
  • София
Белла е прекрасна и късметлийка! Heart Дано бързо се спогодят с Блеки!

Преди месец снаха ми прибра същата рошавина. Joy  Само тъмните петна по гърба са повече. И нейното кученце почина през 2025 г. Sad Сега ѝ е необичайно гледането на коте, а не на куче. Но поне е голям лигльо и кротушко.

# 603
Привет, приятели!
За много години! Живи и здрави!

Полежахме си по празниците вкъщи, много доволно. Купихме нов килим и децата бяха много щастливи. Докато на 31-ви сутринта Бела / кучето/ не ми го налигави, защото беше се забавлявала с едно пухче от играчките на Лусито. Лошото е, че очевидно е глътнала пухчето /пухкава опашчица от една въдичка, предполагам, че ги знаете тези въдички/. Нямаше го никъде, а добитъка повърна две вечери подред. Това наложи да прекараме първите дни от годината по клиники, на инжекции. Уж засега хапва и ака и няма признаци нещо да не е наред. Надяваме се погълнатата пухкава опашчица от въдичка да излезе по естествен път.

Някой с някакъв опит с тези пухкави въдички???????

Ето поздрави от Лусито на килима.
Скрит текст:

# 604
# 605
Благодаря на всички за милите думи❤️

Блеки още се крие, но сега е отделен с мен в една стая - излезе, яде, пи вода. Още до тоалетна не е ходил и ме притеснява Sad

Заведохме Белла на ветеринар. Оказа се, че е Бел и от толкова козина не сме видяли атрибутите😁 Има петънце на едното оченце, но било стара рана и си седи като белег. Не го боли и не му пречи. Сложихме първа ваксина. Утре ще е ден за баня. Трябва да изчакаме, заради ваксината.

Стискайте палци Блеки да си ползва тоалетната, че съм се притеснила много...

Кардю, Балу има страшен поглед😍

Kramergirl, ужасно е. Какво им пречат животинчетата Sad
При нас на село станаха 9. Но смятам поетапно да ги кастрирам.

# 606
Честито за новото попълнение! Страхотна е! И съжалявам много за кученцето, знам какво е.

При нас на вилата, миналата година нито едно бебе коте не оцеля, само големите ни котета са живи, а на съседна улица някой пък отровил 15 котки, разказа комшийка...

Ние скоро трябва да кастрираме нашия котарак и мислех да го водя в Банкя.

Ако хвърлям клетви някога изобщо, то е на такива изроди мръсни. Бел ден да не видят.

DZ честито момчеце ! До сега всичките ми котки са били женски, преди години като гледах групите за бездомничета се спрях на момченце и не съжалявам. Много са гальовни, ако са кастрирани (което аз още не съм направила) не пишкат като моя пикльо.

# 607
Бел Grinning Честит!

# 608
Благодаря ви🤗

Блеки ходи и до тоалетната. Вече съм щастлива🤗 Само прябва момчето ми да се престраши. Бел го чака с нетърпение за игра🥰

# 609
Заедно, без да се заяждат Wink Revolving Hearts

# 610
  • Враца
Не мога да не споделя тази топка. Дълго се чудих къде и е главата 😁

# 611
И една сива любителка на компютри, пардон топли постелки Simple Smile Всяко невъзможно място е нейно, стига да я скрие от Шошо!

# 612
От 30.12. насам само лежа, защото ме блъсна кола, а Макси е неотлъчно до мен. Спи само в краката ми, а аз точно тях не мога да движа много ❤️

# 613
Синя птичка, как така те блъсна кола? Боже! Бързо възстановяване ти желая. Затова лежи неотлъчно до теб. ПиратЯ беше така когато ми оперираха жлъчката. Като се прибрах от болницата само си лежах, защото и ковид карах. Той се сви в краката ми и ставаше само за храна и тоалетна, после пак се връщаше. Като на пост.
Животните усещат когато техните хора нещо ги мъчи.

# 614
Ами имало да става....
Пресичах на пешеходна, на булевард, от ляво колата спря, тази в дясно беше по-далеч и мислех, че ще спре, но се излъгах...
Добре съм доколкото може. Нямам нищо счупено, само подут син крак и натъртвания. Макс реши, че ще спи точно между краката ми и прави още по-трудно завъртане и преместване 😂

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 18:21 от ✦ синя птичка ✦

Общи условия

Активация на акаунт